Büyük Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Selam arkadaşlar, öncelikle Efsane'nin üzerine fazla gitmişsiniz. Efsane işini iyi yapmaya gayret eden, canla başla çalışan bir arkadaşımız.

Durumun bu noktaya gelmesinde bazı etkenler var. Şöyle ki;

Efsane daha yeni Süper Moderatörlerimizden, bu gibi yönetimsel mesajlar yazılması gereken durumlarda ya ben durumu bildiririm ya da süper moderatörlerden diğer arkadaşlar bildirir. Efsane kendisinin mesaj atmak istediğini söyledi bana ve ben de tecrübe kazanması açısından olumlu yanıt verdim ve attığın mesajı bana da bildir dedim. Yani kriptex'in ilk mesajında belirttiği özel mesajın tüm cümlelerini başından sonuna kadar biliyordum... Hatta "Yani kaybeden umudunu kesip giden olacak.." cümlesine de kızmıştım... Neyse sadede gelelim yavaş yavaş... Mesajı da inceleyelim...

"Bilindiği üzere Photoshop alanına 2'niz de moderatör olabilmek için başvurdunuz.."
Evet 2 kişi başvurmuştu. O sırada başka bir başvuru yoktu.

" Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız."
Bu cümle tamamen yanlış anlaşılmış. Paylaşımlarıyla en çok göz dolduran şeklinde yorumlanmalıydı ama Efsane kendini ifade edebilmekte bazı zorluklar yaşadığı için böyle anlaşılmış... Yoksa dediğiniz gibi dandik forumlardaki gibi çok paylaşım yap mod.luğu kap gibi şey yönetim anlayışımıza tamamıyle ters.. Bugüne kadar da böyle bir şey olmamıştır, olamaz.

Zaten forumumuzun işleyişini bilen biri burada konu açmak yerine bana ulaşması gerektiğini bilirdi. Bu da zaten Kriptex'i moderatör seçmediğimizin ne kadar doğru olduğunu gösterir. Samilcan ise bana ö.m yoluyla ulaştı. Kendisine geri dönüş yaptım. Olması gereken oydu. Burada Samilcan'a teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuyu da daha fazla uzatmanın anlamı yok, herkese iyi forumlar arkadaşlar. Seviyorum hepinizi :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Olay yeri girilmez :D
1ola01e8e67201d10f14by.jpg

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
yapma pesimist! sdn'nin yönetim olarak kimseyi madur etmemeye çalıştığını herkesin gönlünü hoş tutmaya çalıştığını biliyorum
samimiyetle olay büyümesin diye uğraştığına inanmak istiyorum ama emin olamıyorum (yukarıdaki mesajlar silindiği için)
3. bir göz olarak olayı yorumlamak istiyorum
arkadaşın hatalı şekilde maduriyetini dile getirdiğini öne sürerek kendi hatanızı kapatıyorsunuz
evet "alt tarafı moderatorlük niye bu kadar abartılıyor" diyenler olabilir
ama arkadaşa "sana kibrit çöpü vereceğiz" bile demiş olsaydınız bunu vermeliydiniz.
arkadaşın hakkını yanlış araması malesef sizi haklı yapmıyor
vaadettiğimiz yöneticiliği başkasına verdik arkadaşa açıklama yapmayı ihmal ettik, hatalıyız demek bu kadar zor olmamalı
adam bir ay boyunca boşuna emek harcamış siz onu görmezden gelmişsiniz
demekki sosyal ortamda biz sizi ararız olayı çalışmıyor.
neyse efendim olan olmuş samimiyetinize güveniyorum uslubunuzu sevmiyorum kalın sağlıcakla

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Bu da zaten Kriptex'i moderatör seçmediğimizin ne kadar doğru olduğunu gösterir."

Yukardaki cümle yönetim olayını belli etmiş sanırım zaten. Adam hakkını arayacak yazacak buraya ondan sonra birde adama zaten sen adam değildin muamelesi yapın. Helal olsun.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Ortada bir yanlış anlaşılma var. Suç ve suçlu yok.
Ama konunun getirildiği yer öyle bir hava oluşturmuş.

