Bucaspor 2-1 Beşiktaş | Ziraat Türkiye Kupası 4. Kademe Maçı

Hangi takım tur atlar?

• Bucaspor

Kullanılan: 11 50.0%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 11 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Detayları tam hatırlamıyorum ama Fenerbahçe'nin kupadan aldığı toplam gelir tüm maçlarda verdiği primi vs. karşılamıyordu. 3 büyüklerde adam başı prim belkide 1.Lig takımlarında tüm ekibe dağıtılıyor.
Bu sene nasıl takip edemedim. Geçen sene 1.Lig süper ligden daha heyecanlıydı. 1.Lig daha kaliteli.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Slaven Bilic: ‘Tamamen hak ederek bizi elediler"

demiş yarın derki ben öle birşey demedim :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir takım kupadan elenerek nasıl kar eder biri bana açıklarsa sevinirim?
Tribün gelirleri var,
Yayıncı kuruluş gelirleri var,
Sponsor gelirleri var,
Ptt liginin en dibindeki takıma yenilmenin getirdiği prestij kaybından hiç bahsetmiyorum.

Fenerbahçe iki sezondur kupayı kazanıyordu, desenize iki sezon hep cepten yedi.

Böyle saçma bahanelerle gelmeyin, formsuzduk, havamızda değildik, yedeklerimiz yaramaz, rakip takımı küçümsedik falan deyin ama bu saçmalıklarla gelmeyin. Gelecekseniz de nasıl kar ettiğinizi açıklayacaksınız.

saçma bir bahane değil, hatta bahane bile etmiyorum, bu konu yaz aylarında çok tartışıldı siz spor haberlerini takip etmiyorsanız gelipde bana şunu açıkla bunu açıkla demeyin.

toplam gelirin nasıl hesaplandığını bilmiyorum ama zarar kesin var.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
evet şampiyonlar liginde zarar etmemek için şikede bilerek yapıldı

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir takım kupadan elenerek nasıl kar eder biri bana açıklarsa sevinirim?
Tribün gelirleri var,
Yayıncı kuruluş gelirleri var,
Sponsor gelirleri var,
Ptt liginin en dibindeki takıma yenilmenin getirdiği prestij kaybından hiç bahsetmiyorum.

Fenerbahçe iki sezondur kupayı kazanıyordu, desenize iki sezon hep cepten yedi.

Böyle saçma bahanelerle gelmeyin, formsuzduk, havamızda değildik, yedeklerimiz yaramaz, rakip takımı küçümsedik falan deyin ama bu saçmalıklarla gelmeyin. Gelecekseniz de nasıl kar ettiğinizi açıklayacaksınız.
O dediğin gelirler futbolculara ödenen maç başı paraları karşılamıyor.
Oynanan maç sayısı x maç başı oyuncu sayısı (11+3=14) x maç başı 1 futbolcu için ödenen ortalam ücret çarptığın zaman çok sağlam para yapıyor büyük klüpler için.

Ha Fenerbahçe bilerek mi elendi ozaman dersen ,cevabım hayır olur. Aziz yıldırım maça A2 takımla çıkılmasını istemiş ama Ersun Yanal A takımda az şans bulan oyuncularla çıkmıştır, yani yenmek için sahaya çıktı ama olmadı.

Son olarak yılda 2-3 milyon dolar zarar etselerde yinede Türkiye kupasına büyük klüpler değer vermeleri gerekir, eğer Türk klübüyüz diyorlarsa.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
En büyük üzüntüm ligde şans bulamayan gençlerin tecrübe şansını kaybetmesi.

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence türkiye kupası takımdaki çürük elmaları görmek için büyük 1 şans
not:(sabri penaltıyı taça attı).(top toplayıcı çocuğun isyanı)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Önümüzdeki sezon flash tv alıp devre arasında pon pon köçek oynatacakmış. :P

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Avrupa ve lig maçları hem futbolcuyu moral motivasyon hem de fiziksel olarak yıprattığı için Galatasaray ve Trabzon'un kupaya gerektiği kadar önem vermeyip rotasyona gitmesini anlayabiliriz. Peki Fenerbahçe ve Beşiktaşa ne demeli? Zaten bir tek lig'de mücadele ediyorsunuz. Profesyonel futbolcuların sahaya çıkıp görevini yapmak yerine kupayı anlamsız bulup küçümsemesinin hiç bir izahı yoktur.

Ayrıca Avrupanın kalbur üstü ülkelerinde kupa maçlarının yayın gelirleri Türkiye'den bile azdır. Yayın gelirleriyle beraber seyredilme oranları, primler, maç başı ödemeler bir futbolcuya ekstra motivasyon olmayacak ta başka ne olacak? Neymiş efendim kupa zarar ettiriyormuş. Sırf bu yüzden her hangi bir takımın yöneticisi futbolcusuna kaybetmesi için direktifte bulunuyorsa o yöneticiye ben helal olsun diyorum.

Türkiye kupasını itibarsızlaştırma ve Avrupada kupa maç gelirleri.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi Gs Fb ve BJK takımlarının takımlarında iş yok. Tamam Gs tur atladı ama çok şanslıydılar.

Beşiktaş maçındaydım ilk yarı Buca daha derli toplu oynadı golü de attılar hatta birde direkten dönen topu var. Bizim yedek takım naptı koskoca bir hiç.

İkinci yarı Gökhan Töre girene kadar yine vasattılar. Gökhan girdi zaten hemen hareketlendi oyun hemen gölüde bulduk. Eğer sahaya bi kaç A takım oyuncusu daha soksaydı alırdık maçı.

Kar -zarar olayına gelince Aziz yıldırım bir ara demiştiki Tükiye kupasını aldıgımızda aldıgımız prim 2.5 milyon euro benım kupa boyunca oyunculara odedıgım mac bası ve prımler 4.5 mılyon euro emınım bu Beşiktaş ve Gs de de böyledir.

Bence haklılar....

Ama Herseye ragmen 3 buyuk takımın ıkıncı takımlarının bu denlı berbat olmasının bı acıklaması olamaz ıyı olmalılar. zorundalar ama goruldugu uzere berbatlar....Maalesef....

Ha bırde eklemeden gecemıcem Bucalı taraftarları alkışlıyorum. Cok güzel kufrederek tezahürat yapıyorlar .... Aferin onlara Seviyelerı de bu kadar zaten ... Bizim tribunlerden tek kufur dahı edılmedıgı halde bunları yaptılar bravo....

sevgiler....

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sene fener sampiyon besiktasli olarak bunu soylemek kadar kotu birsey yok ama sampiyon olmayalim serefimiz yeter