Cani annelerin skandal sitesi!

mstfhll2012

Doçent
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
[MENTION=187384]promidal[/MENTION] hani nerde ıslam ülkesi göster banada baskıyı görelim. Suriye mi ıslam ülkesi. Kanlar içinde acı çekiyor. Afganistan mi ıslam ülkesi hepsi gazi. Çeçenistan mi yoksa islam ülkesi dul kadınlar kocaları şehit. İrak mi filistin mi yoksa aranan mi ıslam ülkesi insanı klamamis zulüm altında. Bu insanlar kendi dertlerindeler ki baskı yemekten baskı yapacak güçleri yok. Bana şimdi gelipte arabistandan irandan bahsetme ki onlarda uşağı olduğu ulkelerin baskısındalar yine baskıyı modern olup modern yaşıyoruz deyip her halti yiyen cagdaslar yapıyor nasıl mi ? Basortusu en büyük baskı ornegi ama hiçbir basortulu gidipte kafasını satılığa cikarmiyor internet sitelerinde
 

ozersworld

Profesör
Katılım
24 Şubat 2009
Mesajlar
3,294
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Yaş
37
Böyle din düşmanları çok.

[video=youtube;N1mePcepOxk]http://www.youtube.com/watch?v=N1mePcepOxk[/video]

[video=youtube;-WupAkylPME]http://www.youtube.com/watch?v=-WupAkylPME[/video]

Dini kullananlardan bahsediyor ama bilmem nerde bilmem ne eyleminde mini etekle cuma namazı kılan kadınları da gördük.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://popmundo.forumonline.biz/t566p20-evlatlik-arayanlar-yada-isteyanler-cok-acil
adres değişmiş devam ediyor gibi ama ağustos ayında son.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://popmundo.forumonline.biz/t566p20-evlatlik-arayanlar-yada-isteyanler-cok-acil
adres değişmiş devam ediyor gibi ama ağustos ayında son.

Numaralarını bırakmışlar birde arayın birde sizden yaparlar belki.
 

epzq

Doçent
Katılım
21 Kasım 2011
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
47
Puanları
28
görüyorum ki beni burada eleştirenler yazdıklarımı dikkatli okumadan eleştirmişler. gençlik hatası dediğim zaman yapılanı onaaylıyormuşum gibi yorumlamışsınız. aksine onaylasaydım buna "hata" demezdim. her insan hata yapabilir bunun dindarlıkla yada dinsizlikle alakası yok, ancak yaptığı hatanın bedeli olarak onu başka bir hataya sürüklemek (çocuğunu başkasına vermek zorunda bırakacak baskı ortamı oluşturmak) ne kadar doğrudur. maalesef dindar toplumlarda (dikkat ederseniz dindar demek bütün dinleri kapsar) dinin toplumsal yapıda oluşturduğu sert kurallar bazen bu tip durumlarda kadına ve çocuğuna yaşam hakkı tanımamaktadır. bu durum en çok da islam ülkelerinde görülmektedir. kimse kusura bakmasın ama hata yapmış hamile kalmış bir kızcağıza ve onun doğuracağı günahsdız bebeğe orospu ve piç gözüyle bakarsanız bu tip sitelerin kurulmasına siz yol açarsınız. eğer benim kızım bir gün bir hata yapar aynı duruma düşerse bir baba olarak bana düşen kızıma ve çocuğuna sahip çıkmak bu acımasız dünyada onları kaderine terketmemektir. kızımın da yaptığı hatadan ders alıp bir daha böyle bir hataya düşmemesi için onu öğütlemektir. insan olmak bunu gerektirir. ama maalesef bizim toplumuzda ve birçok dindar toplumda bu insanlıktan eser yok.

Çok önyargılısınız.Peygamber efendimiz o bahsettiğin p.c dediğin çocukların manevi babaları olmuştur.Kimi 9 yaşında bir kızla evlendi dedi kimi başka bişey dedi.Onlarda aynı sizin gibi sadece konuştu.O bahsettiğin (dindar) toplumda aynı sizin gibiydiler onlarda konuştu senin dediğin gibi o çocuklara p.c dediler doğru söylüyorsun.Aslında şöyle bir bakınca aranızda bir fark yok gibi.Siz demediniz ama ben nezaketende söyliyim "genelleme" yaptım.
 

kpln04

Profesör
Katılım
2 Ekim 2009
Mesajlar
2,887
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
bari yapıyorsunuz önleminizi alın be pislikler :angry:
 

giskur11

Profesör
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
3,607
Reaksiyon puanı
160
Puanları
63
Böyle bir ilan sayesinde çocuğu olmayan bir tanidigim evlat sahibi oldu.
 

