Bune Cahil Bir Toplumdur Böyle?

DarkLady

Dekan
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
6,597
Reaksiyon puanı
12
Puanları
0
aynı şeyi kürt arkadaşlarıma bende hep söylüyorum önemli olan etnik köken diil müslüman olmamızz bunlaraa ise yorum getirmeye bile gerek görmüyorum.
 

maps

Öğrenci
Katılım
6 Ekim 2006
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bizler Türk Kürt ayrımcılığını savunan kimseler değiliz öncelikle bunu söylemek istiyorum bizler aynamıza bakınca bunu görebiliyoruz ama diğer tarafta durum böylemi acaba? inanca ve düşünceye saygısı olmayanın kime karşı saygısı olur merak etmekteyim, bunlar bence neyin düşmanlığını bile bilmeden kendilerinin aklını ve beynini sömüren elebaşlarının ve orta doğu planlarını gerçekleştirmek arzusu içerisinde olan diğer dış mihrakların psikolojik olarak bunları bu hale getirmesinin ve kullanmasının sonuçlarıdır! eğer biz kardeşsek bu yapılanlar nedir? eğer değilsek yüzyıllardır nasıl bir arada yaşayabildik? ne olduda kimler neler yaptıda kardeş kardeşi vurmaya başladı bu yolu onlara açan ve kandıranlar kimler ve bunun sonu nereye gidiyor?

Bunların arzuları hakları olmayan topraklarımızı üstelik bu hakkı yolda yürüyen sade vatandandaştan istiyorlar bu vatandaş gerek bir elinde çocuğu ile yürüyen anne, gerekse dünyadan bile daha haberi olmayan küçük bir çocuk oluyor ve bunun adına kahramanlık diyerek yapıyorlar ve buna inandırılıyorlar ve hatta Allah inancı olmayan kimselerinde ilahi sıfat olan şehitlik mertebesini bu yaptıklarının klarşısında öldürülünce kendilerine kullanabiliyorlar! sonra insan haklarımız diye ortada laf edebiliyorlar! gerçekten çok ilginç ve anlaşılması zor bir durum!

Tabiki yukardada söylediğim gibi bizde Türk milleti olarak Türk ve Kürt ayrımı yapmıyoruz yapmakta istemiyoruz! bu zamana kadarda yapmadık zaten ama ihanet ederek, sinsi ve kalleşce insanlarımızın canına kast ederek bu ayrımı yapmamıza alet oluyorlar! umarım bunun farkında olan kürt kardeşlerimizde vardır ve bu oyuna asla gelmezler! hepimizin bu dünyada geçim derdi var gelecek kaygımız var çoluğumuzu çocuğumuzu vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek ve istikballerini kazandırabilmek arzusundayız!

Böyle gitmeye devam ederse, Türk milletinin sağduyusunu ve vijdanının bu şekilde sömürülmesi uzun sürmez bunu dünya biliyor! artı Türkiye Cumhuriyeti devletinin silahlı kuvvetlerinin ne denli büyük ve güçlü olduğunuda yine dünya çok iyi biliyor kaldıki geçmişte en zor anlarımızda bile en güçlü devletleri ülkemizden gerektiği zaman kovmasını bilmişiz ve yine bunuda dünya çok iyi bilir! elbetteki onlarda biliyor, sadece bu kadar cesaretli olmalarının sebebi bazı hükümetlerimizin kandan nemalanmasıydı! böyle kötü bir dönemde geçirdik! ama artık bir çok şeyde değişti ve eğer Türk milleti bir harekete geçerse o zaman Allah muhafaza!