Troy açıklama yapmış, pesimist açıklama yapmış. Konu incelenecek ve daha ince ve
teferruatlı hareket edilecek. Daha kaliteli hizmet verilmek ve yönetmek adına...

Sizlerden ricamız konuyu artık daha fazla uzatmamanız ve yanlış yaptığını gördüğünüz yöneticileri sistemin kendi içerisindeki mekanizmalarını çalıştırarak yani üst yöneticisine şikayet ederek veya ana başlıklar altındaki şikayet konularına yorum yaparak iletmeniz.

Yapacağınız hertürlü olumlu ve gelişmeye - büyümeye yönelik katkılarınız(öneri-şikayet) karşılığını bulacaktır.

Bu tarz katkılarınız için ben şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Ne alakası var arkadaşlar. Hakkını arayan onlarca üyemiz oldu bu zamana kadar. Hatalı olduğumuzda kabul de ettik. Hak aramak var hak aramak var. Bu şekilde olmaz... Sen adam değildin muamelesi yapıyorsunuz ne kadar ayıp bir laftır. Ortalığı kızıştırmaktır.

Hatalı olduğumuz yerler varsa sizden ve Kriptex'ten özür diliyorum.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Ne alakası var arkadaşlar. Hakkını arayan onlarca üyemiz oldu bu zamana kadar. Hatalı olduğumuzda kabul de ettik. Hak aramak var hak aramak var. Bu şekilde olmaz... Sen adam değildin muamelesi yapıyorsunuz ne kadar ayıp bir laftır. Ortalığı kızıştırmaktır.

128 mesaj boyunca okuduğum en anlamlı, en yapıcı yazı buydu
olumsuz eleştirilerimi geri alıyorum, teşekkür ediyorum.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Haksızlığınızı kabul edip basit bir özür dilemek bu kadar zor olmamalıydı ve bu kadar zaman almamalıydı. Yönetim ve üstler her zaman haklıdır mantığıyla hareket edildiği için zaten hep kaybetmişizdir toplum olarak. Kriptex arkadaşımızın konuyu burada public olarak paylaşması onu haksız yaptığını düşünmüyorum. Hatta bizim de yönetimdeki bazı kişilerin ne kadar ciddiyetsiz ve tecrübesiz olduklarını görmemizi sağladı. Eğer "Aranızdan (ikinizden) biri alınacak" dediyse ve Samilcan çekildiyse Kriptex alınmalıydı. Bu resmen onu çocuk gibi kandırıp belki de boş yere 1 ay boyunca paylaşım yapmasını sağlamak olmuştur. Paylaşım karşılıksız olmalıdır ama bir vaat varsa da ne söylendiyse aynen yapılmalıdır. Birşeyleri kılıfına uydurup karşı tarafı eleştirerek haklı duruma geçmeye çalışmak akıllı insanlara ve yönetimlere yakışmaz. Şimdiye kadar bu sitenin ve bu sitedekilerin objektif olduklarına güvenerek buraya hergün girdik ve yazılanları okuduk. Ama bu olaydan sonra kesinlikle bir soğuma olacaktır yönetimdekilerin yanlı yorumlarından ve tavırlarından sonra! :hammer:

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
@Escaper
o kadar da sert olmayalım
burda türlü türlü insan var ve hepsi yazarak kendini ifade etmeye çalışıyor,
yönetimin işinin ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.
olan olmuş herkes eteğindeki taşları dökmüş bundan sonra yapıcı olalım
kardeş kardeş oynayalım hadi bakalım :)

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Yav arkadaşım niye ortalığı kızıştırmak gibi bir niyetim olsun. Herkes aklından geçeni söylüyor bende ifade ediyorum buda yasak değil sanırım ?

Fakat "Bu da zaten Kriptex'i moderatör seçmediğimizin ne kadar doğru olduğunu gösterir." bu cümleden aklı selim olan her insan benim çıkardığım ifadeyi çıkartır sanırım.

Ayrıca dostum herkes hakkını sizin istediğiniz şekilde aramak zorunda değil. Bu kişinin uğradığı haksızlık vs. artık neyse bunu konu açarak dile getirmesi gayet mantıklı. Sonuçta yönetimin yaptığını yönetime daha etkili bir şekilde anlatamazdı. Ben böyle düşünüyorum.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaşım biraz abartmış meseleyi ama, yönetici arkadaşlarda üslup hatası olmadığını söylemek zor..

