Bu tableti önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xnf4lw.jpg

Tablet Güzel mi arkadaşlar.
işlemcisi Rockchip 2918 1.2 ghz cortex a8 bişi diyolar.
Tablet Sd li (HD) android uygulamalarını kaldırabilirmi.? yardım acil.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Giriş seviyesi için güzel bir cihaz. Ama çok birşey beklemeyin.

turn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD oyunlardan kastınız shadowgun gibi oyunlarsa performans alamazsınız . Orta seviye oyunları oynatır.
arkadaş seni yoruyoz ama peki şu iyi mi: a13 1.4ghz çok çekirdekli işlemci+ 1gb ddr3 ram hd oyunları bu kaldırırmı?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaş seni yoruyoz ama peki şu iyi mi: a13 1.4ghz çok çekirdekli işlemci+ 1gb ddr3 ram hd oyunları bu kaldırırmı?

Araya giriyorum ama :) Performans bekliyorsaniz en az 1.5 gHz cift cekirdek. 1 Gb Ram. 2 Gb Rom. ve saglam bi cozunurluk gerekli..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tablette 7" olayı bayağı tuttu sanırım bunu bir ara araştırmam lazım 7" olması ne gibi avantajlar sağlıyor.

PIAA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu açılalı baya bir zaman olmuş ama yinede yazayım dedim.Bu tableti 3 haftadır kullanıyorum bir sorun yok şuan.özellikleri doğru marketten cihazların donanımını gösteren uygulamalardan baktım bide oyunlar sorunsuz açılıyor.yukarda arkadaşın biri shadow gun falan açmaz demişde(spıderman,the dark knıgt rises,gta3,nfs most wanted,dead space,nova3 ama bu oyunda biraz başta kastı sonra düzeldi.modern combat 2-3 oyunlarını sorunsuz açtı)ben aldığımda 4.0.4 yüklü idi.nette uygun 4.1 jb bulabilirsem yükliyecemde şuan piyasa araştırması yapıyorum daha bulamadım.haa bide işlemcisine kimi yerde çift çekirdek kimi yerlerde tek demişler.rockchip 2918 bilen arkadaşlar varsa sölesinler çok iyi olur...ben memnunum nette dizi,film falanda izliyorum.Ama bu arada tabiki biraz daha fazla para vererek daha iyilerinide bulabilirsiniz piyasada. bu arada ben 189 tl'ye aldım A101'den.