'Bu sisteme virüs giremez' diyorlar...

Reaksiyon puanı
189
birincisi terbiyeni takınacaksın. ikincisi senin program halen çalışmıyor. üçüncüsü beni aracı kullanmayacaksın hani adamlarla sen görüşüyordun kendin muhattap olsana.madem programı kırdın helal olsun sana :) ama nedense ben senin programı çalıştıramadım. çünkü çalışmıyor. dürdüncüsü antikorlu bir programa ben virüs dahil herhangi bi kod yapıştırtamadım madem sen yapmışsın helal olsun sana. beşincisi adım gibi biliyorumki sen yalan söylüyorsun. altıncısı artık hırlayana zırlayana cevap veremeyecem çünkü uyumam lazım. seni tebrik ediyorum çalışmayan programla bağışıklanmış bir dosyayı nasıl bozdun :) hadi cümleten iyi geceler yarın mesaiden sonra görüşmek üzere :D
programı çalıştıramayacak kapasiten olmadığı belli :D hala ispat istiyosan moru pigmentlerine kadar ayırıp gösteren bir video çekiyor lamagro yakında kulp'u takar merak (hoş ben zaten taktım da inatla ikinciyi isteyince dayanamadık bu kadar ısrar'a) etme...

uyumadan aklıma geldide tekrar girdim foruma.madem böyle bişey yapmışsın adamların forumları var sitelerinde girip yazsana.adamlar büyük konuşmuşlar,zaten hepimiz o yüzden tahrik olup programın üstüne gitmiyormuyuz.madem sen adamların açığını yakaladın git muhataplarına yaz bakalım.forumlarına yaz rezil et adamları.hadi tekrar iyi geceler.
gazla çalışmıyoruz. kendi arkalarını gelsin kendileri toplasınlar....

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birincisi terbiyeni takınacaksın. ikincisi senin program halen çalışmıyor. üçüncüsü beni aracı kullanmayacaksın hani adamlarla sen görüşüyordun kendin muhattap olsana.madem programı kırdın helal olsun sana :) ama nedense ben senin programı çalıştıramadım. çünkü çalışmıyor. dürdüncüsü antikorlu bir programa ben virüs dahil herhangi bi kod yapıştırtamadım madem sen yapmışsın helal olsun sana. beşincisi adım gibi biliyorumki sen yalan söylüyorsun. altıncısı artık hırlayana zırlayana cevap veremeyecem çünkü uyumam lazım. seni tebrik ediyorum çalışmayan programla bağışıklanmış bir dosyayı nasıl bozdun :) hadi cümleten iyi geceler yarın mesaiden sonra görüşmek üzere :D

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

al canim benim linkte verelim sana :D
calismiyormus ya :D

cagri sen bunlara mail atmadinmi programla ilgili yahu? zaten adamlara programin calismadigi yonlerini soylememismiydin?

yoksa sirf bu arkadasa uyuz oldun diye mi bu kadar ustune gidiyosun
yazik bak sonra rezil oluyorlar forumda :D

rapid preyle upladim tum forum indirsin diye :D

dipnot: mor rengi pigmentlerine ayirdik onu yazmayi unutmusum :D

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eger bunu yapan Bir TÜRK'Se gurur duyuyorum... Hertürlü destegede hazırız.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu söz de sdn nin Günün Sözü kısmında yer alabilir :):tongue:

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekten başarılı olursa program parayı kırarlar vallahi:yes:

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bak sana bi hikaye anlatayım. hazarfen ahmet çelebi kanat takıp galata kulesinden uçtuktan sonra sultan 4. Murat onu izlemiş ve onu takdir ederek mükafatlandırmış.daha sonra senin zihniyetinde olan insanlar sultanı kışkırtarak bu adam iblis, bu adamın kafası çok çalışıyor diyerek adamı cezayire sürgüne göndertmişler.
İşte senin zihniyetindeki insanlar olmasaydı, yani ülkesindeki gelişelerle dalga geçen Türklüğü ile dalga geçen tipler, bugün Boeing ve Airbus firmaları bizim ülkemizde ve Türk malı olacaktı.aynen senin dediğin gibi bu hikayeyi bana anımsatarak beni güldürdün Allahta seni güldürsün.

