0ReiS0
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
Daha bu saat'te neyin cevabını bekliyorsunuz arkadaşlar anlamayadım gereken açıklamalar çoktan yapılmış konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bence..![]()
Hurma gelecekmiş
Daha bu saat'te neyin cevabını bekliyorsunuz arkadaşlar anlamayadım gereken açıklamalar çoktan yapılmış konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bence..![]()
Ne alakası var arkadaşlar. Hakkını arayan onlarca üyemiz oldu bu zamana kadar. Hatalı olduğumuzda kabul de ettik. Hak aramak var hak aramak var. Bu şekilde olmaz... Sen adam değildin muamelesi yapıyorsunuz ne kadar ayıp bir laftır. Ortalığı kızıştırmaktır.
Hatalı olduğumuz yerler varsa sizden ve Kriptex'ten özür diliyorum.
Haksızlığınızı kabul edip basit bir özür dilemek bu kadar zor olmamalıydı ve bu kadar zaman almamalıydı. Yönetim ve üstler her zaman haklıdır mantığıyla hareket edildiği için zaten hep kaybetmişizdir toplum olarak. Kriptex arkadaşımızın konuyu burada public olarak paylaşması onu haksız yaptığını düşünmüyorum. Hatta bizim de yönetimdeki bazı kişilerin ne kadar ciddiyetsiz ve tecrübesiz olduklarını görmemizi sağladı. Eğer "Aranızdan (ikinizden) biri alınacak" dediyse ve Samilcan çekildiyse Kriptex alınmalıydı. Bu resmen onu çocuk gibi kandırıp belki de boş yere 1 ay boyunca paylaşım yapmasını sağlamak olmuştur. Paylaşım karşılıksız olmalıdır ama bir vaat varsa da ne söylendiyse aynen yapılmalıdır. Birşeyleri kılıfına uydurup karşı tarafı eleştirerek haklı duruma geçmeye çalışmak akıllı insanlara ve yönetimlere yakışmaz. Şimdiye kadar bu sitenin ve bu sitedekilerin objektif olduklarına güvenerek buraya hergün girdik ve yazılanları okuduk. Ama bu olaydan sonra kesinlikle bir soğuma olacaktır yönetimdekilerin yanlı yorumlarından ve tavırlarından sonra! :hammer:Ne alakası var arkadaşlar. Hakkını arayan onlarca üyemiz oldu bu zamana kadar. Hatalı olduğumuzda kabul de ettik. Hak aramak var hak aramak var. Bu şekilde olmaz... Sen adam değildin muamelesi yapıyorsunuz ne kadar ayıp bir laftır. Ortalığı kızıştırmaktır.
Ne alakası var arkadaşlar. Hakkını arayan onlarca üyemiz oldu bu zamana kadar. Hatalı olduğumuzda kabul de ettik. Hak aramak var hak aramak var. Bu şekilde olmaz... Sen adam değildin muamelesi yapıyorsunuz ne kadar ayıp bir laftır. Ortalığı kızıştırmaktır.
peki cevap olarak ne aldım koskocaman bir hiç bunada bonus olarak bana 1 mayıs günü ve bugüne kadar en ufak bir ÖM gelmedi ben beni muhattap alan yönetim adına efsane'ye mesaj atmıyıcamda kime atıcam? Ve asıl en hayıflandığım konu madem the dark knight nickli yönetici ilkten beni haklı bulduğunu bulan cümleler yazmış sonradan ise konuyu basite indirgemiş indirgemiş veSelamlar nasılsın görüşemiyoruz 1 mayısta oldu sanki![]()
bu mesajı yazmış madem OnlT ile kıyaslandık samilcanla yarıştığımızdan haberim olduğu gibi OnlT aday olduğunda neden bana haber verilmedi.. Ayrıca 1 mayıs günü bana dosdoğru bir mesaj atılıp Kadir(Kriptex) özür dileriz dostum samilcan çekildi. OnlT başvurdu bizde onu laik gördük moderatörlüğe deselerdi ben bu konuyu hiç buraya açmadım ancak bir 1 mayıs günü bana sanki hiçbir böyle birşey yokmuş gibi hiçbir mesaj atılmadı !İki aday varmış birisi çekilmiş, sonra OnlT aday olmuş. Onlty ile Kriptex arasında modlar görüşmüş OnlT'yi seçmiş. Bu bir yarış değil.