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Selamlar;

Evet arkadaşlar sanırım pesimist arkadaşımız bir açıklama yapmış ama bu açıklamaya ben ancak gülerim neden mi çünkü tam beklediğim gibi bir açıklama olmuş ilkten konu geçiştirilmeye çalışılmış sonradan iste aynı bu şekilde bari bi özür diliyelim denmiş üyeler sayesinde sağolun var olun.Evet şimdi ben tüm dertlerimi buraya yazıyorum 1.Eğer samilcan veya ben seçilmeyeceksem o kadar gün hatta ay neden bir yarışa sokulduk?2. Ben bana bu mesajı atan efsane arkadaşımıza 1 mayıs günü dönüş yaptım. Aynen bu şekilde
Selamlar nasılsın görüşemiyoruz 1 mayısta oldu sanki :)
peki cevap olarak ne aldım koskocaman bir hiç bunada bonus olarak bana 1 mayıs günü ve bugüne kadar en ufak bir ÖM gelmedi ben beni muhattap alan yönetim adına efsane'ye mesaj atmıyıcamda kime atıcam? Ve asıl en hayıflandığım konu madem the dark knight nickli yönetici ilkten beni haklı bulduğunu bulan cümleler yazmış sonradan ise konuyu basite indirgemiş indirgemiş ve
İki aday varmış birisi çekilmiş, sonra OnlT aday olmuş. Onlty ile Kriptex arasında modlar görüşmüş OnlT'yi seçmiş. Bu bir yarış değil.
bu mesajı yazmış madem OnlT ile kıyaslandık samilcanla yarıştığımızdan haberim olduğu gibi OnlT aday olduğunda neden bana haber verilmedi.. Ayrıca 1 mayıs günü bana dosdoğru bir mesaj atılıp Kadir(Kriptex) özür dileriz dostum samilcan çekildi. OnlT başvurdu bizde onu laik gördük moderatörlüğe deselerdi ben bu konuyu hiç buraya açmadım ancak bir 1 mayıs günü bana sanki hiçbir böyle birşey yokmuş gibi hiçbir mesaj atılmadı !

Sonuç:

=Konu geçiştirildi basite indirgendi yine baştan savma bir açıklama yapıldı.
=Hiçbir yöneticinin birbirinden haberi olmadan buraya yazılar yazıldı.
=Yine bazı arkadaşlar sağolsunlar konuyu lakayıt mesajlarıyla konuyu berbat ettiler.
=Kısacası arkadaşın dediği gibi elimde koca bir ''SIFIR''.
=O kadar paylaşım ve emeğimin karşılığıda bu !

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
7 sayfa uzayacak bi konu degil bu konu, bütün modlar sana hak vemis, en yetkili kisi özür de dilemis daha ne istedigini anlamdim, siteyi üstünemi yapicaklar. Bunlara rağmen özür samimi gelmedi kabul etmiyorum diyebilirsin hak veririm ama özrü samimi bulmadigini buraya yazmayacaksin cünkü o zaman senin samimiyetine de ben inanmam, herseyi üyelere sikayet etme cabasinda gibi anlasiliyosun. Bu saatten sonra seni mod da yapsalar kabul etmezsin doğal olarak, eğer özürü de kabul etmeyeceksen eyvallah der ceker gidersin. maddeler halinde bakın üyeler şöyle oldu böyle oldu demekte kabul edilecek bi tutum degil. Haklıyken haksız duruma düsmek bu olsa gerek, yerinde olsam böyle bi konu acmazdım hadi actım amacina ulasti konu kilitlensin derdim daha da uzatmak yerine.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sen de keşke paylaşımlarını moderatör olmak için değil kendini ve arkadaşlarını geliştirmek için yapsaydın şimdi böyle bir hayal krıklığı yaşamazdın. Moderatörlük öyle düşlediğiniz kadar mükemmel bir görev değildir. Sorumluluklarınız ve insanlara bağlılıklarınız artar tek başınıza karar vermek zordur neyse burada konu moderatörlük nedir, ne değildir? değil. Moderatör olmadım diye küsmek yerine keşke devam etseydin belki bir gün ya da yakın gelecekte görev verilebilirdi ama maalesef böyle davranarak sdn'deki kariyerinde soru işaretleri oluşturdun..

