volkanos
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 138

09computerquickscan sitesine asla giriş yapmayın çok tehlikeli bir site
bir müzik arıyordum birden bu site çıktı bu site aforoz edilmeli.tabiki deepfreeze olduğu için bişe yapamadı .ama çok zararlı bir site görünümünde .
fake antivirus sitesidir.
resme bakın
google bile indexlememiş bu siteyi
bu siteye çok dikkat edin.
işte canavar bir site daha quick-virus-scanner02 sakın bu siteyi açmayın bilgisayarınıza virüs girer bu siteler tez zamanda yok edilmeli.zararlı sitelerden biri de bu.
işte bir tane daha bu sitelerden uzak durun bu siteler fake antivirus sitesi private-antivirus-scannerv2
işte bir fake antivirus sitesi daha superb-virus-scan07
işte bu siteler dünyaya trojan yolluyor kendisini antivirus sitesi gösterip cheapsecurityscan
site adreslerinin isimlerine bakarmısınız best-folder-scanv3. buram buram fake kokuyor.
şu fake sitelerine bakın ya kendilerini uyanık sanan siteler bestpersonalprotectionv2 bilsin herkes girmesin bu sitelere.
yıllar önce ghost yedeği almamıştım işte böyle sitelerden trojan yemiştim ve işyerimde patron ile çok sorun yaşamıştım,çünki çok önemli yedekler vardı geldiğinde böyleydi benim en büyük hatam deepfreeze kurmadan internete açılmamam lazımdı dalgınlıktan kurmamıştım bunlardan bir tane daha online-pro-antivirus-scan
işte bir tane daha onlinescanxppro
evet arkadaşlar bunlar scareware siteler "scareware" (kullanıcıyı sahte güvenlik açığı tehditleriyle kandıran yazılım)
mozillanın forumlarında bile bu dertten yakınanlar var
http://support.mozilla.com/tiki-vie...cale=en-US&comments_parentId=407635&forumId=1
On certain sites, mainly of Jewish interest, I get attacked by offers of anti virus scans from
onlineproantivirusscan Little extra windows pop up and I cannot stop them. I normally have to turn my computer off and that does not always work. How can mozilla block all access to this site? I do have viral software I am quite happy with. My net use is rather limited and I seem to get no viruses and little malware