S3 falan artık desteklemiyor muO saydığın modellere bulaşılmaz az daha fark ekle j2 al ondan daha iyi ya da başka düşük model telefon hem sıfır olur geç kafan rahat eder hem de yazılımı birazda olsa güncel olur
S3e Android 7.0da yuklersin ama S3 alınmazS3 falan artık desteklemiyor mu
Alman gereken telefonlar belli.
LG G2 (32GB) // G3 (32GB) (ayrıca şiddetle önerim) // Xperia Z2 // One M8 // One e8
Kesinlikle önceliğin bu dörtlü olsun. Arttırmaya bakarım derseniz önerilerim değişir ama almanız gereken bu klasmandaki cihazlar.
Bütün üreticiler bu mühendislik harikalarından sonra sapıttılar. Meydanı Samsung'a bıraktılar. Samsung da daha asla önlerine geçemeyecekleri kadar gelişmiş cihazlar üretti bunlara karşı. Bilirsiniz o zamanlar bir note3 üretebildi o da belli kitlenin tercih ettiği bir cihaz. Kimse öyle S4 ve S5 için yanıp tutuşmadı (En azından TR pazarı için konuşuyorum Amerika'da tam terdi olduğunu biliyorum).
2013 amiralleri her zaman en iyileri olarak kalacak gözümde.
Neden z3 önermedim diye soracak olursanız hala 2. El piyasası canlı z3'ün bütçenizi sşar büyük ihtimal.
S3e Android 7.0da yuklersin ama S3 alınmaz
Benim karar vermem zor açıkçası ikiside iyi cihazlardıAmazon.com: Buying Choices: LG G2, Black 32GB (Verizon Wireless)
Burdan alsam sıkıntı olur mu
--- Gönderi Güncellendi ---
Amazon.com: Buying Choices: LG G2, Black 32GB (Verizon Wireless)
Burdakiler alinir mi yoksa z2 mi
Benim karar vermem zor açıkçası ikiside iyi cihazlardı
Bilgim yok maalesef ne olup ne biteceği hakkında ne kadar dayanır bu sitenin ikinci elleri nasıldır.Bi site hakkinda bilgin var mi ? Simdi 2.elsam ne kdar dayanır ? Yurt disindan alirsam dili ing falan olsa kendm düzeltebilir miyim ? Bunlarin garrantisi bitmis olabilir inşaAllah sıkıntı cikmaz
Bilgim yok maalesef ne olup ne biteceği hakkında ne kadar dayanır bu sitenin ikinci elleri nasıldır.