Call of Duty : Modern Warfare 2'yi bitirdim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş ama ne yalan söylüyorum kaplamaların kalitesi anti aliasing fullken ortaya çıkıyor benim sistemde texture resolution extra normal map resolution hıgh bütün özellikler açık anti aliasing en fazla 4 x oluyor ve 4 xteyim 1024-1080 çözünürlükte kasmadan oynuyorum optimizasyonu gerçekten çok iyi bu oyunun.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu oyun bukadar kısamıydı yahu :) bnmde bitti tadı damağımda kaldı walla he o son genarali öldürdüğüm sahne off

ywz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle bu oyunu bitirmek önemli değil. önemli olan multiplayer yani online oynamak. oyunu multiplayer oynayıpta hastası olmayacak adam tanımıyorum. bende cod 2 ile başladı bu hastalık sonra sırf cod 4 oynamak için pc'ye 800 TL'lik donanım eklettim ve şu an full multiplayer oynuyorum. warfare 2 çok merak ediyorum. en yakın zamanda da alıp direkt oyunun başlangıcını oynayıp (gerisini oynamaya bile gerek yok) multiplayer devam etmek. bu arada cod 4 multiplayerda buluşmak üzere......YAWUZ

---------- saat 14:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:12 eklenmişti ----------

cod 4 multiplayer oynayanları GENÇ MEKAN serverına bekliyoruz ......YAWUZ

---------- saat 14:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:15 eklenmişti ----------

COD 4 İLE İLGİLİ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN ywz_53@hotmail.com

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş orada yazıyor zaten mousenin bir sol tuşuna bir sağ tuşuna basacan tek tek tırmanacan ama böyle durmadan sol sağ yaparsan olmaz önce bir kazığı geçirsin ondan sonra at kazığı tam geçirmeden diğer kazığı atmaya kalkarsan geberirsin.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben bir sağ bir sol bir dehoplama tuşuna basarak çıktım walla 15-20 kere denedim galiba :)
zaten bi orda zorlandım birde generalin ihanet ettiği yerde bilgisayardan bilgileri bi alete trasnfer ederken

omer_432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.bölümdü galiba arabadan inip birini kovalıyoruz ama bir türlü yakalıyamadım nasıl olucak o ara sokak gibi biyere girip kaçıyo :S ya o çok hızlı koşuyo ya ben çok yavaşım yardım edin

---------- saat 19:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:53 eklenmişti ----------

bi yardım edinn :S

tatlibela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ONCELİKLE HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. .

Son açıklanan ve yapımcı Infinity Ward tarafından da doğrulanan bilgi ise, Call of Duty serisine yeni bir soluk getirecek cinsten.
Önce dedikodu olarak yayılan ardından da doğrulanan habere göre, Call of Duty: Modern Warfare 2'de üçüncü şahıs kamerası da kullanılabilecek.

bu ayarı oyunda nasıl AYARLAYA BİLİYORUZ. aYARLAR KISMINI BAYA BİR KARISTIRDIM AMA BULAMADIM. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi:)))

anti-soad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar oyunu bitiridim.veteran olduğu için bitirmem 2 gün sürdü.oyun bitince görev menüsündeki museum var ona tıkladım modern warfare 2 müzeisi yazdı altta.masada bi tane buton var ona tıkladım hepsi bana saldırdı basmamla ölmem bir oldu.bir daha başladım silah aldım bastım başka odaya kaçtım.bütün adamları öldürdüm.hiç bi şey olmadı.orayı yapmalarındaki amaç ne bir şey varda ben mi kaçırdım

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben de oyunu bitirdim..Beklemediğim bir anda bitti.Yine ağır çekim ve son anda dönen talih..Klasik amerikan senaryosu:)

Müze bölümünü izledim ben de..Ancak o bölüme müdahil olabileceğimizi bilmiyordum.

Senin bahsettiğin ayrıntıyı kaçırdım.

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
way be oyun nerelere geldi COD 1 in ilk çıktığı günleri hatırlıorumda hemen gidip almıştık arkadaşla bitirmiştik oyunu 2 günde teknoloji geliştikçe arkadaşlık dostlukta kalmıo şimdi herkezin elinin altında bi pc millet dostluğu unuttu yinede COD u tebrik etmek lazım ii işler yaptı ancak Cpt. Price bu işe karıştırmamaları lazımdı Cpt.Price eminimki COD 1 de hapisten kaçırdığımızda hepimizin kahramanı olmuştu ama anlamadığım olay adam ta naziler döneminden günümüze kadar yaşamış halada dağ tepe bayır dolanıyo 100 yaşında falan keşke o ölsede oğlu çıksa junior price die ii olurdu :)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Multiplayer oynayamıyorum kapanıyor ve şu hatayı veriyor error: Could not start process iw4mp_ceg.exe (null)(0x80041002) çok araştırdım ama çözümünü bulamadım...

alemdar-47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadşalar ben bi bölümde takıldım yardımcı olursanız sevinirim

takıldığım bölümün resimleri

callof.jpg

callof1.jpg

callofdutym.jpg

20 kere oynadım ama nafile lütfen yardımcı olun:(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
İnşallah aynı bölümden bahsediyoruzdur:)görüntüler tutuyor ama havanın sisli olması gerekiyordu bu bölümde.

bu bölümde uzun bir kulübenin önünde asker bekliyor.sen uzaktan dışarıdaki askeri vur.Sonra koşarak o kulübenin kapısının kenarına git ve çök:)

İçeride bir asker daha var onu da alnının tam ortasında tek atışlar vur.

ardından o kulübenin içine gir.çıkışa geldiğinde hemen kapının yanındaki yoldan bir araba geziyor.O arabaya yakalanma sakın.Araba geçtikten sonra ilerle yapıların arkasından ilerle.İlerleyince uçakların oldugu bir pist var sanırım.Orada sisten yayarlanıp çömlerek bazen sürünerek ilerle.Yoluna asker çıkarsa alnından vur.Sis seni saklayacaktır sakın yerden kalkma.:)

Daha da ilerleyince parlayan bişey vardı bombamıyydı neyd:)ona ulaş ve geri dön.