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
O kadar paylaşım ve emeğimin karşılığıda bu !

Hmm demek sen bütün bu paylaşımlarını bizim için değil moderatörlük için yaptın. Ah be kriptex, bir yandan sana da hak veriyordum ama bu cümleyle bitirdin kendini. Biz de sandık ki, bu paylaşımları bize faydası olsun diye yapıyorsun, meğer amaç başkaymış. Ki moderatör olsaydın ve böyle bir problem ortaya çıkmasaydı, biz hala bu paylaşımları bizim için yaptığını düşünmeye devam edecektik. Yazık...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Konu kilitlense de artık...

Suyu çıktı artık...

Kavgaya dönüşecek böyle giderse...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Benzer bir durumu lisede iken Bilgisayar Olimpiyat takımı seçme sınavında yaşamıştım. Sınava girdim ama en iyi puanı almama rağmen takıma alınmadım. Sebep: 2. sınıf olmam ve birinci sınıfların 1 sene fazladan girebilip sonraki senelerin sınavlarına daha fazla hazırlanarak girebilmesi. Bu İzmir Fen Lisesi'nde oluyor haa. O yüzden arkadaşım çok takma, neler oluyor hayatta. Emeğinin karşılığını illaki alırsın. Öyle ya da böyle sen merak etme ;) Bu gibi durumlarda hep hiç olmadık ve ummadığım yerlerden fazladan bir şeyler kazandığımı gördüm. Ama kaybeden insana bu şekilde değer vermeyenler oldu...

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu konuda yazmayayım diyordum ama artık dayanamıyorum. Yazacağım.

Konu hakkındaki tüm mesajları okudum, baştan sona kadar hepsini. Bence @Kriptex sonuna kadar haklı. Önce bir yarışa sokulmuş, sonra da haber bile verilmeden başka bir üye mod yapılmış. Kimilerine göre modluk önemli bir husus değil ama @Kriptex' e göre de öyle mi? Paylaşımları ne için yaptığı ise kendini ilgilendirir. İster modluk için yapar, ister insanlara faydam olsun diye, bu kendisini ilgilendirir. Önemli olan ortaya konan eser. Hakkını aramak için bu konuyu açmış ve haklılığını anlatmak için @by efsane'nin bir mesajını yayımlamış. Bunlar önemli değil. Önemli olan Kriptex'e yapılan. Konu hakkında yönetim tarafından yazılan mesajların hiçbiri tatmin edici değil.

Burada hatalı olan yönetimdir bence. Ben yönetimin birbirleriyle gerekli olan koordinasyon, senkronizasyon ve iletişimi yeteri kadar iyi yapamadıklarını düşünüyorum. İnsanlar böyle ciddi bir forumdan daha kurumsal bir yapı bekliyorlar ama mevcut olan yapı bana ilkokuldaki kolları hatırlatıyor. Beslenme kolu, hava-gözlem kolu, sağlık kolu...vs. ve başkan yardımcıları ve başkanlar. Kurumsallıktan çok uzak bir yapı.

İnşallah kimse yanlış anlamaz ama en basitinden dün yaşadığım bir olay bunun çarpcı bir örneği, çoğunuz da görmüştür konuyu. SDN ve TurkTorrent işbirliği ile account dağıtılması olayı. Konu uzun kısaca çelişkiyi anlatacağım. Ben diyorum ki bu dağıtımın SDN ile alakası var, süper mod @AliA yok diyor yine başka bir super mod olan @by efsane var diyor. Birinin söylediğini öbürünü tutmuyor. Varın gerisini siz hesaplayın.