O kadar paylaşım ve emeğimin karşılığıda bu !
,Bu konuda yazmayayım diyordum ama artık dayanamıyorum. Yazacağım.
Konu hakkındaki tüm mesajları okudum, baştan sona kadar hepsini. Bence @Kriptex sonuna kadar haklı. Önce bir yarışa sokulmuş, sonra da haber bile verilmeden başka bir üye mod yapılmış. Kimilerine göre modluk önemli bir husus değil ama @Kriptex' e göre de öyle mi? Paylaşımları ne için yaptığı ise kendini ilgilendirir. İster modluk için yapar, ister insanlara faydam olsun diye, bu kendisini ilgilendirir. Önemli olan ortaya konan eser. Hakkını aramak için bu konuyu açmış ve haklılığını anlatmak için @by efsane'nin bir mesajını yayımlamış. Bunlar önemli değil. Önemli olan Kriptex'e yapılan. Konu hakkında yönetim tarafından yazılan mesajların hiçbiri tatmin edici değil.
Burada hatalı olan yönetimdir bence. Ben yönetimin birbirleriyle gerekli olan koordinasyon, senkronizasyon ve iletişimi yeteri kadar iyi yapamadıklarını düşünüyorum. İnsanlar böyle ciddi bir forumdan daha kurumsal bir yapı bekliyorlar ama mevcut olan yapı bana ilkokuldaki kolları hatırlatıyor. Beslenme kolu, hava-gözlem kolu, sağlık kolu...vs. ve başkan yardımcıları ve başkanlar. Kurumsallıktan çok uzak bir yapı.
İnşallah kimse yanlış anlamaz ama en basitinden dün yaşadığım bir olay bunun çarpcı bir örneği, çoğunuz da görmüştür konuyu. SDN ve TurkTorrent işbirliği ile account dağıtılması olayı. Konu uzun kısaca çelişkiyi anlatacağım. Ben diyorum ki bu dağıtımın SDN ile alakası var, süper mod @AliA yok diyor yine başka bir super mod olan @by efsane var diyor. Birinin söylediğini öbürünü tutmuyor. Varın gerisini siz hesaplayın.
Uzun lafın kısası yönetimdeki herkes kendi özeleştirisini yapsın. @Kriptex haklı beyler.
Bu konuda yazmayayım diyordum ama artık dayanamıyorum. Yazacağım.
Konu hakkındaki tüm mesajları okudum, baştan sona kadar hepsini. Bence @Kriptex sonuna kadar haklı. Önce bir yarışa sokulmuş, sonra da haber bile verilmeden başka bir üye mod yapılmış. Kimilerine göre modluk önemli bir husus değil ama @Kriptex' e göre de öyle mi? Paylaşımları ne için yaptığı ise kendini ilgilendirir. İster modluk için yapar, ister insanlara faydam olsun diye, bu kendisini ilgilendirir. Önemli olan ortaya konan eser. Hakkını aramak için bu konuyu açmış ve haklılığını anlatmak için @by efsane'nin bir mesajını yayımlamış. Bunlar önemli değil. Önemli olan Kriptex'e yapılan. Konu hakkında yönetim tarafından yazılan mesajların hiçbiri tatmin edici değil.
