Yardım C# Başlayacağım

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Yazılıma başlayacağım hiç bilgim yok sıfırım şu an. Sdn in yazılıma nerden başlayacağım videosunda C# dan başlamamız tavsiye ediliyordu bu yüzden C# dan başlayacağım. Youtube/internette yeterli ve anlaşılır bilgi var mı yoksa internetteki ücretli şeyleri mi almam gerek mesela C# Başlangıç ve İleri Düzey bu iyi mi? Yoksa önerdiğiniz site veya youtube kanalı var mı?

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
ben bu kurs ile başlamıştım gayettte yeterliydi sonra da masaüstü kursu izlemiştim
C# temel kursuna buradan
C# masaüstü uygulama geliştirme kursuna Buradan ulaşabilirsiniz

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
sıfır iseniz c# yerine python öneririm, ide olarak da pycharm, masaüstü uygulaması isterseniz qt ile kombinleyebilirsiniz, web uygulaması, yapay zeka vs ne isterseniz kabul görmüş çok geniş çapta güzel kütüphaneleri mevcuttur.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
ben bu kurs ile başlamıştım gayettte yeterliydi sonra da masaüstü kursu izlemiştim
C# temel kursuna buradan
C# masaüstü uygulama geliştirme kursuna Buradan ulaşabilirsiniz
sıfırdan iyi midir peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır iseniz c# yerine python öneririm, ide olarak da pycharm, masaüstü uygulaması isterseniz qt ile kombinleyebilirsiniz, web uygulaması, yapay zeka vs ne isterseniz kabul görmüş çok geniş çapta güzel kütüphaneleri mevcuttur.
bu konuda herkes bir şey diyor kimisi java diyor kimisi c diyor ben şu videoyu izlemiştim: . Burda c# diyordu

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
sıfırdan iyi midir peki
Ben Python bilerek C# a başlamıştım belli yerlerde aşinalığım vardı özellikle Arayüz kısmında ama sıfırdan da ilk attığım kurs baya iyi tavsiye ederim

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Ben Python bilerek C# a başlamıştım belli yerlerde aşinalığım vardı özellikle Arayüz kısmında ama sıfırdan da ilk attığım kurs baya iyi tavsiye ederim
Tamam teşekkürler bakacağım

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
110
Bence de Python'la başlaman daha iyi olabilir ben de Python'dan C'lere geçmiştim aşinalık oluyor öyle. Daha kolay Python diğerlerine göre başlangıç olarak bence.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Bence de Python'la başlaman daha iyi olabilir ben de Python'dan C'lere geçmiştim aşinalık oluyor öyle. Daha kolay Python diğerlerine göre başlangıç olarak bence.
Ya python ya da C# dan başlıyorum o zaman araştırayım biraz. Teşekkürler