• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

C: Nasıl Silinir?

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar takdir edersiniz ki format gibi basit birşey için para vermek bana yanlış geliyor. Onun için internetten windows professional 64bit sp3 indirdim. Herşey iyi güzel usb den atıyodum biostan girip usb-hdd yi yukarı çektim sonra pc yi yeniden başlattım windows mavi ekranı geldi. Her şey güzel gidiyordu ki. C: ye geldiğim vakit 'D ye basıp sonra Enter' yapıyorum fakat C: silinmiyor. Yardım olabilirseniz sevinirim.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
formatta yaptıgım şey ilk önce pcyi çökertmek sonra elimdeki çakma xp'yi kurup orjinalleştirmek :) ben genellikle pcyi çökertmem virüs halleder :) bende format atarım ancak format konusunda sana verebileceğim bilindik bir uyarı var sürekli atılan format pcni yalama yapar formatsız iş yapamaz hale gelir pcin ;)

AltF409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
formatta yaptıgım şey ilk önce pcyi çökertmek sonra elimdeki çakma xp'yi kurup orjinalleştirmek :) ben genellikle pcyi çökertmem virüs halleder :) bende format atarım ancak format konusunda sana verebileceğim bilindik bir uyarı var sürekli atılan format pcni yalama yapar formatsız iş yapamaz hale gelir pcin ;)
doğru benim eski pc yi her gün formatlamaya başlamıştım:)