Çekilmiş CD'ye Tekrar Nasıl Dosya Yazdırabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0lin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar acaba mesela bi cdye müzik kayıt ettim ve çıkardım tekrar başka bi müzik kayıt etmek istiyorum ama olmuyor yani dolu olan cdnin üstüne tekrar müzik felan ekleyebilirmiyiz

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Cd'yi ilk kez çektiğinde cdnin kapatılmasını istemediysen sonradan dosya ekleyebilirsin.Nero ile çektiysen örnek "Allow to be added later" işaretli olarak çektiysen ilk kez dosya eklemene izin verir.Önemli bir hususda bazı cd okuyucular kapatılmamış diskleri okumayabilir..

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Media Player den yaparsan olmaz yanlız ;)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
rw cdler(silinebilir cd - rewritable) alırsan yazdırdıksan sonra nero gibi programlarla cdyi silebilirsin, sonra en baştan istediğin ne varsa yazdırabilirsin ;)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eğer dediğin gibi dolu olan cd ise zaten mümkün değildir.Ama silip tekrar yüklemek istiyorum dersen cd-rw gerekir.Fastfinger'in anlattığı cd de yer varsa yapılabilir.Dolu bir cd eğer cd-rw değilse üstüne tekrar yazılmasının bildiğimiz yöntemlerle bir yolu yok...

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hayır mesele 700mb cd 100mb kaydettim mi bidaha kayıt yapamıyorum bunun üstüne bi daha nasıl kayıt yapabilirim demek istedim

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
c0lin dedi ki:
hayır mesele 700mb cd 100mb kaydettim mi bidaha kayıt yapamıyorum bunun üstüne bi daha nasıl kayıt yapabilirim demek istedim
Yukarıda anlattım ama okumamışsın sanırım.Neyse bunu okursun inşallah.Nero ile çekerken "Allow to be added later" seçeneğini tık atarsan daha sonra üstüne çekebilirsin.Yukarıdada yazdığım gibi her okuyucu okumayabilir kapatılmamış diskleri ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarım herhangi bi dolu cd yi taktığımda gayet iyi bir şekilde okuyor ama boş cd taktığımda okumuyor yardımcı olurmsunuz ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Boş Cdyi Bilgisayar Okumaz Göstermesi İçin Nero İle Müzik cdsi veya vb dosya türüne çevirip içine Herhangi birşey atman lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Allow to be added later&quot bu nerde yazıyor nasıl bulunur