Casusluk!! Keylogger

muzo.muco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Bu program PCnizde ne yapıldığını sizin için kaydediyor program PC açıldığı anda devreye giriyor ve hiç görünmüyor mesela program ekle kaldırda bile yok programa girişte Ctrl+AltGr+Shift+P Kısayolunu kullanıyor üstelik parola imkanıda var PC de birisi kullanıcı adı veya şifresini size sunuyor MSN de dahil ;D size vereceğim adres trial versionu ama yinede güzel işler başarıyor PC aralıklarla ekranı kaydediyor hangi sitelere girildiyse onları kaydediyor hatta başka pcye yükleyip belirli aralıklarla size mail atabiliyor ama bunu tam versionu yapıyor

Bu program hakkında söylenecek çok şey var bunları muzo.muco@hotmail.com adresinden öğrenebilirsiniz (Benden!)
Deneyin memnun kalacaksınız...

Bu arada bu programın serial (registry) kodunu bulan varsa bizede söylerse seviniriz ;)

Golden Eye

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=golden-eye&lid=2534

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HerkeS sever mi bilmem ama kötü amaçlı kullanımı ahlak dışı bir davranış.

subversa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ahlak dışı olsa da ihtiyaç duyabileceğim bir programdı bir zamanlar. Tam sürüm hiç bulamamıştım ve hep 30 günde bir aynı işlevi gören farklı bir program kullanmıştım zamanında. Ama en kalitelisi muzo.muco'nun verdiği Golden Keylogger'dı. ;)

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Açıkcası benim aradığım bir programdı bu günlerde. Deneme de olsa (deneme olması burası için iyi) işime yarayacak mı bakalım. Teşekkürler :)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben çok severim ahlaksız ve illegal şeyleri :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben bu tarz programlara kesinlikle güvenmem bana mail atan program yapan adam ya kendine mail atması için bir kod da tasarladıysa ve biz bilemiyorsak ???

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ben bu tarz programlara kesinlikle güvenmem bana mail atan program yapan adam ya kendine mail atması için bir kod da tasarladıysa ve biz bilemiyorsak ???

Golden Eye has been granted the "SAFE TO INSTALL" certificate by FindMySoft.com,
Golden Eye has been found completely clean from threats and has received the SOFTDLL CLEAN! AWARD.

Diyor sitesinde souris,
güvenilir olma ihtimali yüksek :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok birader ben inanmıyorum ve güvenmiyorum bu tarz olaylara ;)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
mesajı değiştir istersen nikazun ilk mesajdan uçma :)

sayker1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kullanıyorum çok güzel bir program ama kötü amaçlar için kullanmak doğru değil sadece kendi bil. kurdum forum sitelerinde ilaçları mevcut

cakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ahlak dışı ve illegal. bi kere bilgisayarda gözükmemesi ve program ekle kaldır da olmaması zaten bunun amacının ne olduğunu bize gösteriyor. casusluk!!! Böyle bir programın burda paylaşımının yapılmasını doğru bulmuyorum....

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hersey bı yana da ben lınke tıkladıgımda google gelıyor
acaba neden bılen varmı

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
HerkeS sever mi bilmem ama kötü amaçlı kullanımı ahlak dışı bir davranış.
sana Bu Yönde katılıyorum. böyle program kullanmak çok tehlikeli çünkü bu ve bunun gibi programlar internetle de çalışıyor buda PC'deki tüm bilgileri,şifreleri Bu Program Sayesinde Hacker Bir Siteye Gönderip Virüs Alış-Verişi Yapıyor. PC'de anormallikler oluyor. Bir Zaman Sonra PC Patlak Veriyor Sonra Bilgisayar Çamura Yatıyor.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bunun keyini buldm ama programı kendi bilgisayarımda kullanmam acıkcası guven olmaz bole selere belki bi baskasınınkine kurarm :) temiz olur :)

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya niye güvenelimki nerden biliyoruzki bütün herşeyi merkezinede göndermediğini?

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Guvenmediğiniz insanların bilgisayarlarında kullanabileceğiniz guvenli bir program...

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Serial paylaşmak yasak değilmi ?