çook konu dışı olcak ama.. zaten bu geçmişe saplanıp kalmışlık sizi ve sizin gibilerin sonunu getirecek..

mimar böyle yaptı, mevlana şöyle yaptı, hazerfan uçtu.. klasik ifadeler grubuna giriyor bunlar.. bunları unutmadan bugün ortaya birşeyler konulsa ve bugünden bahsetsek.. fena mı olur..

olmayacak duaya amin demek gelişmişlik değil cehalkettir.. bu cehalet yüzünden geri kalmış olmayalım.. "google'ye rakibiz" diyen bir zihniyeti nasıl ciddiye alırım ve destek olurum.. koca koca firmalar bunu başaramamışken.. "bu makinalar virüs geçirmez" oldu canım bildiğiniz antivirüs firmasındaki firmalar bile bunla ilgili araştırma yaparken "evdeki imkanlarıyla" iki kişi bunu yapacak.. tek bir laf var; hadi ordan.. sırf popülarite için bu yapılmaz, ayıptır..

haa sen o vatandaşların avukatlığına üstlenmişsin, birşey diyemem.. sadece analitik düşünemediğine inanırım.. bu da zaten senin sorunun..

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

al canim benim linkte verelim sana :D
calismiyormus ya :D

cagri sen bunlara mail atmadinmi programla ilgili yahu? zaten adamlara programin calismadigi yonlerini soylememismiydin?

yoksa sirf bu arkadasa uyuz oldun diye mi bu kadar ustune gidiyosun
yazik bak sonra rezil oluyorlar forumda :D

rapid preyle upladim tum forum indirsin diye :D

dipnot: mor rengi pigmentlerine ayirdik onu yazmayi unutmusum :D

bu yazdığın virüs değilki.yiyorsa bunu dosya virüsü haline getir.dosya virüsün ne olduðunu bilmiyorsanda araştır öğren.
senin yazdığın bu uygulama dosyayı silip kendini yerine geçiriyor.bunu sokaktaki çocukta yapar,önemli olan uygulama içerisine sızacak bir virüs yaratmak; ki adamlarda buna karşı gelistirdiklerini söylüyor,senin kralın gelse, yazmış olduğun bu dosya silip kendini yerine geçiren uygulamayı, dosya virüsü haline getirip antikorla korunan bir uygulamada nokta dahi değiştiremez.
ilk virüs yazan adam gerizekalımıydiki sizin yazdığınız gibi birşey yazıp uğraşmaktan kurtulmadı ve adını virüs koymadı :) .adam boşunamı virüsleri uygulamanın içine gömmeye çalıştı.
ya siz kendinizi dünyanın en zeki insanlarımı sanıyorsunuz.dosya virüsleri ne zamandan beri bir uygulamayı silip kendini yerine koyuyor :) hemde manuel olarak :D herkesten rica ediyorum bu komedi video yu ve yazılan programı indirip seyretsinler. :D hayatınızda ilk kez manuel virüs görün.zahmet edip yazmasaydınız o programı zaten pc de "delete" tuşu var bide bi dosyanın adını değiştirirdiniz olur biterdi.
sen git çalış bu yazdığın uygulamayı dosya virüsü haline getir bakalim, getirebiliyorsan tabi.senin yazdığın bu uygulamayı en fazla zararlı hale trojan olarak getirebilirsin; ki o şekilde yazılmış yüzlerce trojan var. sen erkeksen dosya virüsü haline getirde videosunu çek seyredelim.o zaman kim mor kim değil görmüş oluruz.

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çook konu dışı olcak ama.. zaten bu geçmişe saplanıp kalmışlık sizi ve sizin gibilerin sonunu getirecek..

mimar böyle yaptı, mevlana şöyle yaptı, hazerfan uçtu.. klasik ifadeler grubuna giriyor bunlar.. bunları unutmadan bugün ortaya birşeyler konulsa ve bugünden bahsetsek.. fena mı olur..

olmayacak duaya amin demek gelişmişlik değil cehalkettir.. bu cehalet yüzünden geri kalmış olmayalım.. "google'ye rakibiz" diyen bir zihniyeti nasıl ciddiye alırım ve destek olurum.. koca koca firmalar bunu başaramamışken.. "bu makinalar virüs geçirmez" oldu canım bildiğiniz antivirüs firmasındaki firmalar bile bunla ilgili araştırma yaparken "evdeki imkanlarıyla" iki kişi bunu yapacak.. tek bir laf var; hadi ordan.. sırf popülarite için bu yapılmaz, ayıptır..

haa sen o vatandaşların avukatlığına üstlenmişsin, birşey diyemem.. sadece analitik düşünemediğine inanırım.. bu da zaten senin sorunun..

