Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğle 12 gibi kalktım. Pc başına oturdum 2 : 30 gibi, kahvaltı ettim. Ve tekrar oturdum. Saat 4 gibin çıktım çarşıya 3-4 tane dondurma aldım. Kaptım bitane yine pc başına oturdum. Saat akşam 8 gibi, dışarı çıkdım. 20 dk takıldım. Tekrar eve geldim, yemek yedim. Pc başına oturdum ve bir oturdum hala oturuyorum. Saat gece 01 : 08
misafirler olduğu için 8 de kalktım, 10 da kahvaltı yaptık. 13 gibi ev biraz boşaldı misafirler gidince, 17 ye kadar tv bilgisayar takıldım. akşam yemeğini yedikten sonra fitness için yeni ayakkabı almaya çıktım, ucuz dandik birşey aldım. sonra fitness centera gittim, adam kayıt için aylık 100 tl çekti, fazla dedim 90 a anlaştık. ilk gün olduğu için çok kasmadık. sonra çıktık her zaman ki gibi nargile keyfi yaptık. art arda 30 kere çekince çok iyi kafa yaptı. sonra da eve geldim, annemle birlikte ali kaptanı izledik. sonra balkonda baklava dondurma ikilisini mideye indirdim, acı bir türk kahvesi ile iyice sindirdim. şimdi de uyuyacam, bir sonraki sabah 8 maceramda görüşmek üzere
sabah uyandığım gibi knight online oynadım, sonra garanti bankasından para çekdim, ptt den adıma yatırılan parayı çekdim, ürün kargoladım, knightda çar kasdım suanda gta IV yükledm oynıyacam sonra yine çar kascam
uyanır uyanmaz dolaptaki keke abandım dolayısıyla kahvaltıyı çok az yaptım. sonra torrentten indirdiğim suskunları izledim, sonra spora gittim, spordan sonra canım lahmacun çekti, bol soğanlı lahmacun yedim. sonra da arkadaşla tavla oynadık. şimdi de uyuyacam, iyi geceler herkese
Sabah kalktım elimi yüzüme su vurduktan sonra, iyi bir kahvaltı ile güne başladım ıstanbul için pamukkale firmasından biletimi aldım hayırlısıyla yarın istanbul yolcusuyuz.