C.Ronaldo Yılın Oyuncusu Seçildi

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
FIFA Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo'yu "Yılın Oyuncusu" seçti.

2008_10_26_cristiano_ronaldo%20.jpg

Dünya çapında 57 bin 500 üyesi bulunan FIFPro, Manchester United'ın geçen sezon attığı 42 golle hafızalara kazınan kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo'yu, ''Yılın Oyuncusu'' seçti.

Ronaldo, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ''Dünya çapındaki profesyonel oyuncular tarafından tanınıyor olmak, heyecan verici. Takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve kulüp camiasının yanı sıra, milli takımıma ve aileme de desteklerinden ötürü teşekkür ederim'' dedi.

Bu ödülü kendisine değer gören FIFPro'ya da teşekkür eden Ronaldo, birliğin, dünya çapında futbola yaptığı katkıya dikkati çekti.

Kaynak

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bundan 4-5 sene öncesine kadar futbolla hiç bir alakam yoktu. Bir gün televizyonda Portekiz'in maçına denk geldim, dedim izleyim bari. Orada bir velet gözüme çarptı. Garip garip hareketler yapıp karşısındaki adamı resmen rezil ediyordu. O veledi biraz daha takip etmeye karar verdim. Öğrendim ki Sporting Lisbon'dan Manchester United'a yeni transfer olmuş. Veledin adı da Cristiano Ronaldo'ymuş.

O günden beri Cristiano Ronaldo'yu yakından takip ediyorum. Beni futbol denen şeye bağlayan kişidir kendisi. İnanılmaz çevikliği, hızı, süper çalım teknikleri, uzun mesafeli şutları, garip pasları ve tabi ki füze gibi giden serbest vuruşları ile göz dolduran bir oyuncu.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
geçen sene fazlasıyla haketti zaten.bu sene messi ve kaka yetişebilirler ama...