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu tür keylogger programları kullanmak kullanan kişi için de sakıncalı. Programı yazan coderler/programcılar, program içerisine ayrı bir log dosyası koyuyorlar. Siz indirip başkalarını tuzağa düşürmek isterken, programı yazan coder, bir taşla iki tuş vurmuş oluyor. Hem sizi hem de sizin tuzağa düşürdüğünüz vatandaşı kekliyor. Sistem böyle kısacası...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kimin ne haltlar karıştıracağı belli olmaz bununla... Pek hoş bir şey olmasa gerek... Şahsen benim pc me bir tanıdığım dahi olsa bu tip bir logger kaydetse ve ben bunu şans eseri fark etsem :donatello::excl::excl::excl::donatello:

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Sizden önemli bir konuda yardım isteyeceğim. Bundan 2 ay önce kadar benim msnimi takip eden biri beni ekledi ve ben kimle ne konuştuysam hepsini takip etmiş. Belki bütün şifrelerimi de eline geçirmiştir. Ben bilgisayarıma format attım. Combofile tarattım. Caspersky kurdum. Antikeylooger jurdum ama o kadar tedirginim ki hala bilgisayarı kullanmaktan, özel bilgilerimi msnde yazmaktan korkuyorum. Sistemimde ve başlangıçta çalışan programlar arasında olağanüstü bir program yok fakat virüs programlarının bulmadığı keyloggerlar hatta görüntü kaydeden showloggerlar varmış.

Ben sistemimde keylogger ya da showlogger olmaadığını en iyi nasıl anlarım?
Mesela porta yerleşen bir keylogger fotmat atsam bile yeniden işletim sistemi kurulunca kendiliğinden yüklenir mi? Portuma bulaştığını nasıl anlarım? Yardımcı olursanız sevinirim. Merakla bekliyorum.

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar soruya cevap verecek yok mu yaa? Bir de sormam gereken bu keyloggerlarla benim hangi sitelere girdiğimin de kaydını tutmuş olabilir mi yaa?

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya forumdan yasaklanacağım. Bir bilgisi olan cevap verebilecek olan yokmu? Forum yöneticilerinden de özür diliyorum Kimse cevap yazmadıgı için tekrar sormak zorundaym sorumu.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya bu program iyi değil ben denedim bunu işe yaramaz

ayrıca 2 senedir var o program

ayrıca bu programları bilgisayarınıza yüklemeyin benden tavsiye kendi bilgileriniz başka yerlere gitmesin

Ya forumdan yasaklanacağım. Bir bilgisi olan cevap verebilecek olan yokmu? Forum yöneticilerinden de özür diliyorum Kimse cevap yazmadıgı için tekrar sormak zorundaym sorumu.

format at bi şey kalmaz o kadar tedirginsen
.
.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ben format attım zaten. Bunu daha önceki mesajımda da yazmıştım. Fakat ıp adresten ya da format atsan bile portaa yerleşen solucanların zarar vermesinden korkuyorum.

solucanların senin bilgisayarın dışında yetleşecekleri biryer yoktur
hatta porta yerleşen solucan diye birşey yoktur
format attıysan endişelenmene gerek yok

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende bunun Çok daha Gelişmişi var . Hemde Full sürümü ! Hiç bir Antivirüs Programıda Yakalayamıyor Yakalayamazda zaten Normal Bir Setup gibi Kuruluyor . Bilgisayarın hiç bir yerinde de Programa ait iz bulamassınız . Regeditte bile :)

Tüm yazışmaları
Ekran ın Görüntüleri (istediğiniz zaman dilimi ile)
Açılan tüm siteleri
Kullanılan tüm programları
Klavyeye yazılan her yazıyı

Ve Gmail Ekleyip kullandığınız zaman isterseniz bunlar email olarak Sürekli Rapor Geliyor size :)
Şıkır Şıkır da çalışıyor . Eski Kız arkadaşıma Kurmuştum .
Malesef boynuzlandığımı Öğrendim :) Hatun annem Geldi diye Benle Msn'de Konuşmayı kesiyor :) Herifin birine yardırıyordu :):)Hatta bizim hatun kamerada herifin birine Show yapıyordu. :):) Gerçi kaşarın Tekiydi ama :):)

Katil oluyodum az Daha O yüzden bu Programi kullanmadım bir daha.!