Ram takviyesi yaparım. Elimde Windows 7 var ama özelikle Linux kullanmak için bunu seçtim. Üstelik cihazın tipide beni çeken bir etken oldu.Çok canavar olmasa da küçük canavar. Canavarcık![]()
Bence dediğin gibi 2gb lık bi ram takviyesi ve Windows ile gayet güzel olur.
Dur korkutma beni kardeşimbiz işyerine 10 tane cbox aldık hepsinin anakartı arızalı çıktı sonra ayrıca 10 tane anakart yolladılar değişimini biz yapmak zorunda kaldık hem para verdik hem emek verdik hemde vakit kaybı yaşadık
Teşekkürler MiroğluGüzel bilgisayar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...
Dizüstü bilgisayarımı hem ailemden hemde misafirlerin çocuklarından uzak tutmak için.sistemi ne için kullanacaksın ?
biz işyerine 10 tane cbox aldık hepsinin anakartı arızalı çıktı sonra ayrıca 10 tane anakart yolladılar değişimini biz yapmak zorunda kaldık hem para verdik hem emek verdik hemde vakit kaybı yaşadık
Yolladılar derken ? bana biraz taraflı bi yorum gibi geldi öyle bi yazmışsınki sanki
cbox u aramışsın bu anakartlar arızalı onlarda tamam beyfendi hemen yenisini yolluyoruz gibi olmuş
kendi servisleri yokmu bu adamların? (ben biliyorum var)
Servis ağı çok güzel çalışıyormuş. Okuduğum yorumlara göre...
Teşekkür ederim. Bakalım geldiğinde göreceğiz artık.için rahat olsun özellikler sana uyuyorsa mesele yok