benim annemin bir arkadaşı var adı melek birde onun kızı var ceren birgün annemle arkadaşı melek abla konuşurken güya demişki ceren gelip bana dediki anne arkadaşını oğlu çok yakışıklı ama kolunda başka bir kızla geziyor (o kolunda gezidiğim kız benim dostumdur ) demiş annemde bana gelip o akşam babamla dediki oğlum lgs sınavın var yapma zaten son 3 ay tamam dedim öbürgün o dosut mkoluma girmeye çalıştı hayır dedim niye dedi ailem istemiyor dedim hmm dedi onalra kim söylemiş dedi dedim ceren ona noluyor dedi o günde cereni gitmiş lavaboda sıkıştırmış o benim dostum elimden alamazsın demiş cerende o gün eve gidip ağlamış ve annesi melek abla bunu görmüş sormuş cerende herşeyi anlatmış ben eve gittiğimde annem ile babam bana kızdı babam hatta beni baya temiz dövdü 5 tokat 2 tekme garanti vardır beni gittiğim kurstan aldı dedi zaten notların düşük falan oysa notlarım gayet iyi karne 95,... ama denemelerim ortalama 350 falan test kitaplarımın hepsini aldı bunları geri dönüşüme ver dedi anneme öyle annem vermedi sakladı sağolsun ama yediğim dayak en çokta bu kırıyor beni şimdi ne yapmalıyım yani bana hala kızgın yani yüzümde dayak izleride var