IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
bak @FullScreen, böyle rijit olma, gözünle görmediğin birşey için milyonlarca insana hakaret etme, aynı tondan cevap verirsek bize yakışmaz, ayıp olur. çünkü seni severim, diğer bütün konularda gönüldaşız seninle, aynı düşünür, aynı idealleri paylaşırız.
bu davalarda trabzon tarafının da yargılandığını, içerde yattığını biliyoruz. hatta net ve elle tutulur pozitif deliller olmasına rağmen serbest kaldığını da... aziz yıldırım konusu çok başka birşeydir, bunun şikeyle falan ilgisi yoktu. milyarlarca dolarlık bir rant paylaşımının peşkeş çekilmemesi yüzünden başına bu işlerin getirildiğini henüz yeni öğrendik.
bak şimdi, trabzon başkanına inanilmaz derecede antipatim vardım, ama trabzonlu olan hiçbir arkadaşımın kalbini kırmak istemedim şimdiye kadar, sadece o malum kişiye olan yazıyorum yazdıklarımı o kadar. halbuki sen bütün camiaya hakaret ediyorsun, hırsız diyorsun, kalbimizi kırmanın ötesinde, kul hakkına tasallut ediyor, kırdığın, incittiğin onca gönlün ötesinde de günaha giriyorsun. yeneriz, yeniliriz ayrı, ama bu türden tripleri bırakın artık.
şaka yapmaya, latifeden laf atmaya pişman etme lütfen.
Hocam yorumunu okudum kusurbakma aslında cevap vereceğim sana yorum bana değil ama bir kusurum olursa af ola şuruya takıldım gönüldaşız seninle, aynı düşünür, aynı idealleri paylaşırız.
Şimdi ben seninle aynı idealları aynı düşünceleri taşımıyorum ama senin ne kadar şefaf ve iyi bir insan olduğunu bildiğim icin forumda en cok sevdiğim saygı duyduğum kişilerden birisin. ama burayı yanlış buluyorum senin yazdığını bir insanı ilaki sevmeniz icin gönüldaşız seninle, aynı düşünür, aynı idealleri paylaşırız.olmasına gerek yok Allah (c c) Her kullu sevilir hele senin gibi bir insan ayırtmasız sevmesi lazım.