hidoriumen

Asistan
Katılım
29 Eylül 2012
Mesajlar
144
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben bu sitede verilen ilanların doğruluğundan site sahibinin para istemesi dolayısıyla şüphe ettim.Ama gerçekse çok acı ve insafsızca...Bazı şeyleri yasak etmek onu daha da cazip kılabiliyor demek ki!Kutsal kitapların hepsinde anlatılıyor,bunun için cennetten vazgeçmiş insanoğlu:)değil ki dünyadan veya bebeğinden vazgeçmeyecek...En başında olmuş olan,artık bi hedef gerekiyor bence insanlığa,çok zayıfladı inancı...Sadece dine değil,herşeye inancı zayıfladı.
 

fatihrednight1

Doçent
Katılım
25 Ağustos 2013
Mesajlar
658
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
promidal sana şunu söylüyücem:
İyi,hoş demişsinde.Ama gerçek müslüman,o hatayı yapan kıza ve bebeğine,o dediğin lafları söylemez.O lafları söyleyenlerin ben müslümanlığından şüphe ederim.
Biz zaten millet olarak,Türkiye olarak gitgide kötüye gidiyoruz.Hatalarımız ve dine olan sevgimiz,saygımız her geçen gün azalıyor.(Yanlış anlaşılma olmasın.Ben bu cümlemi,her geçen gün dinden uzaklaşan kişilere diyorum.)
Bu nesil böyleyse,Allah bilir ilerki nesil nasıl olur.Bu gidişle sonumuz hiç hayırlı değil,söylüyüm arkadaşlar...
 

BERVA

Doçent
Katılım
24 Nisan 2011
Mesajlar
712
Reaksiyon puanı
8
Puanları
18
@promidal çok haklı.
Sadece "dindar" kelimesi yanlış kullanım bence, "yobaz" daha doğru olurdu.


@mstfhll2012
Başörtüsünü örtüp fuhuş yapan binlerce insan var.
Dini kullanıp binlerce insanı yolundan saptıranlar var.
12-13 yaşında çocuğu taciz eden hocalar var.
Kundaktaki bebeğin ölümü ardından "zaten kafir olacaktı" diyen cemaat lideri var.
Daha bir sürü şey sayarım da...

Sen bir hata sonucu doğmuş bir çocuğun,annesinin ölümüne sebep olan ortamı görmeyip,
ama o ortamı yapanlar Müslüman vs. değil deyip sıyrılmaya çalışıyorsan onlar kadar sen de...
 

mstfhll2012

Doçent
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Ne yani şimdi biz mi sucluyuz burda !!! Adamlarda şeref namus kalmamis her halti tüyolar aynı zamanda üç beş kendini bilmez haciyim hocayim diye geçinip namussuzluk yapıyor bunun suclusuda biziz!!! Her yerde iyi de vardır kotude sen bi iki kötü için binlerce iyiyi gözardı edemezsin din bunları yasaklar iyiliği emreder ama sizin gibilerde olaylara böyle yaklaşır ama bence o yobaz kelimesi sizlere uygundur hatta tam yeridir sizler
 

-Hewal-

Dekan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
5,206
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Modernistler yani batının en rezil şeylerini alıp kendi hayatına entegre eden kendi kültürünü kendi dini yada kendinden olan bir şey konuşuldumu yerin dibine sokmakta üstlerine yoktur artı şahıslar üzerinden bit topluluğa bir kültüre ırka küfür atmak en büyük ve en rezil davranış türlerinden dir gerçi kendi kültürleri falan diyorum da ruhen melezlemeye uğramış kişiliklerin kendi kültürü olurmu o da ayrı bir muamma .
 

promidal

Profesör
Katılım
18 Ekim 2011
Mesajlar
1,105
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
herkesin kendiniz gibi yaşamak zorunda olduğunu düşünüp sizin gibi olmayanları "yozlaşmış, melezleşmiş, rezil, ahlaksız" gibi yakışltırmalarla görmeye hakkınız yok. kimsenin sizin gibi yaşama zorunluluğu yok, beğenmediğiniz avrupa da en büyük ahlaksızlık yalan söylemek, insanları aldatmakken bizim gibi ülkelerde bu çok normal karşılanabiliyor. herkesin kendi ilkeleri vardır ve bu her bireyin kendisini ilgilendirir. ne ben sizin ilkelerinize uymak zorundayım ne de siz benim (hukuksuzluktan söz etmiyorum). ama sizin ilkelerinize yada kültürünüze uygun birisi değilsem bana "ahlaksız" deme hakkınız yoktur işte bu hukuksuzluktur.
 

ProRat`

Profesör
Katılım
12 Şubat 2013
Mesajlar
2,968
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
Site yönetimi maddi destek istiyor. :D Şimdiye kadar hacklenecek site buydu bunu hacklemeleri gerekiyordu hackerların.
 

