Call of Duty : Modern Warfare 2'yi bitirdim

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Call of Duty : Modern Warfare 2 de bitti :). takıldığınız yer yada sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Zaten kısa sürüyormuş..:)

Peki bir şey sorayım bitirdiğin oyunu bir daha oynuyor musun?

Ben hemen siliyorum da:)

fuqollo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok kısa sürüyo. :(
special ops moduda baya iyi onu oynuyorum şu an
campaign i bide veteranda bitirmek lazım. :D

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Zaten kısa sürüyormuş..:)

Peki bir şey sorayım bitirdiğin oyunu bir daha oynuyor musun?

Ben hemen siliyorum da:)

önce easy'de bitiriyorum sonra bakıyorum oynamaya değerse zorda oynuyorum(oynamaya çalışıyorum) oynamaya değmezse hemen siliyorum :D ama call of duty serilerini ve gta serilerini en az 2 kere oynadım :D

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Roach la başladık Soap MacTavis ile devam ettik tam kaptan olduk derken Cpt. Price dede geldi :D bi ara uzaydan dünyayı izledik. General dediğimiz adam ihanet etti bıçakladık. Sonra helikopter ile Nikolai geldi bizi aldı ve oyun bitti :( Ama böyle bittiğine göre devamı gelicek gibi duruyor. Ayrıca kamarov denilen havaalanı katliamcısını yakalayamadık galiba pek ingilizcem yoktur. :D Imran Zakhaev in anıtı dikilmiş amerika işgal edilmiş son derece güzeldi.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
harbi kısaymış çok,bitirdim

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Eğer kolay seviyede bitirdiyseniz bitirdim demeyin hiç zorda açında bişeye benzesin oyun :)

Ben daha dün anca başlayabildim 15 dk bi tadına bakıp kapattım bu akşam Veteranda devam.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla hayatımda ilk kez bir oyunu en zorda başlayarak bitirecem %45 oldu 2 güne iner 1 mb ile.Alacaktım ama boşver dedim.He ama yinede elime fırsat geçerse alırım.Ya ben oyunu merak ettim oynayamadım daha da call of duty 4 modern warfare mi daha uzun sürüyor yoksa call of duty 6 modern warfare 2 mi daha uzun sürüyor aralarındaki dakika/saat farkını söyleyebilir misiniz tahmin ya da gerçek sonuç olarak?

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
bence modern warfare daha uzun sürüyor.

call of duty giderek kısalıyor gibi :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
call of duty nin digerlerini 2 sefer oynamıştırım ama call of 6 yı daha oynayamadım :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benimki %45te 17 saat falan kaldı diyor eh napalım bekleyecez 2 güne anca iner bencede 6 saat çok kısa ilk oyun daha uzun gibime geliyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bnde 2 önce bitirdm sonu bomba :D bıçakla adamı vurmamız

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Valla hayatımda ilk kez bir oyunu en zorda başlayarak bitirecem %45 oldu 2 güne iner 1 mb ile.Alacaktım ama boşver dedim.He ama yinede elime fırsat geçerse alırım.Ya ben oyunu merak ettim oynayamadım daha da call of duty 4 modern warfare mi daha uzun sürüyor yoksa call of duty 6 modern warfare 2 mi daha uzun sürüyor aralarındaki dakika/saat farkını söyleyebilir misiniz tahmin ya da gerçek sonuç olarak?

Bir tahmin yapmak gerekirse; (örnekleme için yazıyorum, gerçek değerler değil tabii ki)MW 6 saat sürüyorsa, MW2 2-2,5 saat sürüyor. Spec Ops bölümü hariç. :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Zaman ne çabuk geçiyor en son COD2 oynamıştım :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bir tahmin yapmak gerekirse; (örnekleme için yazıyorum, gerçek değerler değil tabii ki)MW 6 saat sürüyorsa, MW2 2-2,5 saat sürüyor. Spec Ops bölümü hariç. :)