Umarız İnşallah kardeşliğimiz bozulmaz ve gücümüzü bize karşı düşmanca kullanan milletlere karşı gösteririz ve egemenliğimizi en üst seviyelere taşırız! ayrımsız kardeşce düşünen herkese sevgiler!
 

memocan114

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2005
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya arkadaslar bunlarla milletin kafasini yikamayin eger muslumanliktan bahisediyorsaniz ne sekilde olursa olsun savasin karsisinda cikarsiniz. dunku ucak saldirisindan sonra butun dunya basini iraktaki sivil insanlari bide o kadar telef olan hayvanlari gosterdi. bizim basinimizda sanki zafer kaznmiscasina bukadar pkk bilmem pkk menzillerini vurduk palavralarin sonu gelmiyor. bilmem sinirin sifir noktasi dedikleri yer sehir merkezinin bahcesinde cekilen goruntuler...
eger muslumanim diyorsaniz filistindeki iraktaki abd ve israil zulmune karsi cikin... bide kurt turk kardestir evet ama kurtlerin kardes oldugunu yasal yollardanda gosterin...

bu arada boyle goruntuler batida cok cekiliyor.... antiislam gruplari cok cekiyor boyle seyler.
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
yasal yollardan nasıl göstermemiz gerek @memocan114, hadi onu geçtim öyle olmasa bile terör örgütü kurmak ne demek..
ayrıca sen türk basınına güvenmiyorsun ama yabancı basının dogru olduguna inanıyorsun ne yazıkkı.. o basın degilmi yıllarca abdnin yaptıklarını saklayan
 

annttiigs

Profesör
Emektar
Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
@memocan114 sırf senin yazına istinaden geldim şuraya bir yerde öyle bir cümle demişssin ki üşenmedim yazdım kullanıcı adımı

yasal olarak kardeş olduklarını gösterin ne demek ??
onlara tc kimliği verilmiyor mu daha neyin yasası ??
daha düne kadar çocuk yardımının tek yapıldığı yer oralar değilmiydi yook kardeşim yookk..
aslında daha ağır konuşurum ama müsait değilim terbiye olarak yedikleri
çanağa pisliyorlar sonra da " aaa bizim çanağımız eek olmuş hadi abd den çanak istiyelim" diyorlar..

allah kardeşliği bozup da arkadan uçakları füzeleri görünce kardeşiz kardeş diyenleri kendi kardeşlerinin kanında boğsun..
 

turoksin0

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
Ben birtek şunu dicem.DTP din kardeşliği olayınada el attı şu aralar.Kürtler aslında zerdüşmüşte müslüman olmaları hataymışta.Kürt kardeşlerimiz yeter artık oyuna gelmeyin.Bugün dininiz yarında alınamaz ki bir karış toprak alsanız toprağınız alınacak.Abd ırakda Kürt yönetiminin kara kaşına kara gözünemi bakıpta yardım ediyor.PKK ı boşunamı besliyor silahlar bile abdden çıktı.İsrail gelip oraya konacak.İşte o gün ne diliniz ne dininiz ne namusunuz nede insanınız kalacak çünkü onlar yok eder acımaz.Kendilerine çalışırlar.Senaryo yürürlükte lütfen oyuna gelmeyin.
 

memocan114

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2005
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
emubaltaci haklisin abicim savas yokken savas cikara (örnek) mehmet ali b. abime guvenmem. neyse ben kendi dusuncelerimi anlattim dogru yada yanlis size kalmis bisey...

peki tc kimliginde kurt alevi yada ermeni olduguda yazilimi.
arkadas turkiyenin en fakir sehirleri neden doguda egitimde neden eksiklik var haklisin farkli. tc kimlik verdinmi yeter diyorsun

neyse haklisiniz ne diyeyim...
 

maps

Öğrenci
Katılım
6 Ekim 2006
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
memocan114 sözüm sana

Hangi şehir merkezi ve sivillerden bahsediyorsun yok öyle birşey yapılan bütün oprerasyon saniye saniye kayıt altındadır ve bunu herkes biliyorki Türk milletinin ne ırak halkı nede sivillerle işi yok onlara yönelik hiç saldırı yok ama böyle konuşarak sizler belkide birilerinin beynini yıkıyorsunuz!

Artı siviller bu insanların sivillerine gelincemi değerli oluyorlar bizim ölen sivillerimiz çocuklarımızı hiç düşünen varmı e tabi o zaman ölen bir Türk değilmi çoluk çocuk farketmez nasıl olsa Allah inancıda yok vur gitsin bu kadar basit değilmi!