Burada hatalı olan yönetimdir bence. Ben yönetimin birbirleriyle gerekli olan koordinasyon, senkronizasyon ve iletişimi yeteri kadar iyi yapamadıklarını düşünüyorum. İnsanlar böyle ciddi bir forumdan daha kurumsal bir yapı bekliyorlar ama mevcut olan yapı bana ilkokuldaki kolları hatırlatıyor. Beslenme kolu, hava-gözlem kolu, sağlık kolu...vs. ve başkan yardımcıları ve başkanlar. Kurumsallıktan çok uzak bir yapı.
İnşallah kimse yanlış anlamaz ama en basitinden dün yaşadığım bir olay bunun çarpcı bir örneği, çoğunuz da görmüştür konuyu. SDN ve TurkTorrent işbirliği ile account dağıtılması olayı. Konu uzun kısaca çelişkiyi anlatacağım. Ben diyorum ki bu dağıtımın SDN ile alakası var, süper mod @AliA yok diyor yine başka bir super mod olan @by efsane var diyor. Birinin söylediğini öbürünü tutmuyor. Varın gerisini siz hesaplayın.
Uzun lafın kısası yönetimdeki herkes kendi özeleştirisini yapsın. @Kriptex haklı beyler.
Sonuna kadar sana kadar sana katılıyorum dostum ama gel burdaki insanlar bunu anlat bunlar gelip niye uzatıyorsun filan diyorlar acaba kendi başlarına gelse ne tepki verirler böyle insanların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler. Burda açık ve net olarak hak yendi !
Hmm demek sen bütün bu paylaşımlarını bizim için değil moderatörlük için yaptın. Ah be kriptex, bir yandan sana da hak veriyordum ama bu cümleyle bitirdin kendini. Biz de sandık ki, bu paylaşımları bize faydası olsun diye yapıyorsun, meğer amaç başkaymış. Ki moderatör olsaydın ve böyle bir problem ortaya çıkmasaydı, biz hala bu paylaşımları bizim için yaptığını düşünmeye devam edecektik. Yazık...
Peki sen mod olsan. Bu durumu sen yaşasan ne yapardın? Haksızsın demiyorum. Haklısın ama yönetim de haklı. İki tarafı keskin bıçak bu. Bizim kurallarımızda, en çok paylaşım yapan mod olur mantığı olsaydı o zaman emek verdim boşa gitti derdin. ByEfsane'in üslubu yanlış SDN yönetimi adına vekil benim tarzı yazması da yanlış. Ancak bir iş yerinde yönetim kurulu varken tek bir müdürün bu iş senin demesi sana yeterli mi geliyor? Böyle bir durum hiç bir yerde yoktur.
atmış bana özel mesajı + pesimist'inde haberi varmış sanırım bu konuda tek müdür iş senin demiyor.ShiftDelete.net yönetimi adına
by efsane
Bakın anlatamıyorum arkadaş atmış bana özel mesajı + pesimist'inde haberi varmış sanırım bu konuda tek müdür iş senin demiyor.
Sırf bunun için konumu açılır arkadaşlar yaBırakın da sessiz sakin takılalım forumda. Hani mod olunca ne oluyor ki,
Mesele mod. olmak değil evet bunu bende anladım ama,efsane kardeşimiz öyle art niyetli birisi değil. Ufak bir yanlış anlaşılma, boşverin. Bilgiyi paylaşmaya bakın.
Liseli triplerine gerenk yok.(sözüm konuyu açan arkadaşı tenzih eder )
Sürekli hepmizin mesajlarından bir tane kelime alıp onun üzerine gidiyorsun. Pemisit dedi ki benim haberim var bu üslubundan dolayı kızdım zaten byEfsane'ye. Yani adam byEfsane'yi desteklemiyor ya da benim yetkimle bunu yaptı demiyor. Üslubundan dolayı uyarı verdim diyor.
Burada ayıp olan bir şey yok. Samilcan sınavları nedeni ile vazgeçtiğini söyledi. Daha sonra OnLT başvurdu. Ve OnLT seçildi..