Casper tablet yazılım güncelleme

borandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar casper nirvana tabletim var ancak sistem güncellemeleri --> şimdi kontrol et kısmına geldiğimde sunucu bağlanma hatası diyor ve yazılımımı güncelleyemiyorum bunun dışında yazılımı güncelleyebilme imkanım var mıdır ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ürünü satın aldığınız bayi veya yetkili Casper Servisi ile görüşünüz. Mevcut yazılım güncellemelerini son kullanıcılar temin edemediğinden dolayı size ancak onlar yardımcı olabilir. Dikkat ettiyseniz web ortamında casper ürünleri ile ilgili herhangi bir yazışma, problem çözümleri, vs. bulunmamaktadır.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Garantisi devam ediyorsa garanti servisine gönderin birde not düşün son sürüm yüklenmesini istiyorum diye ben öyle yaptım son sürüm atıp yolladılar ama casper yapar mı bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Casper tabletım var kapandı guncellemem gerekıyor ama acamadıgımdan guncelleyemıyorum nasıl guncellerım bılen var mı yardımcı olursanız sevınırım..

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu casper tableti körfez dershanesinden aldıysan at çöpe derim. Tabletler kısa sürede kitleniyor. Çok arkadaşım var tableti servise yollayıp da çözüm bulunamayan. İzmirden İstanbula yolladık tableti, Casperın kendi servisi bu orjinal cihaz değil deyip geri yolladı arkadaşımda.

borandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende casper tablet var android 4.1.1 işletim sistemli ben bunu güncellemek istiyorum ancak yazılım güncellemelerine girip güncellemeleri denetle dediğim zaman sunucu bağlantı hatası diyor cihazımın android sürümünü nasıl yükseltebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lanet olsun casper ine 2 haftadır video açamıyorum web üzerinde. flash player son sürümü mü kaldı, factory reset mi denemediğim. Sistem güncelleme aynen dediğiniz gibi hak getire. Lanet olsun, lanet olsun lanet olsun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
atblet kapalıyken açma düğmesine ve ses açmanın ortasına basılı tut aynı anda yap kardes

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletinin yazılımını bilgisiyarına indir indirdign programı aç ve kart okuyucun varsa hafıza kartını kart okuyucuya tak bilgisayara takdıktan sonra programda takdıgın kart okuyucunun diski çıkacaktır. onu seç ve start a bas dolana kadar bekle minimum 5 maksimm 7 dakika sürer işlem tamamlandıktan sonra kart okuyucuyu çıkart hafıza kartını tabletine tak ama tabletin kapalıyken tak açık olursa sorun dahada çok büyür hafıza kartını kart tabletine takınca tablet otomatik açılcaktır yazılımı tabletine yüklicek sol üst köşede card ok yazısı çıkıcak kart ok yazısı çıkınca hemen hafıza kartını çıkart eğer çıkartmazsan tabletin açılamıcak hayle gelir hafıza kartını çıkardıktan sonra tabletin kapancaktır. ve açma düğmesine bas tabletin açılcaktır bu kadar basit.

Not: Yazılım Güncellemesini Hafıza Kartına Atmadan Önce Önemli Kaydettiklerini Biryere Kaydet bu İşlem Sonrasında Hafı Kartın Tamamen Sıfırlancaktır.

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Casper nirvana tabletim var ancak ayarlardaki guncelleme yeri gozukmuyor ne. Yapaabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum sorunlu. casper via 3216 yazılımı çökmüş uygun bi yazılım programı var mıdır?

M

Mustafa12121212121221

SDN Okuru
Sa beyler benim casper tabletim var. bilgisayara takınca usbden tanımıyordu bi tanıdığım tableti geri yükle dedi . bende yaptım ama önceden yüklediğim uygulamaları şimdi yüklüyemiyorum . cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor lütfen bana yardımcı olun Allah Rızası için yardım edin çok uğraştım ama yapamadım derdime bir çare lütfen

WhoAmI.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Casper tabletım var kapandı guncellemem gerekıyor ama acamadıgımdan guncelleyemıyorum nasıl guncellerım bılen var mı yardımcı olursanız sevınırım..

Açamadıysanız önce stock rom kurup güncelleme almaya devam edebilirsiniz