godofnight
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Evet açıklıyoruz bu maçı şikeyle aldıkAslında biz devre arasında hakeme para verdik biliyor musunuz? :mrgreen:
Evet açıklıyoruz bu maçı şikeyle aldıkAslında biz devre arasında hakeme para verdik biliyor musunuz? :mrgreen:
ben konusayım @IThelp Kendi Takımına neden böyle yorumlar yapmıyorsun da fenere gelince aslan kesiliyorsun.... yapma kardaşım önünü gör doğruları yaz ama tarafsız gözle yaz... vesaalem..:laugh:
bu çok iyiydi.her FENERBAHÇE galibiyetinden sonra kahkahalara boğulmak için buradaki yorumları okumanın değeri gerçekten paha biçilemez
Boşuna kendini yoruyorsunnn ... Biz şkeciyiz kardeşim bu macıda bütün şampiyonlulkarıda şike ile aldık... tamam mı?kendi takımımı dün hic hak etmediği bir galibiyet aldı bu futbolla şampiyonluk beklemesinler sen tarafsız ol önü gör gardaş herşey meydanyken neyini eleştirmiyim bu hakemlerin sen BJK lisin şampiyonluk yarışında sen gel Fenerle kafa kafaya oyna kim macı alırsa şampiyon olacak şimdi bu eleştirdğim hakemler son dakika alalakasız bir penaltı ve BJK li futbolcuya bir kırmızı kart versinler ozaman nedemek istediğimi anlar ve senin ne kadar tarafsız olduğunu görüm.
işleri güçleri fenerbahçe olmuş bunların yahu... kendi takımlarından bi haber buraya yazarlar.
Not: Daha Macı seyredemedim... ama yazılanlardan herşey belli oluyor.:laugh:
bursa deplasmanında 1-0'dan maç çevirebildiysek artık şampiyonuz demektir bu.
galatasaray ve beşiktaşlı arkadaşlar, artık ikincilik için mücadeleniz hayırlı olsun.
ve trabzonlu arkadaşlar, size de 4., 5.ncilik macadelesi.
hele bi baksanıza yav, 1-0'dan 2-1'e getiriyoruz, kazayla 2-2 olunca da, anında şak görüntü ve 3-2!
işte sevdim bu feneri ben, ersun yanal ilk başlarda istememiştim seni ya, galiba utandıracan bizi yav.
yeter ki bu takım hep böyle olsun, utanan biz olalım!
Evet şike yaptık
Çekemeyince şike , bal , fenerasyon yapın hemen değilmi? 15 yıldır herkes öyle diyor boşuna konuşmak olmaz burda..evet bu maçı şikeyle aldık kesinlikle kendinizi buna inandırın.Şimdi çekirge bir sıçrar iki sıçrar diye başlardım da belli olmaz sonuçta çekirge bu sıçradıkça sıçrar.Hele birde arkasında şikenin cezasının olmadığı ülkenin Federasyonu varsa bu çekirge için mısır tarlası gibi olur.
Diğer yandan sadece 6 puanlık bir fark var.Ve büyük ihtimalle de gelecek hafta bu puan farkı 3 e inecek. Birde Trabzon deplasmanınız olduğunu düşününce bu puan farkının sizi korumaya yetmeyeceğini söyleyebiliriz.Fener varken kimseye ikincilik mücadelesi yakışmaz Türkiye'de.
Çekemeyince şike , bal , fenerasyon yapın hemen değilmi? 15 yıldır herkes öyle diyor boşuna konuşmak olmaz burda..evet bu maçı şikeyle aldık kesinlikle kendinizi buna inandırın.
Biz zaten hakemler çok iyi yönetti demiyoruz. Diyen var mı Renkdaşlar? Hem lehimize hem de aleyhimize kararlar var elbette. Her zaman vardı. Peki sizin maçlarınızda yok mu? Siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız? Tövbest.
Yazılacak çok şey var aslında ama yazmicam tartışma çıkmasın. Kabak tadı verecek belli. He demekle yetiniyor ve iyi forumlar diliyorum.bizim yok asla demedik bizim burda tartışdımız Hakemler benim yazdıklarım hakemlere ama sizi bir fanatiklik sarmışki birşey görmüyorsunuz evet sizinde verilmiyen posizyonlar var ama webo nun penaltı değil futboldan son adamı oku ve omuz omuz mücadelesini biz boşuna tartışıyorz posizyonun penaltı olub olamdığını 3 golden önceki faul olub olmadığını yorumcular ve marcus mert söyler
bizde bjk maçında 1-0 dan çevirdik ve bu sene bjknin bursadan daha iyi olduğu da ortada yani şampiyon biz oluyorzbursa deplasmanında 1-0'dan maç çevirebildiysek artık şampiyonuz demektir bu.
galatasaray ve beşiktaşlı arkadaşlar, artık ikincilik için mücadeleniz hayırlı olsun.
ve trabzonlu arkadaşlar, size de 4., 5.ncilik macadelesi.
hele bi baksanıza yav, 1-0'dan 2-1'e getiriyoruz, kazayla 2-2 olunca da, anında şak görüntü ve 3-2!
işte sevdim bu feneri ben, ersun yanal ilk başlarda istememiştim seni ya, galiba utandıracan bizi yav.
yeter ki bu takım hep böyle olsun, utanan biz olalım!
Şimdi bir insanı öldürüp cezaevinde 20 sene yatan bir adam çıkınca katil olarak anılmayabilir ama , bu fener yüzyıllar da geçse bin yıllarda geçse şikeci olarak anılacaktır.. CAS tan tescilli şikeci takımı kime sorsanız size gösterirler..
Faul olmayan bir firikik yine hakemler sayesinde kazanılan bir mac volkanın sondakika kontrolsüz arkadan diziyle bursa sporlu futbolcuya yaptığı bir faul ve hakem faul ters tarafa vermesi sahada 11+hakem olan bir fenerbahçe.
Ne BJKliler Ne de Biz heveslenmeyelim bu sezon şampiyonluğa Olay belli Feneri bu Tff şampiyon yapacak.
Yazılacak bence bişey yok ondan sustun ve iyi yaptın helalYazılacak çok şey var aslında ama yazmicam tartışma çıkmasın. Kabak tadı verecek belli. He demekle yetiniyor ve iyi forumlar diliyorum.
Yazılacak bence bişey yok ondan sustun ve iyi yaptın helal