Casusluk!! Keylogger

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tehlikeli program. Bir ara kullanmıştım yurtta. Neler neler okudum :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tövbeliyim böyle programlara kullanmıyorum bayadır :)

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nikesteel'inde yazdığına göre endişelenmekte haksız değilim. Çünkü bunu geçmişte de duymuştum. Hatta beni takip eden şahıs bana ne yaparsan yap hangi virüs programını kurarsan kur seni takip edebilirim demişti. Ya bilgisayardan soğudum.

Ben bilgisayarımı huzurlu bir şekilde kullanmak istiyorum. Bu karıştırıcıyı öneren arkadaşa teşekkür ediyorum ama bir de sistemde bu tarz bir program olup olmadığını tam olarak tespit eden bir program söyleseler ne iyi olacak..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Nikesteel'inde yazdığına göre endişelenmekte haksız değilim. Çünkü bunu geçmişte de duymuştum. Hatta beni takip eden şahıs bana ne yaparsan yap hangi virüs programını kurarsan kur seni takip edebilirim demişti. Ya bilgisayardan soğudum.

Ben bilgisayarımı huzurlu bir şekilde kullanmak istiyorum. Bu karıştırıcıyı öneren arkadaşa teşekkür ediyorum ama bir de sistemde bu tarz bir program olup olmadığını tam olarak tespit eden bir program söyleseler ne iyi olacak..
Özel Msg attim sana qwertyesk

. Ben çok Uğraştım Valla Program HIDE moddayken bulabilirmiyim bir iz diye bulamadım hiç bi açığını.! Anti Keylogger türü programlarda hiç bir işe yaramadı.!

Normal bir Program gibi Kuruluyor .( Örneğin Winamp.!) O yüzden hiç bir Antivirüs Yakalayamıyor.!

En Temizi Böyle Bir Şeyden Şüpheleniyorsanız . HDD nizi biçimlendirerek Sisteminiz Sıfırdan Kurun. Ve Ne olduğunu Bilmediğiniz .Exe uzantılı dosyaları Açmayın/Çalıştırmayın

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kötü amaçlı yazılım bunlar. prim vermeyelim. sayın moderatörlere sesleniyorum.

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kötü amaçlı yazılım bunlar. prim vermeyelim. sayın moderatörlere sesleniyorum.

Biz kötü amaçlı yazılımlara prim verilsin diye değil herkes bilgilensin de bu tarz programlardan zarar görülmesin istiyoruz. En azından ben öyle istiyorum. Sudan ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Seninde başına gelse anlardın. Burada keyloggerlardan korunmanın yollarını konuşuyoruz. Neden kapatılmasını istiyosun anlamadım.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
fazla karışmamak lazım bence güvenilirlik konusu hafife alınacak bişey değil