Bucaspor 2-1 Beşiktaş | Ziraat Türkiye Kupası 4. Kademe Maçı

Hangi takım tur atlar?

• Bucaspor

Kullanılan: 11 50.0%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 11 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Buca deplasmanına konuk olan siyah beyazlılar, sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve elendi.

Maçın golleri için tıklayınız...

buca-besiktas.jpg

Kupa modasına Kartal da uydu

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden 3. büyük Beşiktaş oldu.

Yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maçın ilk yarısında etkili olamayan Beşiktaş karşısında 41. dakikada Umut ile öne geçen İzmir ekibi, ilk yarıyı da bu skorla önde tamamladı. 65. dakikada Beşiktaş, sonradan oyuna giren Ömer ile beraberliği sağladı. Ardından üstünlük sayısı için bastıran Beşiktaş, 78. dakikada yeni bir şok yaşadı. Ricketts harika bir golle ev sahibini öne geçirdi.

Maçı da bu skorla 2-1 kazanan Bucaspor, kupada yoluna devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından kupaya veda eden 3. büyük oldu.

BUCASPOR-BEŞİKTAŞ: 2-1

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20.30
HAKEM: Suat Arslanboğa

BUCASPOR:
Ömer, Okan, Emre B., Henrique, Batuhan, Emre Ş, Umut, Taylan, Berkay, Mehmet, Atilla
EKNİK DİREKTÖR: Mustafa Bahadır

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar Kurtuluş, Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan, Muhammed, Kerim Frei (Dk. 62 Gökhan), Holosko (Dk. 62 Ömer), Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

GOL: Dk. 41 Umut, Dk. 65 Ömer, Dk. 78 Rickets

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet ....

Galatasarayın Antep belediye karşısında zorla tur atlaması , Fb nin bu gece Fethiyespora elenmesi Büyük takımların alt liglerde oynayan takımları hafife almanın bedeli olsa gerek

Umarım yarın akşam statda kötü bir süprizle karşılaşmam... ZAten bir kaç eksikle gidiyor takım .... Bucaspor u hafife almaz inş. bizimkiler

Yoksa bedelini ağır öderler Buca belki ligde kötü sonuçlar alıyor ama Buca takımı en iyi oyunu oynamak isteyecektir.

Buda maç biletim :D

24wem49.jpg

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beşiktaş rakibini hafife alırsa elenir.Disiplinli oynamak gerekiyor..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kimseye benzemeyiz,
Ezer, geçeriz. :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]

Nerelerdesin vatandas, özlettin kendini :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=312196]edox[/MENTION] ufak bir mola aldıydım.. Ben de özledim Allahım razı olsun ;)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yedek kadro ile çıkarsak, kazanmamız biraz zor gibi.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlk 11'ler:

Bucaspor:
Ziya, Okan, Hakan, Henrique, Batuhan, Zafer, Umut, Taylan, Ferhat, Emre, Ricketts

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Filip Holosko, Michael Eneramo

Yedekler: Günay Güvenç, Ramon Motta, Mehmet Akgün, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu ve Mustafa Pektemek

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlk yarı sonucu: Bucaspor 1-0 Beşiktaş

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Buca'nın bir de direkten dönen topu var. Kıyamet yaklaşıyor :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
başımıza taşmı yağacak ne 4 büyükler ziraat türkiye kupasında resmen çuvalladı hepside yedek kadroyla çıktığına göre pek önemsemiyorlar ziraat kupasını bjk da elenirse değmeyin medyanın keyfine atıp tutarlar artık yalnız bucanın kalecisi 10 numara kurtarışlar yapıyo çok beğendim

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bucaspor 1-1 Beşiktaş

Gol: Ömer Şişmanoğlu Dk.65

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yayıncı kuruluşa yazık oldu :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet ....

Galatasarayın Antep belediye karşısında zorla tur atlaması , Fb nin bu gece Fethiyespora elenmesi Büyük takımların alt liglerde oynayan takımları hafife almanın bedeli olsa gerek

Umarım yarın akşam statda kötü bir süprizle karşılaşmam... ZAten bir kaç eksikle gidiyor takım .... Bucaspor u hafife almaz inş. bizimkiler

Yoksa bedelini ağır öderler Buca belki ligde kötü sonuçlar alıyor ama Buca takımı en iyi oyunu oynamak isteyecektir.

Buda maç biletim :D

24wem49.jpg

Gülme komşuna gelir başına :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Buca hak etti ve kazandı. Tebrik ederim.

Cenk denilen kaleci bozuntusundan da ne yapıp edip kurtulmak lazım. Pozisyon bilgisi sıfır adamda. Allah'a şükür Tolga var da ligde görmüyoruz bu adamı.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fenerbahçe'nin Türkiye kupasından elenmesiyle 5.5 milyon tl kar ettiği söyleniyor (ne kadar doğru bilmiyorum)
süper lig takımları ekonomik darboğaza girmemek için bilerek elendiklerini düşünüyorum açıkcası.
yoksa ilk maçlarda Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş hepsinin elenmesi bence normal değil.

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gecen yıl aziz yıldırım ziraat turkiye kupası turnuvasının takımlara zarar ettirdigini para kazanamadıları söyledi.Boylece 4 buyuk kulup turnuvaya soguk baktıklarını acıkladılar.budan sonra ziraat türkiye kupası ptt 1. lıg takımlarının arenası olacak. turnuvaya ilgi azalacak ve yayın gelirleri ve sponsorlar destegını cekecek şike ile zarar goren futbol spor kuluplerıne cok pahalıya patlayacak zarar ustune zarar sanki butun dunya şike yokmus gibi 4 buyukler birbirlerini şike ile suclamaya kalkıp kendi bindikleri dalı kestiklerini onumüzdeki yıllarda daha cok hissedecek seyirci azalacak kulupler borc batagından cıkamayacaklar.istesekte istemesekte durum bu malesef.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Fenerbahçe'nin Türkiye kupasından elenmesiyle 5.5 milyon tl kar ettiği söyleniyor (ne kadar doğru bilmiyorum)
süper lig takımları ekonomik darboğaza girmemek için bilerek elendiklerini düşünüyorum açıkcası.
yoksa ilk maçlarda Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş hepsinin elenmesi bence normal değil.
Bir takım kupadan elenerek nasıl kar eder biri bana açıklarsa sevinirim?
Tribün gelirleri var,
Yayıncı kuruluş gelirleri var,
Sponsor gelirleri var,
Ptt liginin en dibindeki takıma yenilmenin getirdiği prestij kaybından hiç bahsetmiyorum.

Fenerbahçe iki sezondur kupayı kazanıyordu, desenize iki sezon hep cepten yedi.

Böyle saçma bahanelerle gelmeyin, formsuzduk, havamızda değildik, yedeklerimiz yaramaz, rakip takımı küçümsedik falan deyin ama bu saçmalıklarla gelmeyin. Gelecekseniz de nasıl kar ettiğinizi açıklayacaksınız.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'yi kupada eleyen Fethiyesporlu futbolcuların galibiyet sevincinin bir benzeri de İzmir'de yaşandı. Bucasporlu oyuncular, Beşiktaş galibiyetinin ardından "Tarih bunu da yazar Buca:2 BJK:1" yazarak rakibine gönderme yaptı. (NTV Spor)

bucasoyunmaodasi_7PRPC.jpg