Akifㅤ
Asistan
Bu bölüme ben cevap verilmeyen konuları bulmaya giriyorum. Fakat 20 konu varsa en fazla 2 3 tanesi gerçekten cevap verilmesi gereken konulardan. Gerisi ekteki gibi haber botunun konuları.
Katılıyorum. ?Ekli dosyayı görüntüle 181558
Bu bölüme ben cevap verilmeyen konuları bulmaya giriyorum. Fakat 20 konu varsa en fazla 2 3 tanesi gerçekten cevap verilmesi gereken konulardan. Gerisi ekteki gibi haber botunun konuları.
Sdn robot için ayrı bir alan oluşturulmalı, sdn haberleri gibi.Bazenleri bu bot anasayfayı da kaplıyor. Buna bir çözüm bulunmalı cidden.
Zaten SDN haberlerin olduğu bir yer var aslında. Niye haberler tekrar foruma geliyor ki?Sdn robot için ayrı bir alan oluşturulmalı, sdn haberleri gibi.
Havalı olsun diye.Zaten SDN haberlerin olduğu bir yer var aslında. Niye haberler tekrar foruma geliyor ki?
Evet başka yerler bunu çok iyi şekilde ayarlamış, direkt sağ tarafta ayrı bir biçimdeler. Ayrıca habere tıklamaya bile gerek kalmıyor içeriği için genelde, direkt olarak orada devamını okuyuna basmaya gerek kalmadan çoğu bilgi bulunuyor.Sdn robot için ayrı bir alan oluşturulmalı, sdn haberleri gibi.
Birde başlıkları aşırı clickbait, siteye üye çekmek için hazırlanmış ama hem gerek kalmıyor hem anasayfayı kirletiyor.Evet başka yerler bunu çok iyi şekilde ayarlamış, direkt sağ tarafta ayrı bir biçimdeler. Ayrıca habere tıklamaya bile gerek kalmıyor içeriği için genelde, direkt olarak orada devamını okuyuna basmaya gerek kalmadan çoğu bilgi bulunuyor.