Zaten kısa sürüyormuş..
Peki bir şey sorayım bitirdiğin oyunu bir daha oynuyor musun?
Ben hemen siliyorum da![]()
Valla hayatımda ilk kez bir oyunu en zorda başlayarak bitirecem %45 oldu 2 güne iner 1 mb ile.Alacaktım ama boşver dedim.He ama yinede elime fırsat geçerse alırım.Ya ben oyunu merak ettim oynayamadım daha da call of duty 4 modern warfare mi daha uzun sürüyor yoksa call of duty 6 modern warfare 2 mi daha uzun sürüyor aralarındaki dakika/saat farkını söyleyebilir misiniz tahmin ya da gerçek sonuç olarak?
Bir tahmin yapmak gerekirse; (örnekleme için yazıyorum, gerçek değerler değil tabii ki)MW 6 saat sürüyorsa, MW2 2-2,5 saat sürüyor. Spec Ops bölümü hariç.![]()
O kadar kısa mı gerçekten yuh bu ne böyle mario mu oynuyoz mario bile daha uzundur bir röportajda 20 saat oyun istediler ama biz bu kadar süreyle iyi oyun yaptık falan diyorlar tamam grafikler,atmosfer, o silahlanmanın a teş etmenin bizde bıraktığı etki müthiş ama ben bu oyunu tahminimce artık 3-4 saatte bitiririm spec opsu saymassak bu arada spec ops tam olarak ne işe yarıyor multiplayer gibi birşey mi yoksa campaign gibi mi?
inanın bu kadar hainlik içeren bir oyun yok baban bile hain bu oyunda
Oyun gerçekten de çok kısa. Bir gece başına oturup bitirebilirsiniz. Ya da kendinizi kasmadan sabah oturup akşama bitirebileceğiniz kısa bir oyun. İlk Modern Warfare kadar kurgusal ve mantık dolu bir Single senaryosu olmasa da, online yani multiplayer bakımından mutlaka edinilmesi gereken bir oyun.
Sivilleri öldürmek güzel bir duygu olmasa da ben de çok çabuk bitirdim.. Artık Multiplayer'e hücuum..![]()
O bölüme SKIP seçeneğini koymuşlar. Oynamadan geçebiliyorsun.![]()
Farkettim onu ama.. Oyunu tam anlamda bitirmek lazım değil mi..![]()