- Reaksiyon puanı
- 2,148
Efsaneye kim bişey diyor yahu, kimse bişey diyemez
Efsaneye kim bişey diyor yahu, kimse bişey diyemez
Ya amma abarttınız ha bu modluk sanki başbakanlık, ölüm kalım meselesi haline getirdiniz ya helal olsun sizin gibiler yüzünden çekip gidecem siteden...Yanlız şuraya baktıgımda doğal olarak Troy ve efsane'nin diger arkadaşları direk efsaneyi savunmuş aynı şey kendi başlarına gelse ne yapacaklar acaba merak ediyorum. Bu şeye benziyor Ben bir partiyi desteklerim kötü bir şey yapsa bile benim partimdir sonuçta her türlü desteklerim'e benziyor.
Yorumuma gelirse Kriptex'in Öm'i yayınlaması neresi yanlış onu anlayamadım yönetiminde bu olayda Öm'e takılması konuyu farklı yere çekmek degil midir? Yok canım efsane öyle yapmaz demekde dogma bir sekilde efsaneyi korumak degil midir?
Ne kadar paylaşım o kadar modluk mottosu çok iyiymiş shiftdelete.bedavaforum.com dayım sanki Takılacak 1-2 düzgün site var ve hepsindede yönetim sorun.
Konu modluk degil konu yönetimin yaptıgı bana(bize) göre olan haksızlık yapması kısa bir özür yetecekken hala üste çıkmasıdır. Bu arada sizi şurdan alalım madem çok meraklısınız www.google.com.tr Güle Güle.Ya amma abarttınız ha bu modluk sanki başbakanlık, ölüm kalım meselesi haline getirdiniz ya helal olsun sizin gibiler yüzünden çekip gidecem siteden...
Kriptex arkadaşımıza büyük bir haksızlık olmuş ve adminlerden kimse özür dileme gereği bile duymadan olayı kapatmaya çalışmışlar. Kriptex moderator yapılmasa bile bizzat Troy tarafından burada özür dilenmeli.
Ayrıca bu kibar olmayan özel mesajın burda paylaşılmasında ne sorun var anlayamadım. Bu sitenin yöneticileri yapılan haksızlıklar gizli mi kalsın istiyor?
Tamam kardeşim gidin mahkemeye verin SDN yi hakkımızı yediler deyin. Ben gerçek dünyaya dönüyorum siz sanal dünyanızda devam edin...Konu modluk degil konu yönetimin yaptıgı bana(bize) göre olan haksızlık yapması kısa bir özür yetecekken hala üste çıkmasıdır. Bu arada sizi şurdan alalım madem çok meraklısınız www.google.com.tr Güle Güle.
Kriptex arkadaşımıza büyük bir haksızlık olmuş ve adminlerden kimse özür dileme gereği bile duymadan olayı kapatmaya çalışmışlar. Kriptex moderator yapılmasa bile bizzat Troy tarafından burada özür dilenmeli.
Ayrıca bu kibar olmayan özel mesajın burda paylaşılmasında ne sorun var anlayamadım. Bu sitenin yöneticileri yapılan haksızlıklar gizli mi kalsın istiyor?
Hocam siz Bu siteden çekip gidicem demediniz mi ben size kolaylık olsun diye şeyetmiştim google bağlantısını neden sinirlendinizki şimdi? Hakkını aramanın bu kadar büyük tepki alması tabi normal burası türkiye.Tamam kardeşim gidin mahkemeye verin SDN yi hakkımızı yediler deyin. Ben gerçek dünyaya dönüyorum siz sanal dünyanızda devam edin...
arkadaşlar açıklama pesimist tarafından yapılacak. kimse bi şeyi kapatmaya çalışmıyor.
Yönetimin yaptığı bir açıklama açıkçası özel mesaj olmuyor orda efsane yönetim adına konuşuyor efsana deseki " hacı şu maçta nasılda yendik sizi"(mesala) bu özel mesaj olurdu modluk seçimiyle ilgili bir mesajın neresi özel yada siz özel ne gördünüz o mesajta?Adı üstünde Özel Mesaj. Bir şeyi herkesle paylaşmak istemiyorsan özel mesajı atarsın. Bazı konular foruma yazılmadan çözülmelidir. Arkadaşın konuda haklı/değil diye bir şey demiyorum ama böyle bir konuyu bu şekilde paylaşıyorsa iyiki mod olmamış diyorum.
Hocam siz Bu siteden çekip gidicem demediniz mi ben size kolaylık olsun diye şeyetmiştim google bağlantısını neden sinirlendinizki şimdi? Hakkını aramanın bu kadar büyük tepki alması tabi normal burası türkiye.
Hocam yanlış anlamayın ama 8 de açılan konuya neden pesimist tarafından ilerde açıklama yapılacak siz mod seçerken belli kriterlere göre tartışıp seçmiyor musunuz? Bunu açıklamak varken neden açıklama düşünüyorsunuz yoksa kılıf mı arıyorsunuz?
