furkanbaba061
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bende bir CD var ve bunun üzerine bir fotoğraf yapıştırmak istiyorum. Uhuyla yapıştırmak aklıma geldi ama bazıları CD'yi bozar diye neyle yapıştırabilirim? Ya da uhu bozar mı?
başka türlü yapıştırılma imkanı varmı çift taraflı bantla çokmu yüksek olurBildiğim kadarıyla biri denemişti ve bozulmuştu.
İnce çift taraflı bant ise pek yüksek olmaz diye düşünüyorum. Ama o incelikte bulabilmenizde zor genellikle telefoncular kullanıyor onlarda zor buluyorlarbaşka türlü yapıştırılma imkanı varmı çift taraflı bantla çokmu yüksek olur
yüksek olması fiziksel anlamda kötü drumasından başka bişeyi etkilermi okumama vs.İnce çift taraflı bant ise pek yüksek olmaz diye düşünüyorum. Ama o incelikte bulabilmenizde zor genellikle telefoncular kullanıyor onlarda zor buluyorlar
Okumada sorun yaşatabilir. Tam net bir şey diyemem ancak yaşatması muhtemel. Uhu da kesin yaşatır ama bozulur yaniyüksek olması fiziksel anlamda kötü drumasından başka bişeyi etkilermi okumama vs.
internette bazı cd baskıcıları var onlardan alsam uzun ömürlü olurmuOkumada sorun yaşatabilir. Tam net bir şey diyemem ancak yaşatması muhtemel. Uhu da kesin yaşatır ama bozulur yani
Nasıl yaptıkları hakkında bir bilgim yok eğer garanti veriyorlarsa kullanabilirsiniz ki bir süre sorun çıkarmadıysa ileride de pek bir sorun çıkarmayacaktır.internette bazı cd baskıcıları var onlardan alsam uzun ömürlü olurmu
portakal derken?Portakal veya sıvı contayı çok ince çekerek üzerine yapıştırırsan, arkaya zarar vermezsin.
Makinayla baskı şart diğer türlü zaten uzun ömürlü olmaz o kağıt-fotoğraf yıpranır gider.
tamamdır teşekkürlerNasıl yaptıkları hakkında bir bilgim yok eğer garanti veriyorlarsa kullanabilirsiniz ki bir süre sorun çıkarmadıysa ileride de pek bir sorun çıkarmayacaktır.