O kadar kısa mı gerçekten yuh bu ne böyle mario mu oynuyoz mario bile daha uzundur bir röportajda 20 saat oyun istediler ama biz bu kadar süreyle iyi oyun yaptık falan diyorlar tamam grafikler,atmosfer, o silahlanmanın a teş etmenin bizde bıraktığı etki müthiş ama ben bu oyunu tahminimce artık 3-4 saatte bitiririm spec opsu saymassak bu arada spec ops tam olarak ne işe yarıyor multiplayer gibi birşey mi yoksa campaign gibi mi?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O kadar kısa mı gerçekten yuh bu ne böyle mario mu oynuyoz mario bile daha uzundur bir röportajda 20 saat oyun istediler ama biz bu kadar süreyle iyi oyun yaptık falan diyorlar tamam grafikler,atmosfer, o silahlanmanın a teş etmenin bizde bıraktığı etki müthiş ama ben bu oyunu tahminimce artık 3-4 saatte bitiririm spec opsu saymassak bu arada spec ops tam olarak ne işe yarıyor multiplayer gibi birşey mi yoksa campaign gibi mi?

Spec Ops'ta görev veriyor onları yapıyorsun.
Örnek; 50 düşman gönderiyor hepsini öldürüyorsun. En fazla 3 sivili vurma hakkı tanıyor. Yapamazsan başa dönüyor. Bunları yaparken yalnızsın.

alemtürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanın bu kadar hainlik içeren bir oyun yok baban bile hain bu oyunda

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
dün akşam sekizde oturdum hiç kalkmadan gece saat ikide bitirdim. kısa ama harbi güzel bir oyun..

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oyun gerçekten de çok kısa. Bir gece başına oturup bitirebilirsiniz. Ya da kendinizi kasmadan sabah oturup akşama bitirebileceğiniz kısa bir oyun. İlk Modern Warfare kadar kurgusal ve mantık dolu bir Single senaryosu olmasa da, online yani multiplayer bakımından mutlaka edinilmesi gereken bir oyun.

Tru3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu bitirenlerden biride benim, oyunu veteran da bitirdim, arkadaşlar Cod gibi oyunları en zor seviyede oynamadıktan sonra oyunu bitirmenin bi anlamı yok bunu codun yapımcıları bile söylüyor ki cod serisinde easy seçeneği için kendine başka bir aksiyon oyunu bul diye uyarı bile eklemişlerdi.

ayrıca Kamarov denilen havaalanı katliamcısını yakalamak için oyun esnasında sana soruyo peşine düşmek istermisin diye evet diyin yoksa oyun biter kamarov gider :) oyundan bi kaç kare
cod1u.th.jpg
[/URL][/IMG]

cod2b.th.jpg
[/URL][/IMG]

cod3p.th.jpg
[/URL][/IMG]
tavsiyem veteran da oynayın
ilk bölümde eğitim alıyorsunuz sonunda çıkışta size seviyenizi gösteriyor oradan seviyenizi değiştirebiliyorsunuz değiştirdikten sonra çıkan soruya evet diyin. İyi oyunlar

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Lütfen ama lütfen bari bu oyunu easy'de oynamayın. Easy çocuklar içindir yahu:blink: Yapay zeka yoktur, karşında 10 tane adam seni gördükleri halde angut gibi sağa sola havaya sıkarlar.
Unutulmasın ki her türlü oyunun asıl zevki zor seviyelerde çıkar. Çünkü yapay zeka bütün becerilerini bu seviyede gösterir. Bu oyun için konuşursak; Veteran kasıyorsa, hard'da oynayın. Katletmeyin oyunu!

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Oyun gerçekten de çok kısa. Bir gece başına oturup bitirebilirsiniz. Ya da kendinizi kasmadan sabah oturup akşama bitirebileceğiniz kısa bir oyun. İlk Modern Warfare kadar kurgusal ve mantık dolu bir Single senaryosu olmasa da, online yani multiplayer bakımından mutlaka edinilmesi gereken bir oyun.

En az ilk oyun kadar iyi senaryosu.

Easy'de oynamayın oyunları, easy de oynatıpta çok basit yapay zeka sorunu var filan diye laf ediyorlar sonra. Ben veteranın bir altında oynuyorum. Tek gözüme batan sorun, ben vurulurken takım arkadaşlaının hiç yardım etmemesi. O kadar değersiz miyiz be :(

Tru3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha aynen katılıyorum adamlar umursamıyo bizi yalz ben artık kimim onuda görmek istiyorum yaw bu cod da oynadığım karakterin tipini bi türlü göremedim. Ayna buldum oyun içinde bi yerde, bi heyecanla geçtim karşısına ama nafile:D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sivilleri öldürmek güzel bir duygu olmasa da ben de çok çabuk bitirdim.. Artık Multiplayer'e hücuum.. :)