- Konuyu başlatan
benim laptopCasper NIRVANA CN.BMC2670B serisi acaba benimkinede olurmuuuu
kardeşim pcnin araksından seri nosunu yaz bio dosyasını bulayım
benim laptopCasper NIRVANA CN.BMC2670B serisi acaba benimkinede olurmuuuu
kardeşim pcnin araksından seri nosunu yaz bio dosyasını bulayım
benim emektar 6 yıllık. onun için ümidim olmasa da sorayım dedim. benim bilgisayara da win8 kurulur mu?
serial no :tw7tfcccb72606be
winflash ı kurdum. ama açılmıyor.
İntel core i5 2670qmarkadaşlar casperdan pek hayır yok yeni bir yöntem buldum bilgisayarlarınızın özeliklerini yazarsanız bioslarınızı bulmaya çalışıcam
ÖRNEK:
INTEL I5 2410M
4GB
320GB HDD
NVIDIA GT540M
en az 3 tane özelliğini yazın.
i7 olaxak yanlış yazmışımm :biggrin::biggrin:İntel core i5 2670qm
6gb ddr3 ram
500gb hdd
nvidia gt520m
anakart A15 PEGATRON
inşallah bukadarı yeterlidir....
i7 olaxak yanlış yazmışımm :biggrin::biggrin:
winflash ı kurdum. ama açılmıyor.[/QUOTE
bende de aynı sorun var düzeltemedim winflash ı çalistirdıgımda açılmıyor ama görev yöneticisinden bakınca arka planda calişiyor bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varsa simdiden tesekkür ederim
bende de açılmıyor 64bit benimki32 bitmi işletim sistemin
kardeş casperdan cvp gelmedi benim bulduğum yöntem riskli baştan söyeleyim bizim türkiyede casper olarak satılan pcler dışarda medion adıyla satıolar onların driver sitesinde var a15 için uyumlu isterseniz deneyin
http://download2.medion.com/downloads/treiber/bioe6221_p663xvstw7.exe version 2.08
beyler allahiçin biri doğru düzgün winflash programı linki atsın bu nedir açılmıyo doğru düzgün ne windows 8 miş be bios 206 var 303 versiyonunu bulduk sayenizde bu seferde kurucak winflash yok caspere mail attım hala cevap yok yetkili servis bi halt bilmiyo seri no:114PE3047886 BİRİ ÇÖZÜN ŞU SORUNU YAHUU
Bios update sırasında yapılabilecek bir hata ürün anakartınıza zarar verebilir. Bu nedenle bios linki gönderimi sağlamamaktayız. Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili dilerseniz ürününüzü Teknik Servisimize ulaştırabilirsiniz. Ürününüzü Fillo Kargo veya UPS Kargo ile Teknik Servisimize ulaştırabilirsiniz.