Yasal yollardan neyi istiyorsunuz bu zamana kadar kim kürtlerin yasal hakkını elinden almışki konuşuyorsunuz, sanatçılarından tutunda siyasilerine kadar her kürt bu ülkede özgürdür ve öyle yaşıyorlar dtp de buna örnektir meclise kadar geldi MHP liler bile el sıkıştı kardeşce yaşanacak bir takım günlerin görüntüsü gözlerimizin önüne geldi bekledik ama ne oldu terör örgütüne terör örgütü diyemedi neden çünkü kendileride terörist ve halada yasal olarak bunlara rağmen meclisteler al sana yasal yol ne yapıyorsunuz terörü buraya bile bulaştırıyorsunuz! bu davranış ve düşünceleride devam ederse meclisteki son günleri.

Daha ne istiyorsunuz anlamıyoruz bütün yapılanlara rağmen bu ülkede herşey yavaş yavaş gelişiyordu kürtçe bile yavaş yavaş serbest bırakılıyordu yayınlarına izin bile veriliyordu ve kürtçe öğrenmek isteyenlere bile dahi kurslar açılması izni bile verildi neye doymuyorlar anlamıyoruz başka ne istiyorsunuz onurumuzu ve gurumuzumu? onuda bi kalem geçsinler artık çünkü Türkler tarihi boyunca canını vermiştir onurunu vermemiştir!

Ayrıca burdaki kardeşlik mesajlarımız bile sindirilmiyor ne iştir anlamakta zorluk çekiyoruz! öncelikle haince katledilerek şehit edilen 40000 masum Türk evladının hesabını versinler o zaman bunları unutsun herkes değilmi, önce insanlık ne demektir bunu öğrenin insanca yaşamayı ve hoşgörüyü öğrenin durup dururken kimse bu ülkede kimseye savaş açmıyor!

Neden bu ülkede başka kimliklerde var lazı var çerkezi var romanı var varda var neden onlara aynı durum yapılmıyor bi beynini zorla istersen belki anlarsın!

Cahillere laf anlatmak kadar zor birşey yok, ama bazı zararlı dış düşmalanların laflarını ve isteklerini çok iyi anlıyorsunuz bravo tebrikler size bakalım ödülü ne olacak bunun!
 

turoksin0

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
Memocan güzelce derdimizi anlatalım.Dediğin doğru ora gelişmedi ama pkk geliştirmedi.Hükümetlerde üstüne düşmedi.Bugün ise tam tersi Akp nihayet bölgeye önem verdi.Gerçekten kalkınmaya başladı o bölgelerimiz.Pkk yine o yörenin insanını öldürdü.Bebek öldürdü.Kadın öldürdü acımadı.Dtp ne kadar şirin gözükmeye çalışsada pkk uzantısı bunu herkes biliyor.Sence haksızmıyım.Bugün ele bir fırsat geçmiştir.Akp'nin uzlaştırmasıyla ve bu değerlendirilmelidir.Artık halkı sömüremeyecekler.Bi düşünelim.Orada devlet kuruldu.Ne hizmet alacaksınız.Pkk yanınızdamı olacak.Hayır.Abd besliyordu zaten istediğini almış olacak Abd. neden çünkü ora israilin haritası içinde.Bugün dünyayı yöneten birleşmiş milletlerin üssunu vurupda bir kınama dahi görmeyen israil oradaki kürtlere mi acıyacak.Bu coğrafyada zayıf bir devleti hemen ezerler.terör şu bu bahane.Iraka girdiler.İstediklerini bulamadılar özür dileriz dediler ama bu arada petrol hala akıyor.Bana katılmıyormusun nerede haksızım belirtirmisin?

lütfen bunu oku

memocan uykum var hadi :D aklına yatmayan nersi var söyle bende bileyim eksik bi bilgim varsa ama katılıyosanda belirt.Senin görüşünü merak ediyorum.Kürt kardeşlerimizin kandırıldığını bile bile dtp'ye nasıl destek veririm ki.Kısa vadede dediğinizi yapar.Ama uzun vadede sonuç soykırım olur.Bugün dünyada israile dokunabilecek tek bir babayiğit yoktur.Acı ama gerçek.İsrail'in oluşumundaki tarihsel sürecide incelersen anlarsın.Değiştirilen tevratlarına göre yapıyolar herşeyi.

