kullanmadığınız bir telefon hakkında keşke bu kadar net olmasanız kağıt üzerinde güzel olabilir fakat kronik problemlerle gelmeyeceğini bilemeyiz. O yüzden pek sıcak bakmıyorum şuan GM 5 Plus'abence orta segmentte alınabilecek en iyi telefon gm 5 plus
kullanmadığınız bir telefon hakkında keşke bu kadar net olmasanız kağıt üzerinde güzel olabilir fakat kronik problemlerle gelmeyeceğini bilemeyiz. O yüzden pek sıcak bakmıyorum şuan GM 5 Plus'a
VIA m1 kullanıyorum şu an tavsiye edeceğim en iyi telefon bence tek sıkıntısı yazılım güncellemesi vermiyorkullanmadığınız bir telefon hakkında keşke bu kadar net olmasanız kağıt üzerinde güzel olabilir fakat kronik problemlerle gelmeyeceğini bilemeyiz. O yüzden pek sıcak bakmıyorum şuan GM 5 Plus'a
Casper VIA m1 kullanıyorum GM 5 plus dan fazlası var eksiği yok güncelleme üzerinde çalışılıyor al benceİyi günler, bu hafta VIA M1 alıcaktım ancak 5 Plus'ı beklemekle tam bir ikilemde kaldım... VIA M1 yeterli bir telefon evet ama 5 Plus ın arkasında en azından Google var 2 yıl en güncel yazılım verilecek...