Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar ben bir enstrüman almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :/ ... Sizce çello mu elektro gitar mı ?
Herkes fikirlerini yazarsa mutlu olarım 

Çello ablacım çello biraz farklı ol, yeni çağ gençleri gibi özenti olmaz, gitar heryerde![]()
Hepiniz haklısınız dostlar da şimdi ben şu anlamda sordum hangisinin dezavantajları daha çok hangilerinin iyi yanları daha çok kısacası hangisi daha iyi olur benim için ben çelloyu alsam kursuna gitmem şart ve kursu baya pahalı onuda açık açık söyleyeyim de... Yani herkes gidemiyor zaten :/ Elektro gitar evet çoğunuzun dediği gibi akustikle aynı mantık ama sanırım bu gidişle seçimim gitardan yana olacak![]()
Çok güzel bir açıklama olsun ben zoru severimAna çok uğraşacaksın zaten başta dedim. Gitar çok zor enstrumandır. Ona göreElbette her enturmanında kendine göre bir zorluğu var. Ama gitar telliler arasında en zoru değilde yani neredeyse en zoru
![]()
Yaa daha çok metal rock falan dinlediğimden heves ettim açıkcası evetBen gitarı daha çok severim tabii seni bilmemNeyi çalmak istediğine kendin daha iyi karar verirsin
2017'den selamlar![]()
İlginç bir soru olmuş kardeşim davul mu zurna mı hangisini istersenArkadaşlar ben bir enstrüman almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :/ ... Sizce çello mu elektro gitar mı ?Herkes fikirlerini yazarsa mutlu olarım
![]()
Aleyküm selam kardeşim2017'den selamlar![]()