Cevap: iPhone 4s İos7.1 Performans?

Lycnlordx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR,

IPHONE 4S İOS 6.1.2 kullanıyorum.İOS 7.1 PERFORMANSI NASIL .IPHONE 4S İOS7.1 KULLANAN VARSA YAZABİLİR Mİ?.

Bu arada İphone 4s'im 6.1.2 JB li.Başdan beri JB li hiç restore etmedim.Hani diyorum İos 7.1 e geçeyim iphone'um temizlensin biraz:)

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 4'ün bile performansı gayet iyi 7.1'de iphone 4s'i de kuzenim kullanıyor ve kurcalıyorum arada sırada hiç takılma yok performansı güzel gönül rahatlığıyla geçebilirsin ama her ihtimale karşı geri dönüş için shsh kaydı al(ip4 shsh kaydı olan geçiyor ip4s'te geçebiliyordur büyük ihtimalle :D )

Lycnlordx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performans olarak iyi diyorsun peki İphone 4s ios 7.1 de şarz ne durum da acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır ios 6'yı bırakıp sakın geçme performans olarak iyi olsada şarj yönünden kötü birde ios 7 iconları 4s gibi ekranı küçük cihazlarda kötü duruyor cihazından soğumak istemiyorsan geçme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7 şarj konusunda biraz sıkıntılı ben çok yoğun telefon kullanıyorum diyorsan 6'da kalabilirsin ama bunun dışında değişiklik istiyorsan ios 7'de fena değil :)
ayrıca bazı uygulamalar en düşük ios 7 istemeye başladı uygulama güncelliği açısından da ios 7 önemli tabi ama dediğim gibi sana bağlı şu anda :)