KEKO_01

Asistan
Katılım
30 Ağustos 2013
Mesajlar
176
Reaksiyon puanı
6
Puanları
18
Siteye şu anda ulaşılamıyor. Yani kapatılmış. Vicdansızlar çok utanmış herhalde.
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
tam aksine, bebeğini vermek isteyenlerin çoğu bir gençlik hatası sonucu hamile kalmış ama toplumsal, ailesel ve dini baskılardan korktuğu için çocuğundan kurtulmak istiyor. belki o çocuğu vermese çocuğuda kendisi de bir töre cinayetine kurban gidecek. bizim ülkemizde durum bu iken şeriat ile yönetilen ülkelerde durum daha da vahim, kırbaçlanma ve taşlanarak öldürülme riskiniz var. tabi maddi durumlarının yetersizliğinden çocuklarının daha iyi bir geleceğe sahip olması için veren aileleride suçlayamıyorum. bu tamamen devletin ayıbıdır.. ancak dinsiz dediğin ülkelerde bu tip olayların çok daha aaz olduğunu göz önünde bulundurursak bu duruma sebeb dinsizleşme değil bilakis dinin kendisidir.

nedense meydanı boş bulan islama saldırıyor anlaşılır gibi değil.
Ne garip insansınız insan bir yazdığını okur öyle gönderir sanki arkanızdan atlımı kovalıyor.

tam aksine, bebeğini vermek isteyenlerin çoğu bir gençlik hatası sonucu hamile kalmış ama toplumsal, ailesel ve dini baskılardan korktuğu için çocuğundan kurtulmak istiyor.
hayır gençlik hatası diye bir kavram yoktur cinsel duygularla davranmış sonucunu tahmin edemediği bir ilişkiye girmiş bedelinide sabiye ödetmek istemektedir.Toplumsal baskıdan kasıt örf ve adetler ise salt namus anlayışı ise bu baskı fazlasıyla var ancak dini baskı olayını asla kabul edilemez buluruz.Adamı çoık seviyorsan veya kadını illada çiftleşmek istiyorsan nikah yapacaksın ve kadın doğacak çocuğuyla güvence altına alınacak.ki 40 günlük cenin islamda güvence altındadır.Dinine sarılan Allah[cc]tan korkar ve o çocuğa sahip çıkar.
bizim ülkemizde durum bu iken şeriat ile yönetilen ülkelerde durum daha da vahim, kırbaçlanma ve taşlanarak öldürülme riskiniz var.

şimdi bazen allerjiniz tutuyor gibi illa yüzlerce sayfa fıkıhmı girelim bunca yalanı nereden uyduruyorsunuz.
islamda zinaya recm vardır ancak zekeri fecr içinde gören ikide şahide ihtiyaç vardır biri tam görmedim derse ikisinede iftira sopası vardır.ancak uygulanması nadirdir ki şimdi islam şeriatıyla yönetilen bir ülke yoktur sakın sazanlık yapıpta mısır suudiarabistan iran deme sonra sana ağızlarını bırakıpta....le gülerler.

tabi maddi durumlarının yetersizliğinden çocuklarının daha iyi bir geleceğe sahip olması için veren aileleride suçlayamıyorum.

işte senin materyalist anlayışın buna yorum yazmıyorumki bu seviyeye inilmez taban yapmışsın

ancak dinsiz dediğin ülkelerde bu tip olayların çok daha aaz olduğunu göz önünde bulundurursak bu duruma sebeb dinsizleşme değil bilakis dinin kendisidir.

ölen ceninleri dahi eriterek güzellik kremi yapan bir anlayışı haymlarda büyüyen gençleri başarı olarak görüyorsan bu kişilik bozukluğudur.
Dinsiz tabirini islam dışı ülkeler için kullanabilir aslında başka kelime kullanmamış kibarlık yapmış inneddine indallahilislam buradaki islam ayeti hanif dini işaret ederki ne meryemoğlu isa-mesih hristiyandı nede musa yahudi ayeti gelen ikiyüzbin civarı peygamberin aynı dini getirdiğini onlaran ancak hanif olduğunu haber verir

çok meth ettiğiniz bu ülkelerdeki cinsel düzeni burada verirsek güzel olmaz uygunda olmaz Sizler dinsiz bir toplumda hayvanlar gibi üreme peşinizdesiniz ki
bu kıyamet alametlerindendir
kıyamet günü insanlar hayvanlar gibi aleni sokak ortasında çiftleşir bari duvarın arkasına geçin diyen takvadadır[sadakaresulullah]
Din düşmanı arkadaşların dikkatine bunu herhalde marifet sanıyorsunuz bundan sonra her din düşmanı dini karalayan lekeleyen hakaret eden yoruma layığınca cevap yazılacaktır
 
Üst