Cayma Bedeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Kaç aydır kullandığımı bilmediğim vodafone son zamanlarda cihazdan kaynaklı olduğunu sanmadığım(iphone 5s) internet ağırlık en çok bulunduğum yerlerde çekmeme gibi sorunlar var. Turkcell geçsem cayma bedeli ne kadar ödüyeceğim nasıl öğrenirim ? Ayrıca 4g için sizce beklemeli miyim ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kaç aydır kullandığımı bilmediğim vodafone son zamanlarda cihazdan kaynaklı olduğunu sanmadığım(iphone 5s) internet ağırlık en çok bulunduğum yerlerde çekmeme gibi sorunlar var. Turkcell geçsem cayma bedeli ne kadar ödüyeceğim nasıl öğrenirim ? Ayrıca 4g için sizce beklemeli miyim ?
Ya faydalandigin indirim bedelini ödersin yada kalan taahhüt miktarını ödersiniz. Vodafone yi arayıp ne kadar bir ücret çıkacak sana söylerler.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ya faydalandigin indirim bedelini ödersin yada kalan taahhüt miktarını ödersiniz. Vodafone yi arayıp ne kadar bir ücret çıkacak sana söylerler.

Yarın ben bi bayiye gideyim o zaman. Ayrıca 4g için ne düşünüyorsun dostum ? Vodafone ? Turkcell ?

kenan anıl ataker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer red abonesi isen 7008 ara sürekli 5 e basıp müşteri temsilcisinden yardım alabilirsin .