7.43
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 332
Ben o bölümde sinirlendim Makarov'a sıktım![]()
Önlerine geçince vuruyorlar adamlar. Kendi adamımız demiyorlar.

Ben o bölümde sinirlendim Makarov'a sıktım![]()
En az ilk oyun kadar iyi senaryosu.
Easy'de oynamayın oyunları, easy de oynatıpta çok basit yapay zeka sorunu var filan diye laf ediyorlar sonra. Ben veteranın bir altında oynuyorum. Tek gözüme batan sorun, ben vurulurken takım arkadaşlaının hiç yardım etmemesi. O kadar değersiz miyiz be![]()
Doğrudur üstat, senaryosu tabi ki kaliteli ona sözüm yok zaten. Ama ilk oyundaki bölümler daha kurgusal, mantık dolu ve stratejiyi daha yoğun oranda hissettiğimiz bölümlerdi. Yani en azından CoD 4'de Çernobil bölümünü oynarken hissettiğim duygular ya da Zakhaev'in oğlunu tuzağa düşürdüğümüz bölümde duyduğum hayranlıktan eser yoktu. Bölümler sanki biraz daha düz mantıktı. Tabi ki diğer FPS'lerden çok üstün bir oyun. Zaten diğer FPS'lerle değil, ancak kendisiyle kıyaslama yapabiliyorum. Single dışında her yönden ilk oyundan daha iyi olduğunu da belirteyim.
Şu 2 buçuk saatte bitiren yigitleri veteran'da alalım sahneye. Hardened'de kabul etmiyoruz efenim, madem extreme gamer'iz veteran'dan başkası sarmaz.
Bir tahmin yapmak gerekirse; (örnekleme için yazıyorum, gerçek değerler değil tabii ki)MW 6 saat sürüyorsa, MW2 2-2,5 saat sürüyor. Spec Ops bölümü hariç.![]()
oyunu edinmek için günler aylar bekliyoruz 2 günde bitiyor. biraz uzun oyun yapsınlar da bitiremesek![]()
Senaryonun iyi olmadığına katılmayacağım. Ama bence ilk oyunun tadı ayrıydı. En büyük nedeni de, ilk göz ağrısı mantığı![]()
Oyunun en güzel yerleri; dağa tırmanma kısmı ve ihanete uğradıktan sonra her iki tarafla da çatışmaya girildiği bölüm.
Kardeş ben oyunu bitirdim o dsm denilen çalıştırdığın şey var ya o sağdaki 2067 falan var doluyor o dolana kadar o çalıştırdığın aleti düşmanlardan koruyacaksın o dolunca bir kere daha alete e diyecen sonra helikoptere gidecen zaten general orada ihanet ediyor sana vs vs.
Arkadaşlar tek bir soru için yeni başlık açmak istemedim.Sorum optimizasyon ile ilgili...
Call of Duty Modern Warfare (CoD 4)'ü 1920x1080 çözünürlükte, tüm ayarlar AA dışında en sondayken takılma olmadan oynayabiliyordum.Sizce MW2'de durum ne olur ?