Birşeyleri ispatlamak için ve inandırıcılığını arttırmak için eldeki belgeleri açıklamak göstermek herkes tarafından yapılan ve yapılması mantıklı olan bir durumdur. Kriptex arkadaşımız da sorununu bu şekilde bizimle paylaşmak ve bize ispatlamak için normal bir yazışmayı içeren, özel bilgiler içermeyen bir mesajı paylaşmıştır. Hakkımızı arama yolunda herşey mübahtır. Emin ol Kriptex bu konuyu bizimle burada paylaşıp bizim desteğimizi almasaydı yönetimdekiler sallamayacaktı bile onu.Adı üstünde Özel Mesaj. Bir şeyi herkesle paylaşmak istemiyorsan özel mesajı atarsın. Bazı konular foruma yazılmadan çözülmelidir. Arkadaş konuda haklıdır/değildir diye bir şey demiyorum ama böyle bir konuyu bu şekilde paylaşıyorsa iyiki mod olmamış.
Yapılacak açıklamayı beklemek en doğrusu.
Birşeyleri ispatlamak için ve inandırıcılığını arttırmak için eldeki belgeleri açıklamak göstermek herkes tarafından yapılan ve yapılması mantıklı olan bir durumdur. Kriptex arkadaşımız da sorununu bu şekilde bizimle paylaşmak ve bize ispatlamak için normal bir yazışmayı içeren, özel bilgiler içermeyen bir mesajı paylaşmıştır. Hakkımızı arama yolunda herşey mübahtır. Emin ol Kriptex bu konuyu bizimle burada paylaşıp bizim desteğimizi almasaydı yönetimdekiler sallamayacaktı bile onu.
Burada talihsiz bir durum olmuş. Keyfi şekilde mod alımı ya da reddi yapılmıyor. Bu oy birliğiyle yapılan bir şey. Forumun kendi işleyiş biçimi var. Yönetici arkadaşlar bu konuda ince eleyip sık dokuyorlar.
by efsane, Troy, ya da Pesimist şu adam mod olacak diye yapın diye bir şey demiyorlar. Eğer bir haksızlık varsa, byefsane bunu yapıyorsa bir üst kişiye taşımanız yeterli. Pesimist bu konuda yardımcı olurdu. ByEfsane'nin üslubundan çok cümle seçimi yanlış olmuş. Resmi bir yazı yerine kendi fikrini belirtmiş. Resmi bir yazı da zaten öyle bir imla olmaz
Troy ayrıca, daha fazla mod alınabilir diye arkadaşa yeşil ışık da yakmış. Özel mesak verilmiş ama bunun öncesi ya da sonrası var mı belli değil? Şimdi bu iki kişi arasında belirli bir muhabbet olmasa da zaten bir mod gelipte bu kadar samimi bir şey yazmaz. ByEfsane'nin biraz daha ciddi bir şekilde durumu açıklaması gerekiyordu.
Ne alaka? Burda özel bir şey yok yönetimin ağzından(moderatör) bir arkadaşa(kriptex) yapılan bir bilgilendirme bunu açıklamanın neresi yanlış?Saçma bulacaksın ama şunu söyleyeyim sana: Mahkemede bile özel dosyalar açıklanamaz. Sadece hakim' e söylenebilir. Hakim ise gizlilik konusunda garanti verir.
Ne alaka dersiniz şimdi
Özel Mesaj hakkaten herhangibir şahsın özel bilgilerini içeriyorsa dediğinde haklı olabilirsin ama bu özel mesaj normal bir resmi olmayan ama resmiymiş gibi gözüken bir mesaj. Bu sitenin moderatorönün nasıl hoş olmayan bir şekilde mesaj yazdığının da bir göstergesi. Belki bu mesaj sayesinde ders olur da diğer moderatörler ve adminler üyelerle daha resmi ve ciddi bir şekilde iletişime geçer.Saçma bulacaksın ama şunu söyleyeyim sana: Mahkemede bile özel dosyalar açıklanamaz. Sadece hakim' e söylenebilir. Hakim ise gizlilik konusunda garanti verir.
Ne alaka dersiniz şimdi
1 Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız.
By efsane zaten ilk hatayı arkadaşları yarıştırarak hata yapmış. Demişki aranızdan bir çekilde digeri olur demiş sonrada samil çekildi onun yerine onlt alında aralarından onlt yi seçtik demiş. Şimdi siz bir üye olarak moderetörün dediklerinin yönetimin düşünceleri olması gerektigini düşünmeniz gerekmez mi? Yok eger kendi düşünceleriyse görevini iyi yapamıyor demektir bu yapılacak belli. Troyun 2 mod alınabilir sözü çocuk kandırmak degilmi sizce kriptix ne hisseder kontenjandan girmiş gibi mod olmak(ki onlt kontenjandan girdi allahım ) Çocuktan önce şekeri alıp sonra gene vermekten farkı ne?
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:18 ----------
Ne alaka? Burda özel bir şey yok yönetimin ağzından(moderatör) bir arkadaşa(kriptex) yapılan bir bilgilendirme bunu açıklamanın neresi yanlış?