alperveli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 48
CD Recovery Toolbox, CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray gibi farklı disk türlerindeki hasarlı verileri kurtarabilmeniz için geliştirilmiş bir araç kiti. Çeşitli mekanik hasara uğramış disklerden ya da hatalı kaydedilmiş disklerden verilerinizi kurtarabilmenizi sağlayan araç, CD ve DVD disklerdeki dosya ve klasörleri konumlandırmalarına göre arayabiliyor. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan CD Recovery Toolbox, herhangi bir kısıtlama olmadan, mümkün olan maksimum bilgiyi topluyor ve kurtarabileceğiniz dosya ve klasörlerin listesini karşınıza getiriyor.
Kullanıcı olarak siz, kurtarmak istediğiniz dosya ve klasörleri seçerek işlemi başlatıyorsunuz. Seçerek belirlediğiniz nesneler kurtarılırken, seçmediğiniz nesneler otomatik olarak yoksayılıyor.
4GB boyutundan büyük dosyaları da kurtarabilen yazılım, sadece kurtarma özelliği ile değil kullanıcı dostu, kolay kullanılabilir arabirimi ile de öne çıkıyor. Program arabirimi, adım adım sihirbazı olarak tasarlanarak, kullanıcının sihirbazın her sayfasında yapmak istediği işlemleri anlayarak seçebilmesini sağlıyor. Sihirbaz, başlangıç seviyesindeki bir kullanıcının dahi kullanabileceği kadar basit ve kullanışlı.
CD Recovery Toolbox
KAYNAK
Kullanıcı olarak siz, kurtarmak istediğiniz dosya ve klasörleri seçerek işlemi başlatıyorsunuz. Seçerek belirlediğiniz nesneler kurtarılırken, seçmediğiniz nesneler otomatik olarak yoksayılıyor.
4GB boyutundan büyük dosyaları da kurtarabilen yazılım, sadece kurtarma özelliği ile değil kullanıcı dostu, kolay kullanılabilir arabirimi ile de öne çıkıyor. Program arabirimi, adım adım sihirbazı olarak tasarlanarak, kullanıcının sihirbazın her sayfasında yapmak istediği işlemleri anlayarak seçebilmesini sağlıyor. Sihirbaz, başlangıç seviyesindeki bir kullanıcının dahi kullanabileceği kadar basit ve kullanışlı.

CD Recovery Toolbox
KAYNAK