Casper Via M1 Alınır mı?

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bence orta segmentte alınabilecek en iyi telefon gm 5 plus

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
bence orta segmentte alınabilecek en iyi telefon gm 5 plus
kullanmadığınız bir telefon hakkında keşke bu kadar net olmasanız kağıt üzerinde güzel olabilir fakat kronik problemlerle gelmeyeceğini bilemeyiz. O yüzden pek sıcak bakmıyorum şuan GM 5 Plus'a

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
kullanmadığınız bir telefon hakkında keşke bu kadar net olmasanız kağıt üzerinde güzel olabilir fakat kronik problemlerle gelmeyeceğini bilemeyiz. O yüzden pek sıcak bakmıyorum şuan GM 5 Plus'a

inceleme videosunda şuan belki demo sistemden dolayı da olmuş olabilir ama zoom yapamayan bi arkadaş vardı :D ekrana neredeyse 2 elle girişecek seviyede 10 kere denedi ama geçiştirdi ben eski one cihazdan dolayı bu cihazın da kroniklerle gelecegine inanıyorum sonuç da kendi bantlarından çıkmıyor. ha çok almak istenirse 2. seri beklenmeli

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
VIA m1 kullanıyorum şu an tavsiye edeceğim en iyi telefon bence tek sıkıntısı yazılım güncellemesi vermiyor

erhan.1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler, bu hafta VIA M1 alıcaktım ancak 5 Plus'ı beklemekle tam bir ikilemde kaldım... VIA M1 yeterli bir telefon evet ama 5 Plus ın arkasında en azından Google var 2 yıl en güncel yazılım verilecek...

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İyi günler, bu hafta VIA M1 alıcaktım ancak 5 Plus'ı beklemekle tam bir ikilemde kaldım... VIA M1 yeterli bir telefon evet ama 5 Plus ın arkasında en azından Google var 2 yıl en güncel yazılım verilecek...
Casper VIA m1 kullanıyorum GM 5 plus dan fazlası var eksiği yok güncelleme üzerinde çalışılıyor al bence