Cennete 1 İsteğim var allah isteğimi kabul edermi sizce ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Ben Dua Lipa'ya buradan serzenişte bulunuyorum. Lütfen bana mesaj at!
Arayan belasını da bulur, şifasını da ve isteyenin ayaklarına kadar melekler de teşrif eder; cahile ama Azrail, alime ama Cebrail ?? İnsanoğlu yeter ki DUA etsin ve ümidini yitirmesin . Senin de mutlu olman duasıyla...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Arayan belasını da bulur, şifasını da ve isteyenin ayaklarına kadar melekler de teşrif eder; cahile ama Azrail, alime ama Cebrail ?? İnsanoğlu yeter ki DUA etsin ve ümidini yitirmesin . Senin de mutlu olman duasıyla...
Sağ olun hocam :)

Bu arada Grimes08 boşuna uçtu biraz. Olay direkt şizofreniyle dalga geçmek değil aslında. Böyle bir meme(miim) vardı. Onu yazmıştı yani.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
tabi olur.

bi o eksik tabiki olur !

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Sevgisiz kaldığını düşünüyorsan bir kendini insan sorgulamalı, acaba sevgiye layık olmak için gerekli özen ve çabayı zamanın da sarfedebildik mi diye... Bazen insan sevdiğine dahi açılamaz ama Allah sevdiği kullarını mutlaka birbirine kavuşturur fakat tez zamanda olması için elimizden geldiğince güzel insan olmalıyız ki güzelin yanına yakışalım. :)

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Sevgisiz kaldığını düşünüyorsan bir kendini insan sorgulamalı, acaba sevgiye layık olmak için gerekli özen ve çabayı zamanın da sarfedebildik mi diye... Bazen insan sevdiğine dahi açılamaz ama Allah sevdiği kullarını mutlaka birbirine kavuşturur fakat tez zamanda olması için elimizden geldiğince güzel insan olmalıyız ki güzelin yanına yakışalım. :)
İşte bu yüzden sen bir kralsın. :cool:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
İşte bu yüzden sen bir kralsın. :cool:
Cennette yaşasaydık eğer şu anda ve sevgi çiçeklerimiz de yanımızda olsa idi herhalde kendimizi kendi çöplüğünde öten horozdan bile daha aşağı bir seviyede bulurduk.

Kral olmak kime nasip olursa olsun, bize gönüllerin Sultanı efendimize ve ruhumuzun şifası sevgililerimize hayırlı bir kısmet olmak nasip olsun, yeterli dostum. Sağolasın bu arada, sen de delikanlı bir kardeşimizsin.

İhriz

Asistan
Reaksiyon puanı
295
Anime Kızları Gerçek Olsun İster miydiniz? | Technopat Sosyal

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Yav Türkiye'de ne güzeller var, ne dilberler var, ne hamarat ve becerikli hatunlar hatta Sultanlar var... Sizler nasıl böyle güzeller ve afetler var iken ecnebi hatunlara bakıyorsunuz, onları istiyorsunuz açıkçası hayret ediyorum ? Size sadık olan, her türlü isteğinize cevap verecek ve hatta ebedi hayyatta dahi yanınızda olacak saliha bir eş varken, herkesin salyalar akıttığı, kiminin eğlencesi, kiminin de kuklası böylelerine iç geçirmek büyük haksızlık olur ileride seveceklerinize, sevdiklerinize ve tabi ki en başta da kendinize...

Yazık etmeyin, ufkunuzu kirletmeyin ve yanlarınızdaki, yanı başınızdaki incilere, yakutlara, elmaslara bakmayı bilin.