Çello Mu Elektro Gitar Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amanda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben bir enstrüman almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :/ ... Sizce çello mu elektro gitar mı ? :) Herkes fikirlerini yazarsa mutlu olarım :)

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çello tabiki, gitar heryerde.

Reaksiyon puanı
189
Sen ne çalmak istiyorsan onu almalısın :) Çalmak istemediğin bir enstrümanı bir köşeye atar kendini geliştiremezsin, aldığınla kalırsın. Bana sorarsan kesinlikle elektro gitar :) Ama sadece ritm çalmak istiyorsan akustik gitar bile yeterli olur senin için. Elektro gitar biraz daha lead enstrüman olarak kalıyor çünkü...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Çello ablacım çello biraz farklı ol, yeni çağ gençleri gibi özenti olmaz, gitar heryerde :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Gitar çok zor enstrumandır. Kendim klasik gitar kullanıyorum. Elektro ile neredeyse aynı mantık.:) Eğer biraz uğraşmak istiyorsan Elektro gitar al derim. Ama yok çello çok seviyorsan çello al. Fakat eğitimini mutlak başkası vermesi lazım kendin öğrenemessin. Ama gitarı kendi başına öğrenebilirsin :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Çello ablacım çello biraz farklı ol, yeni çağ gençleri gibi özenti olmaz, gitar heryerde :)

Özenti olmakla ne alakası var. Kişi sevdiği enstrumanı alır. O zaman kimse gitar kullanmasın mı yani :) Ayrıca enstrumanını seven, arkadaşın dediği gibi mızıka da alır blok flüt de alır..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Elektro yada akustik gitar al uğraşma Çelloyla falan.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Anlayamadım.
Bu işler zorlama olmaz, karar verememek hiç olmaz.
O zaman daha absürt bir yanıt vereyim, kuyruklu piyano al. :)
Bunu bizlere sorman yanlış.
O karar senin beğenin.
Zamanında müzik enstrümanı çalma olanaklarını ukalalık edip zaten resim çiziyorum diye kulak arkası ettiğime bin pişman olarak, yıllar önce bir gazetenin verdiği orgu çalacağım diye, içimden kendimi kalaylaya, kalaylaya nasıl uğraştığımı bir Allah bir de ben bilirim. :)
Seçimi kendin yap.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Öyle enstrüman çalmak kolay değil..Kişinin fiziksel ve müziksel yapısına göre enstruman seçenekleri sunulur.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende amatörce electro gitar çalıorum öncelikle onu belirteyim.

Eğer içinde bir hırçınlık var ise , bişeyleri dünyaya haykırmak istiyorsan ve bunu kendi dünyanda yapmak istiyorsan tabikide electro gitar. Çünkü öyle bir enstrumanki bu , eline aldığın andan itibaren farkını fark edebiliyorsun . Heleki çalınca.... Uzun lafın kısası Electro Gitar diorum ben.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hepiniz haklısınız dostlar da şimdi ben şu anlamda sordum hangisinin dezavantajları daha çok hangilerinin iyi yanları daha çok kısacası hangisi daha iyi olur benim için ben çelloyu alsam kursuna gitmem şart ve kursu baya pahalı onuda açık açık söyleyeyim de... Yani herkes gidemiyor zaten :/ Elektro gitar evet çoğunuzun dediği gibi akustikle aynı mantık ama sanırım bu gidişle seçimim gitardan yana olacak :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hepiniz haklısınız dostlar da şimdi ben şu anlamda sordum hangisinin dezavantajları daha çok hangilerinin iyi yanları daha çok kısacası hangisi daha iyi olur benim için ben çelloyu alsam kursuna gitmem şart ve kursu baya pahalı onuda açık açık söyleyeyim de... Yani herkes gidemiyor zaten :/ Elektro gitar evet çoğunuzun dediği gibi akustikle aynı mantık ama sanırım bu gidişle seçimim gitardan yana olacak :)

Ana çok uğraşacaksın zaten başta dedim. Gitar çok zor enstrumandır. Ona göre :) Elbette her enturmanında kendine göre bir zorluğu var. Ama gitar telliler arasında en zoru değilde yani neredeyse en zoru :D

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben gitarı daha çok severim tabii seni bilmem :) Neyi çalmak istediğine kendin daha iyi karar verirsin

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ana çok uğraşacaksın zaten başta dedim. Gitar çok zor enstrumandır. Ona göre :) Elbette her enturmanında kendine göre bir zorluğu var. Ama gitar telliler arasında en zoru değilde yani neredeyse en zoru :D
Çok güzel bir açıklama olsun ben zoru severim :D
Ben gitarı daha çok severim tabii seni bilmem :) Neyi çalmak istediğine kendin daha iyi karar verirsin
Yaa daha çok metal rock falan dinlediğimden heves ettim açıkcası evet :)

AlicmAtalar

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Elektro gitar derim ama alışılmışlığın dışına çıkarsak çello.Örnek veriyorum herkes gitar öğrendi ben darbuka :)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar ben bir enstrüman almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :/ ... Sizce çello mu elektro gitar mı ? :) Herkes fikirlerini yazarsa mutlu olarım :)
İlginç bir soru olmuş kardeşim davul mu zurna mı hangisini istersen ;) aston ilk model gitarını almıştım zamanın da elektro gitar derim ben ne sinir kalıyor ne sitres ibanez falan var marka olarak lise zamanın da çok ilgilendim şimdi iş hayatı olunca vaktim olmuyor Yen'i modelleri bilmiyorum. Elektro gitar derim ben ne tür müzik çalacaksın bilmiyorum ama kararını verirsen seçim için yardımcı olurum
--- Gönderi Güncellendi ---
2017'den selamlar :D
Aleyküm selam kardeşim

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4530387)

Son düzenleme:

ozicloud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Ruhunda hissettiklerini dışarı aktarabileceğin hangi enstrüman ise onu almalısın bence