Uzun lafın kısası yönetimdeki herkes kendi özeleştirisini yapsın. @Kriptex haklı beyler.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

Konu hakkındaki tüm mesajları okudum, baştan sona kadar hepsini. Bence @Kriptex sonuna kadar haklı. Önce bir yarışa sokulmuş, sonra da haber bile verilmeden başka bir üye mod yapılmış. Kimilerine göre modluk önemli bir husus değil ama @Kriptex' e göre de öyle mi? Paylaşımları ne için yaptığı ise kendini ilgilendirir. İster modluk için yapar, ister insanlara faydam olsun diye, bu kendisini ilgilendirir. Önemli olan ortaya konan eser. Hakkını aramak için bu konuyu açmış ve haklılığını anlatmak için @by efsane'nin bir mesajını yayımlamış. Bunlar önemli değil. Önemli olan Kriptex'e yapılan. Konu hakkında yönetim tarafından yazılan mesajların hiçbiri tatmin edici değil.

Burada hatalı olan yönetimdir bence. Ben yönetimin birbirleriyle gerekli olan koordinasyon, senkronizasyon ve iletişimi yeteri kadar iyi yapamadıklarını düşünüyorum. İnsanlar böyle ciddi bir forumdan daha kurumsal bir yapı bekliyorlar ama mevcut olan yapı bana ilkokuldaki kolları hatırlatıyor. Beslenme kolu, hava-gözlem kolu, sağlık kolu...vs. ve başkan yardımcıları ve başkanlar. Kurumsallıktan çok uzak bir yapı.

İnşallah kimse yanlış anlamaz ama en basitinden dün yaşadığım bir olay bunun çarpcı bir örneği, çoğunuz da görmüştür konuyu. SDN ve TurkTorrent işbirliği ile account dağıtılması olayı. Konu uzun kısaca çelişkiyi anlatacağım. Ben diyorum ki bu dağıtımın SDN ile alakası var, süper mod @AliA yok diyor yine başka bir super mod olan @by efsane var diyor. Birinin söylediğini öbürünü tutmuyor. Varın gerisini siz hesaplayın.

Uzun lafın kısası yönetimdeki herkes kendi özeleştirisini yapsın. @Kriptex haklı beyler.
,

O konuda işin yasal boyutunu açıkladım ben size. O durumda ne byEfsane'nin ne de Alia'nın dediğini bir önemi var. İnternet hukukuna göre o olayın bizimle ilgisi yok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Amma uzamış bu konu yahu,hatayı yapan yapmış ,özürde dilenmiş,daha ne yapılmalı ki

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Sonuna kadar sana kadar sana katılıyorum dostum ama gel burdaki insanlar bunu anlat bunlar gelip niye uzatıyorsun filan diyorlar acaba kendi başlarına gelse ne tepki verirler böyle insanların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler. Burda açık ve net olarak hak yendi !

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Sonuna kadar sana kadar sana katılıyorum dostum ama gel burdaki insanlar bunu anlat bunlar gelip niye uzatıyorsun filan diyorlar acaba kendi başlarına gelse ne tepki verirler böyle insanların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler. Burda açık ve net olarak hak yendi !

Peki sen mod olsan. Bu durumu sen yaşasan ne yapardın? Haksızsın demiyorum. Haklısın ama yönetim de haklı. İki tarafı keskin bıçak bu. Bizim kurallarımızda, en çok paylaşım yapan mod olur mantığı olsaydı o zaman emek verdim boşa gitti derdin. ByEfsane'in üslubu yanlış SDN yönetimi adına vekil benim tarzı yazması da yanlış. Ancak bir iş yerinde yönetim kurulu varken tek bir müdürün bu iş senin demesi sana yeterli mi geliyor? Böyle bir durum hiç bir yerde yoktur.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hmm demek sen bütün bu paylaşımlarını bizim için değil moderatörlük için yaptın. Ah be kriptex, bir yandan sana da hak veriyordum ama bu cümleyle bitirdin kendini. Biz de sandık ki, bu paylaşımları bize faydası olsun diye yapıyorsun, meğer amaç başkaymış. Ki moderatör olsaydın ve böyle bir problem ortaya çıkmasaydı, biz hala bu paylaşımları bizim için yaptığını düşünmeye devam edecektik. Yazık...

Arkadaşım burda amacım Kriptexi desteklemek yada yönetimi kötülemek değil ama farkındaysan mod olabilmek için 1 mayısa kadar en çok paylaşım yapanı mod yapacaz demişler..Yani paylaşım yapmalarını mesaj atan kişi söylemiş ona..

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Peki sen mod olsan. Bu durumu sen yaşasan ne yapardın? Haksızsın demiyorum. Haklısın ama yönetim de haklı. İki tarafı keskin bıçak bu. Bizim kurallarımızda, en çok paylaşım yapan mod olur mantığı olsaydı o zaman emek verdim boşa gitti derdin. ByEfsane'in üslubu yanlış SDN yönetimi adına vekil benim tarzı yazması da yanlış. Ancak bir iş yerinde yönetim kurulu varken tek bir müdürün bu iş senin demesi sana yeterli mi geliyor? Böyle bir durum hiç bir yerde yoktur.

Bakın anlatamıyorum arkadaş
ShiftDelete.net yönetimi adına

by efsane
atmış bana özel mesajı + pesimist'inde haberi varmış sanırım bu konuda tek müdür iş senin demiyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
önce laflarını tartacaksın lafın nereye gittiğini göreceksin sonra hakkım yenildi modluk istiyorum diyeceksin ''yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler'' ithamına üyeleri sokuyorsun!! bütün mesajları okudum en sert en hakarete varan mesajlar hep senden gelmis, bu lafından sonra sana modluk verilmedigine bu kadar sevinemezdim, acik ve net hak yenildi diyosun pesimist ortada bir hata var özür dilerim demiş daha ne bekliyosun onu acikca söyle onu yapsinlar konu kapansın, yönetim bitti simdi fikrini yazan üyeleremi sıra geldi?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bakın anlatamıyorum arkadaş atmış bana özel mesajı + pesimist'inde haberi varmış sanırım bu konuda tek müdür iş senin demiyor.

Sürekli hepmizin mesajlarından bir tane kelime alıp onun üzerine gidiyorsun. Pemisit dedi ki benim haberim var bu üslubundan dolayı kızdım zaten byEfsane'ye. Yani adam byEfsane'yi desteklemiyor ya da benim yetkimle bunu yaptı demiyor. Üslubundan dolayı uyarı verdim diyor.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sırf bunun için konumu açılır arkadaşlar ya :D Bırakın da sessiz sakin takılalım forumda. Hani mod olunca ne oluyor ki, :) Mesele mod. olmak değil evet bunu bende anladım ama,efsane kardeşimiz öyle art niyetli birisi değil. Ufak bir yanlış anlaşılma, boşverin. Bilgiyi paylaşmaya bakın.:) Liseli triplerine gerenk yok.(sözüm konuyu açan arkadaşı tenzih eder )

@aykutyenihanBu mesajı oku kararını yeniden gözden geçir ;)

Bu sitedeki üyelerin amacı ne biliyormusun dostum çalışana açık ve net olarak ''KÖSTEK'' olmak başka hiçbirşey değil bakıyorum bir adam bir konu açmış niye öyle niye böyle değil adama teşekkür ediceğine küfür etmekten beter ediyor veya konuya lakayıt alakasız afedersiniz aptalca şeyler yazmak.Maksat ortamı yumuşatmak ama aslında insan iğnelemek aşağılamaktan başka hiçbir şey değildir. Ben yaptığım paylaşımlarda bile bana köstek olundu.Bu sitede kimseye yaranılmaz hayattada aynı şekildedir bu buradada aynı şekilde ;)

Sürekli hepmizin mesajlarından bir tane kelime alıp onun üzerine gidiyorsun. Pemisit dedi ki benim haberim var bu üslubundan dolayı kızdım zaten byEfsane'ye. Yani adam byEfsane'yi desteklemiyor ya da benim yetkimle bunu yaptı demiyor. Üslubundan dolayı uyarı verdim diyor.

Dostum madem desteklemiyor böyle birşeye izin vermemesi gerekiyor hem böyle birşeye izin verip sırf arkadaş tecrübe kazansın diye hemde sonuç olarak gereğini yapmaması bizim o arkadaşa olan güvenemizi kırar. Derizki demekki efsane birşey yazıyor ama yönetim arkasında değil ayrıca konu bana 1 Mayısta dönüş yapılmaması ben size niye öm atıyım size bana öm atmanız gerek benim size değil bu şekilde bana mesaj atan sizsiniz anlatabiliyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...