Bu siteye dikkat edin

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138

09computerquickscan sitesine asla giriş yapmayın çok tehlikeli bir site

bir müzik arıyordum birden bu site çıktı bu site aforoz edilmeli.tabiki deepfreeze olduğu için bişe yapamadı .ama çok zararlı bir site görünümünde .
fake antivirus sitesidir.
resme bakın
google bile indexlememiş bu siteyi
bu siteye çok dikkat edin.

işte canavar bir site daha quick-virus-scanner02 sakın bu siteyi açmayın bilgisayarınıza virüs girer bu siteler tez zamanda yok edilmeli.zararlı sitelerden biri de bu.

işte bir tane daha bu sitelerden uzak durun bu siteler fake antivirus sitesi private-antivirus-scannerv2

işte bir fake antivirus sitesi daha superb-virus-scan07

işte bu siteler dünyaya trojan yolluyor kendisini antivirus sitesi gösterip cheapsecurityscan

site adreslerinin isimlerine bakarmısınız best-folder-scanv3. buram buram fake kokuyor.
şu fake sitelerine bakın ya kendilerini uyanık sanan siteler bestpersonalprotectionv2 bilsin herkes girmesin bu sitelere.

yıllar önce ghost yedeği almamıştım işte böyle sitelerden trojan yemiştim ve işyerimde patron ile çok sorun yaşamıştım,çünki çok önemli yedekler vardı geldiğinde böyleydi benim en büyük hatam deepfreeze kurmadan internete açılmamam lazımdı dalgınlıktan kurmamıştım bunlardan bir tane daha online-pro-antivirus-scan

işte bir tane daha onlinescanxppro

evet arkadaşlar bunlar scareware siteler
"scareware" (kullanıcıyı sahte güvenlik açığı tehditleriyle kandıran yazılım)

mozillanın forumlarında bile bu dertten yakınanlar var
http://support.mozilla.com/tiki-vie...cale=en-US&comments_parentId=407635&forumId=1

On certain sites, mainly of Jewish interest, I get attacked by offers of anti virus scans from
onlineproantivirusscan Little extra windows pop up and I cannot stop them. I normally have to turn my computer off and that does not always work. How can mozilla block all access to this site? I do have viral software I am quite happy with. My net use is rather limited and I seem to get no viruses and little malware

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Site işime yarayacak :D Bekle Beni Youtube Saol Abe Bunuda Arşive attım :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Virüs sitesi gibi..:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Keşke Afişe Etmeseydin

Kötü Niyetli Arkadaşlar Veya (Çombalaklar) Başkalarının Bilgisayarına Zarar Verebilir.!

+ Mozilla Firefox Bu Siteye Erişimi Engelliyor

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Müsadenizle YUH demek istiyorum :D Bu ne böyle ya:D

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çük Trojanlara Bakın Yav, Ne Biçim Bir Sitedir Bu Mazallah Allah Korusun O Kadar Trojan Girdiğini Düşünün Birde.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bi Keresinde Bilgisayarda Cahil Cüheyla Döneminde Bendede Öyle Birşey Olmuştu. Hep Mp3 İndirmekten. 73 Truva 7 Söhülcen :D Vardı. 1 Ay Sonra Bilgisayar. Lolo Olmuştu. Format Attığım Günü Hatırladım. Masaüstü Resmim Bile Çıplak Bir Kadın Resmi İle Dolmuştu :D Ama Artık Yasal Çocuk Oldum Mp3lerimin Neredeyse Tamamı Yasal.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
deepfreeze ve ghost yedeğim olduğu için rahatım ama bu konularda bilgisi olmayanların ilk yapacağı iş teknik servis oalcaktır. o yüzden insanlar bilgilensin istedim bir yerde yabancı bir müzik sitesinin linki vardı tıklamamla mozilla tarayıcısında bilgisayarın içi görünmeye başladı ve trojanlar saymaya başladı nasıl olsa deepfreeze ve dvd de ghost yedeğim var zaten birşey olmadı deepfreeze kuruluydu olsa bile ghost yedeği ve acronis yedekleri var ama böyle siteleri uçurmak lazım tüm internet kullanıcılarına çok zararlı bir site

ey google banla bu siteyi!
düşünsenize deepfreeze yada ghost acronis yedeklerim olmasa bana açacağı külfeti düşünsenize 2 gün altından kalkamazdım format ve yapılandırmaların.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Eyvallah. Google kapatır şimdi.

inşallah google engeller
ya bu siteler kendilerini çok uyanık zannediyorlar inanın avrupada bu fake antiviruslere para verende çıkıyordur korkup temizlemek için online ödemede yapıyorlardır. asyada vermezlerde avrupada bence verirler böyle sitelere para ,aman dikkatli olun

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Mozilla kullanıyorum girmedi siteye

hepsini denedim mozillayla
www.quick-virus-scanner02 konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.

Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır. şeklinde uyarı veriyor mozilla.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
mozilla girmiyor siteye.ya bu arada konusu değil ama şu deepfreez kullanımı hakkında bi önerisi olan var mı bende kurmayı düşünüyorumda tam bi bilgim yok(konu sahibinden özür diliyorum)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
doğrudur x64 ler bu konuda daha iyi

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı