Büyük Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
baştan sona bütün yazılanları okudum...buranın bir üyesi olarak bir kaç kelime de ben söylemek istiyorum...
1-kriptex bi yerde haklı...bu forumu ben de çok seviyorum ve aynı şey benim başıma gelse bende çok üzülürdüm...bi yerde haksız; olayı çok büyütüyor...şu saatten sonra mod olsa da bence anlamı kalmaz...
2-dikkatimi çeken şu oldu; yeni üyeler kriptexi savunurken eskiler ve yönetim byefsane'yi savunmuş:)
3-byefsane daha güzel ve anlaşılır bir açıklama yaparak mini bir özür dileyebilirdi:)
4-bence iki taraf da dinlenerek yönetim tarafından gereken yapılmalı ve bo konu kilitlenmeli artık:)

bunlar da benim görüşlerim...
saygılarımla

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Photoshop ve Grafik Tasarımı bölümünde kriptex daha fazla açmış. 117-19
Ancak göz dolduran ifadesini gördüm. O halde kriptex yeterince göz dolduramamış.

"Bilindiği üzere Photoshop alanına 2'niz de moderatör olabilmek için başvurdunuz.. Şuanda bölümün sadece 1 yöneticiye ihtiyacı bulunmakta.. Düşündük taşındık 1 Ay süreniz var arkadaşlar.. 1 Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız. "

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana biri böyle mesaj atacak daha ne o siteye girerim ne bişe. Ya zaten yönetici olsan ne olmasan ne böyle bi siteye. Teknik konuların ayrıntılı bir şekilde paylaşılıdığı belli bir konu üzerine odaklanmış bir site değilki.. Iphone tuttunluğu hiç bitmez mesela.. Her gün iki yada üç haber görürsünüz garanti. Grafik üzerine ne siteler var vidyo paylaşımları ve herşeyin olduğu. Bence üzülme kardeşim eğer o konuda iyiysen bol kazançlı bir ömür dilerim. Gerisi hikaye. Benim kişisel görüşüm bu. Para kazanamayacaksan vakit harcama derim ben.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
3020898202_c880c7ec2f.jpg

Beklenen açıklamanın bir türlü gelmemesi üzerine SDN halkı geceyi sokakta geçirme kararı aldı.

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ByEfsane'nin açıklama tarzını zaten savunmuyorum. Şahsi fikrim bu konuda yanlış yapmış. Biz kimseye mod olmak istiyorsan 1500 konu aç demiyoruz. Bu kadar samimi olduğuna göre bu kişilerin daha önce bir muhabbeti olması lazım. Troy'un dediği ise çocuk kandırmak değil. ByEfsane'nin orada dediği şeyi söz olarak algılıyorsunuz ama Troy'un sadece iki tane modla sınırlı kalmak zorundayız açıklamasına çocuk kandırmak diyorsunuz. Bu biraz çelişkili.

Bu olayın başlama sorunu tamamen iletişim kopukluğu. İki aday almış burası için birisi çekilmiş, daha sonra üçüncü bir aday gelmiş ve yönetim oylamasıyla daha uygun bulunmuş. Sorun bu durumun arkadaşa açıklanmaması. Oylamayla olan bir şeyde ikinizden birisi kesin mod olacak demek yanlış.

Byefsane hızlıca bir şey yazdığı için kıyamet koptu. Şimdi Pesimist'te hemen olayı açıklasa yine yanlış kelimeler kullansa o zaman hiç bir farkı kalmayacak. İlk fırsatta durumu açıklar.
Teşekkür ederim düzgün bir şekilde cevapladıgınız için once. Efsaneni aranızdan seçilecek deyip Onlt'nin seçilmesini yanlış buluyorum ben. Tabikide dediginiz gibi seçimle yapılan bir şey bu mod seçimi ona bende dahilk burdaki kimse bir şey demedi. Ama efsane sizden başka seçilmeyecek demesini ben kriptexin yerinde olsam senet sayarım(Yönetimin önce söz verip sonra vaz geçmesi ayıp degilmi eger efsane yönetim adına degilde kendi adına konuştuysa mod luk görevini sizce hakkıyla yapabiliyor mu?

Troy konusuna gelince size çelişki gelmesi tabikide normal ama birde şu acıdan bakın tamam aglama sende mod olursun gibi bir anlamada çıkabiliyor mu çıkmıyor mu? Sizinde dediginiz aceleyle yazılmış bir şeyde olabilir ama benim dedigim anlamada çıkıyor.

Pesimistin geç yazmasına gelirse Eger olay benim anladıgım gibiyse efsane fevri davranmıştır ö.m. deki açıklma yönetimin degil kendi fikridir tarzı bir şey olması gerekiyor(Benim çıkarımım ki bu durumda yapılacak belli) bunun için beklenmesinin bana göre yanlış oldugunu düşünüyorum.
Ciddiye alıp düzgün bir şekilde cevap verdiginiz için tekrar teşekkür ederim.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi herkesin tatmin olacağı bir açıklama gelmezse insanlar gece saat 2'ye kadar yazacak ve sadece yazdıklarıyla kalacaklar diye...

Ve saat gece 1:45

Şöyle devam edelim mi;

• Bazı arkadaşlar özel mesajın açıklanmasının yanlış olduğunu dile getiriyor, kanımca yanlış olan durum yok karşılaştığı durumu ayrıntılarıyla açıklama duruşunu kullanmış

• By efsane'nin uslubu da bayağı konulşuldu, bir şey demedi ki o, sanırım konunun hemen kapanacağını sanarak hızlı bir kısa yazı geçmek istedi ve herkes konuyu açanı haklı görüp ( gerekli açıklama gelene kadar yinede tarafsız kalmaya çalışacağım ) belirtilen modun cevap vermesi ve diğerlerinin de vermemesinden dolayı artı ismi de geçtiğinden dolayı bu kadar tepki topladı

• Ve yine bazı kardeşlerimiz ( burada imalı bir yadırgama yok yanlış anlamayın ) modluğun bu kadar kafaya takılmaması gerektiğini ve bunun için bir konu açmanın gereksiz olduğunu dile getidi. Olay konuyu açan arkadaşımızın beni niye mod yapmıyorsunuz çıkarın onu beni alın ifadesi değil aslında. Deseler ki ona OnLT'yi çıkarıp seni oraya mod olarak alacağız kesinlikle kabul etmez kimse kabul etmez. Neden böyle bir durumla karşı karşıya kalmanın açıklamasını yapılmasını istemektedir.

• Troy'un olgun duruşu ve bir daha uslubumuza dikkat edeceğiz açıklaması baştaki siyasatçilerimizde bile görmediğimiz bir davranıştı ayrıca tebrik etmek istiyorum.

• Son bir açıklama yapayım bazı sitelerde bana modluk verildi kabul etmedim bazılarında kendiliğinden yapmışlar iptalini istedim. Gerçekten olay niye mod olmuyorum tartışması değil belirtilen olayda haksızlığı sergilemenin açıklaması duruyor. Şahsen ben böyle bir şey istemem ama aynı olayın tekrarı benim başıma gelse özel mesajlar dahil günyüzüne çıkartacağım ne varsa ortaya dökmekten çekinmem. Hani yapın değil neden böyle davranıldı konusu olur arkadaşın yazdığı gibi

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
"Bilindiği üzere Photoshop alanına 2'niz de moderatör olabilmek için başvurdunuz.. Şuanda bölümün sadece 1 yöneticiye ihtiyacı bulunmakta.. Düşündük taşındık 1 Ay süreniz var arkadaşlar.. 1 Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız. "

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi herkesin tatmin olacağı bir açıklama gelmezse insanlar gece saat 2ye kadar yazacak ve sadece yazdıklarıyla kalacaklar diye...

Ve saat gece 1:45

Şöyle devam edelim mi;

• Bazı arkadaşlar özel mesajın açıklanmasının yanlış olduğunu dile getiriyor, kanımca yanlış olan durum yok karşılaştığı durumu ayrıntılarıyla açıklama duruşunu kullanmış

• By efsane'nin uslubu da bayağı konulşuldu, bir şey demedi ki o, sanırım konunun hemen kapanacağını sanarak hızlı bir kısa yazı geçmek istedi ve herkes konuyu açanı haklı görüp ( gerekli açıklama gelene kadar yinede tarafsız kalmaya çalışacağım ) belirtilen modun cevap vermesi ve diğerlerinin de vermemesinden dolayı artı ismi de geçtiğinden dolayı bu kadar tepki topladı

• Ve yine bazı kardeşlerimiz ( burada imalı bir yadırgama yok yanlış anlamayın ) modluğun bu kadar kafaya takılmaması gerektiğini ve bunun için bir konu açmanın gereksiz olduğunu dile getidi. Olay konuyu açan arkadaşımızın beni niye mod yapmıyorsunuz çıkarın onu beni alın ifadesi değil aslında. Deseler ki ona OnLT'yi çıkarıp seni oraya mod olarak alacağız kesinlikle kabul etmez kimse kabul etmez. Neden böyle bir durumla karşı karşıya kalmanın açıklamasını yapılmasını istemektedir.

• Troy'un olgun duruşu ve bir daha uslubumuza dikkat edeceğiz açıklaması baştaki siyasatçilerimizde bile görmediğimiz bir davranıştı ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Neutral Üyeler arasında bu konuya yazmış bir kaç üstürüplu yazardan birisin abi saygılar :D

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana bir filmden alıntı yapayim film davaro "hıyar tarlası nolacak alanın k..cina g..s.n" ne takiyon anlamis degilim parami kazandiriyo sanki ic cayini izle film :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Sana bir filmden alıntı yapayim film davaro "hıyar tarlası nolacak alanın k..cina g..s.n" ne takiyon anlamis degilim parami kazandiriyo sanki ic cayini izle film :D

Değil mi ya? ne gerek var. çok boş iş bunlar... bomboşşş işşşş

---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:49 ----------

alt tarafı bir forum

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merakla bende hala açıklama bekliyorum. Gerçekten Onlt nin başka 2 aday varken, aday olmadan modluğa alınmasının sebepleri nelerdir?

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani uğraşmaya değmez. Bir söz var maliyini yani boş işle uğraşmak caiz değildir denir. Maliyani yaninin tanımı ise şudur yaptığın şey ya dünyana ya ahiretine yarayacak. Sitede yönetici olma konusunu size bırakıyorum hangisine giriyo :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Neutral Üyeler arasında bu konuya yazmış bir kaç üstürüplu yazardan birisin abi saygılar :D

Sağol kardeşim, genellikle tam bilinemeyen olaylarda tarafsız olarak yazmak en mantıklısı çünkü iddia makamından dinleyip tek taraflı eleştirmek iyi olmuyor aslında ;) Hadi yöneticilerin açıklamasını bekleyelim :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konuyu açan arkadaşı başbakan olarak atıyorum itirazı olan varsa Anayasa Mahkemesine gitsin:)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Merakla bende hala açıklama bekliyorum. Gerçekten Onlt nin başka 2 aday varken, aday olmadan modluğa alınmasının sebepleri nelerdir?

Pesimist şu anda online değil. Gecenin ikisinde adamı yatağından kaldırıp açıklama yaptırmak mı istiyorsunuz :) Ayrıca olayı yanlış anlamışsınız. İki aday varmış birisi çekilmiş, sonra OnlT aday olmuş. Onlty ile Kriptex arasında modlar görüşmüş OnlT'yi seçmiş. Bu bir yarış değil.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sıkıldım ben ya, bari bir kaç bir şey de ben söyleyeyim de gideyim, öncelikle Eleman haklı, insanlar haklarını savunmalıdırlar, bunun içinde ne gerekiyorsa yapılmalıdır (Öm), ikincisi by efsanenin tavrı yanlış mı değil mi kimse bilemez bence klavyeler henüz duyguları iletemiyor adam yazarken hangi duyguyla yazdı bilemeyiz, amaç ben mod olcam beni mod yapın değil basit bir özür isteniyor ve hak aranıyor. Başka birşey demiyorum hadee a.e.o cümleten.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
washaq gitme dün geceden beri beni güldüren tek adamsın :D o resimler neydi öyle :D

ortamı yumuşatmak için elimden geleni yaptım :p. ama gitmem lazım sabahtan beri ders çalışcam diye kendimi oyalıyıp duruyorum. a.e.o

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Sıkıldım ben ya, bari bir kaç bir şey de ben söyleyeyim de gideyim, öncelikle Eleman haklı, insanlar haklarını savunmalıdırlar, bunun içinde ne gerekiyorsa yapılmalıdır (Öm), ikincisi by efsanenin tavrı yanlış mı değil mi kimse bilemez bence klavyeler henüz duyguları iletemiyor adam yazarken hangi duyguyla yazdı bilemeyiz, amaç ben mod olcam beni mod yapın değil basit bir özür isteniyor ve hak aranıyor. Başka birşey demiyorum hadee a.e.o cümleten.

Arkadaş hakkını arıyor kimse bir şey demiyor. Ancak, sorun şu ki, arkadaş sanki sorun çıkınca Troy'a ya da Pesimist'e söylemiş onlar da yürü git demişte kimse ilgileniyor gibi yazmış. Bunu böyle sanan diğer üyelerde mağdurun yanında olmak istemiş. Olay aslında iletişim sorunu. Bu arkadaş mod olsa aynı şey onunda başına gelebilirdi.

Mod olmak dışarıdan göründüğü gibi değil. 0Reis arkadaşımızda eski bir mod. O da biliyor işleyişi. Mesela o kendi isteğiyle bırakmıştı. Kriptex moda olsa aynı şey kendi başına gelse herkes bir anda üstüne gitse nasıl hissederdi? Bu tarz şeyler iki ucu keskin bıçak. İki tarafta kendine göre haklı.

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kemalsunalvideo_sakar_sakir_otobus4.jpg

---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

:D :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
ortamı yumuşatmak için elimden geleni yaptım :p. ama gitmem lazım sabahtan beri ders çalışcam diye kendimi oyalıyıp duruyorum. a.e.o

Tamam kardeşim haklısın git :) bir açıklama gelirse telefonuna gelecek olan kısa mesajla haberdar edileceksin durum neredeyse tüm üyeler tarafından büyük bir ciddiyetle okunup yorumlanıyor. Kesin herkese mesaj gider :D sen de kendine iyi bak.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Pesimist şu anda online değil. Gecenin ikisinde adamı yatağından kaldırıp açıklama yaptırmak mı istiyorsunuz :) Ayrıca olayı yanlış anlamışsınız. İki aday varmış birisi çekilmiş, sonra OnlT aday olmuş. Onlty ile Kriptex arasında modlar görüşmüş OnlT'yi seçmiş. Bu bir yarış değil.

Heralde şu anda açıklama yapmasını beklemiyorum sadece beklentim bu.

Açıklamadan sonra pirim dağıtılacak bi yere ayrılma :):):)
Reis çok komiksin ya güldürdün beni arasıra git metroda falan takıl para kazanırsın:)

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video]http://www.izlesene.com/video/davaro-nun-hiyar-tarlasi/1782627[/video]

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Benimde hakkım yendi! Anime bölümü modu olacaktım yapmadılar! :crying: Bende hakkımı istiyorum! Dermişim :laugh:

bilinmezadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;b_iuO7KOijI]http://www.youtube.com/watch?v=b_iuO7KOijI[/video]

---------- Post added at 02:14 ---------- Previous post was at 02:13 ----------

izleyin kesin :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Heralde şu anda açıklama yapmasını beklemiyorum sadece beklentim bu.

Reis çok komiksin ya güldürdün beni arasıra git metroda falan takıl para kazanırsın:)

Tanımadığın insanlar hakında böyle yorumlar yapma Pişmaniye yersin sonra :)

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tanımadığın insanlar hakında böyle yorumlar yapma Pişmaniye yersin sonra :)
Tanımam veya tanımamam önemli değil. Bir insanın bana karşı konuştuğu seviye ile aynı seviyede ben onunla konuşurum. Önce sende ettiğin laflara bir bak benimkilerle seninkiler arasında bir fark var mı?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tanımam veya tanımamam önemli değil. Bir insanın bana karşı konuştuğu seviye ile aynı seviyede ben onunla konuşurum. Önce sende ettiğin laflara bir bak benimkilerle seninkiler arasında bir fark var mı?

Gerçek olarak çok fark var :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
By_efsane'nin hataları;
1. aranızdan bir kişiyi mod olarak seçeceğiz diyip hakkı olan modluğu arkadaşa vermemesi
2. birazcık üslup kabalığı.
3. başka bir mod seçildiğinde kriptex'e bir özür mesajı yollamaması.

Kriptex'in hataları;
1. sorunu ö.m ile halletmeyi denememesi
2. olayı aşırı ciddiye alıp ö.m eklemesi ve de modun ismini sansürlememesi.

Bence sonuç;
Kriptex bu konuyu, özel mesaj yoluyla vereceği bir mücadeleden sonuş elde edememesi durumunda açsaydı %100 haklı olurdu.
"Hakkımı arıyorum" diyerek çıktığı yolda bir mod arkadaşımızı tüm forumun önünde küçük duruma düşürdü.
kusura bakma dostum, senin yaptığının yanında sana yapılan sönük kalıyor. haklıyken haksız duruma düştün, çünkü çıktığın yol hatalı.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Daha bu saat'te neyin cevabını bekliyorsunuz arkadaşlar anlamayadım gereken açıklamalar çoktan yapılmış konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bence..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...