Cep Telefonun Güvenlik Kodunu Unuttum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan b33g33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cihangir.cyrn

SDN Okuru
Bnm s4 tlfnn sifresini unttum nasil cozerim sifre desen nasil olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefona sifre koydum unuttum snra hatrladm ama yne acmıyo napmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar ben oo kodu tıklıyom ama olmuyor *2767*3855# olmuyor bir türlu olmuyor yapdımcı olurmususun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu nokia 500 kilid kodu istiyo ama ben bilmiyorm yardımcı olun lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum general mobile 4G dual.telefonuma sayı şeklinde şifre koydum ama unuttum bilgisayarda araştırdım telefonunuzu sıfırlayın dıyodu sıfırladım şimdi Google hesabı istiyor ne yapmalıyıım çok acill nolurrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi elimde nokia 1203 TF var bu GUN durduk yerde güvenlik kondu Istedi herşeyi denedim bi bulamadım bi yardımcı olsanız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure::unsure:Telefonum Samsung galaxsy s2 şifresini unuttum açamıyorum yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
brnim telefonum g3 stylus kardeşim telefonu kitledi lg icin hard reset kodu kac

F

fidayeee

SDN Okuru
telefonum samsung gt-e2250 Telefon kilidi istiyor * ve # tuslarina basilmiyor numaralara basiliyor sadece ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobil veriye baglanip telefonuzun google play hesabinin aynisini ve sifresini yazin telefonunuzu kullanmaya devam edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acill yardım telefonum nokıa 206 açık oldugu halde güvenlik kodu istiyor menüye girmiyor lütfen yardım edin imei ile denenen şeyi yaptım oda olmadı usb baglantısıda yok acil yardım..

M

Mariya

SDN Okuru
Merhabalar.Bulgaristan'dan oğluma cep telefon aldık Samsung Galaxy XCover3. İMEİ kaydedildi,fakat malesef çalışmıyor.Ne yapabiliriz.PIN kod istiyor,ama operatörün değil..

C

cihatyetisir

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum ingiltereden geldi samsung tred 2 lite ama kart taktıyımda telefon kodu istiyo ne yapmalıyım

C

cihatyetisir

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum ingiltereden geldi samsung tred 2 lite ama kart taktıyımda telefon kodu istiyo ne yapmalıyım

ZeynelPlz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm beyler bende google nexus 4 var 123 basmıyo nasıl format atabilirim yardım edin :

B

bydr

SDN Okuru
Avip yardim telegonum galaxy mini ekran kilidi bloke oldu eposta diyo giriyom olmuyo ses tusu guc ve orta tusu basili tuttum samsung yazisi geliyo oyle kaliyo baska oluru yokmu acil yrdm

D

DDN Okuru

SDN Okuru
Telefon kilidini unuttum ve telefona giriş yapamiyorum ne yapmaliyim(GE1200T)

Ekrem65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende motorola f3 var ama güvenlik kodunu unutum giriyorum ama bi türlü olmuyor yardımcı olabilirmisiniz

jzeNko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Samsung telefonumun Güvenlik Kodunu(Şifresini)Unuttum. Güç+Ses arttırma tuşu işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz ? Google'dan falan sıfırlasak geri şifresi kalır mı ?

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
SIM kartı çıkarıp ekrana *2767*2878# yazın birde bunu deneyin olacakmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Samsung telefonumun Güvenlik Kodunu(Şifresini)Unuttum. Güç+Ses arttırma tuşu işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz ? Google'dan falan sıfırlasak geri şifresi kalır mı ?
Telefon modeli ne

Son düzenleme: