cayma ve iade hakkı

Endless misery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba ben bir siteden bir bilgisayar almıştım fakat memnun kalmayıp iade ettim ve yaklaşık 800 Türk Lirası kesinti yapacaklarını söylediler sebepleri ise iade aldıkları bilgisayarı 2.el satacak olmalarıymış böyle bir yasal hakları var mı?

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Arkadaşlar merhaba ben bir siteden bir bilgisayar almıştım fakat memnun kalmayıp iade ettim ve yaklaşık 800 Türk Lirası kesinti yapacaklarını söylediler sebepleri ise iade aldıkları bilgisayarı 2.el satacak olmalarıymış böyle bir yasal hakları var mı?
Daha önce böyle bir şey duymadım, neye istinaden hangi yönetmeliğe göre bu kesintiyi yaptıklarına dair bilgi iste.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Ben ilk defa duydum. Tüketici Hakem Heyeti'ne bir danışın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İadenizi aldığınız ürünü teslim aldıktan kaç gün sonra yaptınız?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Aldığın ürünü sorunsuz , hatasız olduğu sürece 14 gün içinde hiç bir sorun yaşamadan para kaybı olmaksızın geri iade edebiliyorsunuz. Öyle bir şey yok Tüketici Haklarına ve Cimere acilen başvurun.
Ayrıca şöyle bir şey var bir ürünü satın alırken bazı belgeler imzalanıyor nerden aldığınızı da bilmiyorum o yüzden sözleşme kabul etmiş de olabilirsiniz. Bilgisayarı almadan önce araştırıp almadıysanız keyfinize göre alıp geri vermek diye bir şey yok diye biliyorum neye göre hoşunuza gitmedi?

Endless misery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
14 gün içerisinde yaptım iademi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce böyle bir şey duymadım, neye istinaden hangi yönetmeliğe göre bu kesintiyi yaptıklarına dair bilgi iste.
İade aldıkları ürünü 2. El satacakları için böyle bir kesinti yapıyorlarmış.