Edit3:Memocan ben yatıyorum bu sayfada olmana rağmen ve hiçbir kavga ortamı oluşturmamama rağmen cevap yazmamandan ne çıkarmalıyım çözemedim.Ben yatıyorum inşallah sende yapıcı yönden bişeyler yazarsın.Ama aman dtp gibi yapıcı olma.Kürtlerin geleceğini yanlış tarafta aramayın.dtp şimdi dinden başladı(kürtlerin müslüman olmalarının hata olduğunu söylüyorlar) bunu ben demiyorum bazıları gibi çevirmiyorumda kendi lafları.Toprak bölmeden devam olabilecek %100 ihtimali anlattım.Bu iş böyle olmaz lütfen daha fazla dtp ye prim vermeyelim.Ordu dtp yi neden eleştiriyo.Çünkü ordu çok şehit verdi.dtp ye ılımlı bakamaz.Çok annenin canı yandı.Vatan uğruna.Ya pkk daki kandırılan gençlere ne oldu ne uğruna öldüler.Onlara denilen şekli vatan için.Hayır vatan için öyle ölünmez.Biz vatanımızı oldık ama hangi kadına hangi çocuğa zarar verdik.Kimin malına mülküne el koyduk mağdur bıraktık.pkk daki gençler hala kendilerine elaltından destek vermeye çalışan abd nin istekleri için öldü.Dahada uzatamayacağım uyumalıyım.
 

armess

Asistan
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
**Yazamayacaktım dayanamadım iki üç asalak toplanmış... ezanla (haşa) dalga geçiyor...
pkk diye ad reklamı yapmak istemiyorum ilk ve son kez bu ismi kullanıcam
terör örgütünde müslüman yok mu var her türden insan var her inançtan bunları yapmaları onlara göre doğal
ama anormal geliyor artık bunların sürekli basın yoluyla iletilmesi kimin ne olduğu kime piyon olduğu belli iki üç abd uşağı işte
kürt türk kardeşliğine gelince bu osmanlıdan buyana böyleydi kardeş(İZ)tik..
ama şartlar değişiyor silahı alan beline güçlü değil ekonomisi olan sıkı bi teknolojiye sahip olan güçlü arık...ABD ne yazık ki bunlara örenk bi ülke ee Türkiye nasıl bölünücek piyonları kullanarak...
ayrım var mı yok mu?
kimlik vesayire bunlar önemli de asıl önemli olan aynı bayrak altında aynı şartlar altında yaşamak bu olmuyor mu oluyor ama içe sızanlar bunun olmadığını idda ediyor kanmayın ya artık
ABD yandaşı değil türk kürt kardeşi olalım ...**
 

annttiigs

Profesör
Emektar
Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
memocan114 dedi ki:
emubaltaci haklisin abicim savas yokken savas cikara (örnek) mehmet ali b. abime guvenmem. neyse ben kendi dusuncelerimi anlattim dogru yada yanlis size kalmis bisey...

peki tc kimliginde kurt alevi yada ermeni olduguda yazilimi.
arkadas turkiyenin en fakir sehirleri neden doguda egitimde neden eksiklik var haklisin farkli. tc kimlik verdinmi yeter diyorsun

neyse haklisiniz ne diyeyim...

dostum burada alt kimlik durumu yapmıyoruz ermenistan diye bir ülke var zaten neden ermeni yazsın türkiyeye ait kimlikte.
kürt ise bir alt kimliktir ve kişiler bunu zorla türkiyeyi bölerek üst kimlik yapmaya çalışıyor yani alakasız bir cümle olmuş seninkisi.

Fakirlik ve eğitim eksikliğine gelince. Kardeşim gönderilen öğretmenleri katledersen olacağı budur.PKK ya uyup da öğretmenleri öldürüp sonra da eğitimsizi demek ayıp neresinden bakarsak bakalım ayıp.

Fakirliğe gelince yine eğitimle aynı durum pkk atatürk barajını kaç kere bombalamak istedi gap kaç kere darbelemek istedi.Çünkü o halk para kazanırsa pkk nın tek vaadi de ortadan kalkar. Yani yine pkk ya uyup da yapılan yatırımları dağa kaçıran belediye başkanı diye seçtiğiniz 'itlerle' çözmeniz gereken bir durum.
 

Son mesajlar

Üst