Bu bölümde mecbur kalmadıkça asker vurma.

ayrıca takıldığın bölümde tab tuşuna basınca çıkan menüden bölümün adını öğren youtubeye yaz videoları izle yardımı çok olur.

googleye yazarsan da çözümünü anlatan çok yazı bulabilirsin.

Bu bölümün sonunda kar kızaklarıyla harika bir kovalamaca seni bekliyor:)

alemdar-47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah aynı bölümden bahsediyoruzdur:)görüntüler tutuyor ama havanın sisli olması gerekiyordu bu bölümde.

bu bölümde uzun bir kulübenin önünde asker bekliyor.sen uzaktan dışarıdaki askeri vur.Sonra koşarak o kulübenin kapısının kenarına git ve çök:)

İçeride bir asker daha var onu da alnının tam ortasında tek atışlar vur.

ardından o kulübenin içine gir.çıkışa geldiğinde hemen kapının yanındaki yoldan bir araba geziyor.O arabaya yakalanma sakın.Araba geçtikten sonra ilerle yapıların arkasından ilerle.İlerleyince uçakların oldugu bir pist var sanırım.Orada sisten yayarlanıp çömlerek bazen sürünerek ilerle.Yoluna asker çıkarsa alnından vur.Sis seni saklayacaktır sakın yerden kalkma.:)

Daha da ilerleyince parlayan bişey vardı bombamıyydı neyd:)ona ulaş ve geri dön.

Bu bölümde mecbur kalmadıkça asker vurma.

ayrıca takıldığın bölümde tab tuşuna basınca çıkan menüden bölümün adını öğren youtubeye yaz videoları izle yardımı çok olur.

googleye yazarsan da çözümünü anlatan çok yazı bulabilirsin.

Bu bölümün sonunda kar kızaklarıyla harika bir kovalamaca seni bekliyor:)

Teşekkürler,yalnız dediğiniz bölüm değil,o ilk başlardaki bölümdü dağa tırmanıyoruz ya sonra tam düşecekken captain bizi tutuyo,o bölümü diyorsunuz ama bu bölüm başka tepede helikopter var ve aşağıda da askerler resimlerde gördüğünüz gibi,ve yanımda captain price ile bir kaç arkadaşım daha var dediğim bölümdede süre var bir türlü geçemedim

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hmm ben hatırlayamadım bu bölümü..Tab tuşuna basınca sanırım görevin adı yazıyor kenarda..

Gerçi oyunun müdavimi çok birazdansana güzel cevaplar gelecektir.Ben de kaptırdım kendimi nasıl da anlatıyorum:)Ama çok zevkliydi oyun ondan olsa gerek..:)

oyun bölümü modu rapchy şuanda çevrim içi onla irtibata geç:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yanlış hatırlamıyorsam 5 tuşu ile yukarıdan drone yardımı ile bombalıyoruz. Ben helikopteri vurdum o şekilde, sonra oradaki askerler can çekişir vaziyette yerlerde sürünüyorlardı. Hiç mermi harcamana bile gerek kalmıyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Evvela orada gördüğünüz 5-6 adamı 4 tuşuna basarak bombalıyorsunuz. Takımla içeri girdikten sonra tekrar press 4 gibi bir yazı beliriyor ekranda; bu defa da helikopteri indirin. Sonra dikkatli ve hızlı bir şekilde(saniye azalıyor çünkü) ilerleyip bölümü tamamlıyorsunuz. Veteran'da cidden kasıyordu o bölüm.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Oyunu bitirmiştim.Hayatımda ilk kez bitirdiğim bir oyunu ikinci defa oynamaya karar verdim.

bu oyunu bir de pes 2010 u arşive aldım.Hele pes 2010 öyle böyle değil.Bir daha bu kadar gerçekçi oynanabilecek bir oyun çıkarabileceklerini tahmin ettmiyorum.

alemdar-47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler hepinize bölümü geçtim

Bir sorum daha var son bölümdeyim captain price ile general kapışıyorlar karnıma saplı bıçağı tutuyorum ama nasıl çıkaracam bilmiyorum,yazı çıkıyo ama bende yazılar düzgün çıkmıyo okuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bir tuşa hızla ve üst üste basmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam E tuşu olması gerekir.Gerçi ben yanlış hatırlamalarımla meşhur oldum bu oyunda:)

son bölüm süper ama yaa

Ben de tam tersine son bölümü hiç beğenmedim.

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oyunun grafikleri muhteşem olmuş,çok gerçekçi grafikler yapay zekada fazla bir sorun göremedim ama orta seviyede bile baya zorlandım.çok hareketli olmuş neredeyse sürekli bir aksiyon var oyunda.süre bana pek yeterli gelmedi.şöyle 10-15 saatlik yapsalar çok güzel olacak :laugh: oyun bana kısa gelmesine rağmen helal olsun yaptıklarına değmiş.

aglot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
bu sekılde bı hata werdı hemen yardımcı olursanz sewnırm oyna dewam etmek ıcın sabrszlanıorm =)

aglot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
single player olması lazım yazılar gorunmuo cunku... grdım de 3 resım war hangısınden baslamam gerektını soran 3. ye tıklıorm hata werıo oyundan atıo