sana gelince noname evet arkadaş ben bu ülkenin yalan yada yanlış yaptığı herşeyi destekliyorum.bana tarihe takılıp kalma demişsin ve cehaletle suçlamışsın.cehalet incelemeden araştırmadan insanlarla alay etmektir. bana öğretilen şudur; ben tarihimden ders alırımki beni senin zihniyetindekiler soysuzlaştırmaya kalktığında aldığım dersler aklıma gelsin.yazdığın konulara baktım,sadece Türkler yapamaz edemez,bizi rezil eder muhabbetleri, program hakkında tek bir teknik açıklama bile yok,bu programı amerikalı yada israilli biri yazmış olsa şimdi onların silahşörlüğünü yapmaya başlamıştın belkide.ben soysuz değilim arkadaş, senin gibilere karşı tek başıma kalsam bile ülkemdeki her gelişmeyi desteklerim,eleştiririm ama senin gibi ülkemle,ülke insanımla yada yaptıklarıyla alay etmem.1938 den beri başlayan yabancılaşma ve yabancı yalakalığı senin damarlarındaki her damlada varki ülke insanını bu şekilde aşağılayabiliyorsun.bana bu yazılımın avukatımısın demişsin ya ben bu programın başbelasıyım.idda ediyorum benden fazla kimse incelememiştir ve eleştirmemiştir bunu.hem benim yazdıklarımı bi kontrol etsene hiç bu programı kullanın demişmiyim? demem çünkü haddim değil, peki bu programla senin yaptığın gibi dalga geçmişmiyim? geçmemişim haddim değil.önce kendini sev, sonra aileni sev,sonra ülkeni sev,sonra ülke insanlarını sev,bizim bizden başka sığınacak kimimiz var?tabi sen amerikaya gidebilirsin ismin bile hazır "noname" :D:D

olmayacak duaya amin demek, ya senin okuma yazman yokmu başka forumlarda ülkenin en saygın üniversitelerinin hocaları bu konuyu tartışıyor olmayacak dua diyorsun.gerçi özür dilerim zaten hiçbir teknik eleştinde yoktu yazdıklarında,konuya fransız kaldığın belli.(fransız yazdım ejnebiye benzettim seni seversin sen onları) bi dahada beni programın avukatısın filan diyede tahrik etme. programı senin yazmadığını nerden bileyim.belki konu uzasın diye ortalığı sen karıştırıyorsun.

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Yapan yapmıstır..ortalıga koymustur.inanıp kullanacaklar alır kullanır...inanmayıp kullanmayacaklar kendi yolunda ilerler..

renkler ve zevkler dielim ;) uzamasın

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yazdığın virüs değilki.yiyorsa bunu dosya virüsü haline getir.dosya virüsün ne olduðunu bilmiyorsanda araştır öğren.
senin yazdığın bu uygulama dosyayı silip kendini yerine geçiriyor.bunu sokaktaki çocukta yapar,önemli olan uygulama içerisine sızacak bir virüs yaratmak; ki adamlarda buna karşı gelistirdiklerini söylüyor,senin kralın gelse, yazmış olduğun bu dosya silip kendini yerine geçiren uygulamayı, dosya virüsü haline getirip antikorla korunan bir uygulamada nokta dahi değiştiremez.
ilk virüs yazan adam gerizekalımıydiki sizin yazdığınız gibi birşey yazıp uğraşmaktan kurtulmadı ve adını virüs koymadı :) .adam boşunamı virüsleri uygulamanın içine gömmeye çalıştı.
ya siz kendinizi dünyanın en zeki insanlarımı sanıyorsunuz.dosya virüsleri ne zamandan beri bir uygulamayı silip kendini yerine koyuyor :) hemde manuel olarak :D herkesten rica ediyorum bu komedi video yu ve yazılan programı indirip seyretsinler. :D hayatınızda ilk kez manuel virüs görün.zahmet edip yazmasaydınız o programı zaten pc de "delete" tuşu var bide bi dosyanın adını değiştirirdiniz olur biterdi.
sen git çalış bu yazdığın uygulamayı dosya virüsü haline getir bakalim, getirebiliyorsan tabi.senin yazdığın bu uygulamayı en fazla zararlı hale trojan olarak getirebilirsin; ki o şekilde yazılmış yüzlerce trojan var. sen erkeksen dosya virüsü haline getirde videosunu çek seyredelim.o zaman kim mor kim değil görmüş oluruz.

birkac baslik once calisir calismaz muhabbeti yapiyordun simdi virus haline mi getir diyorsun..
ARES diye bir adam vardi belki tanirsin bi sitede super moderatorluk yapiyordu

virusleri undetect ediyordu bu arkadasimiz. ozellikle istedigin trojanlari.

herneyse ben calismasini ispatladim ama su da yapilamaz degil bak simdi sana fantazinin yollari.

program acilir acilmaz pc'ndeki butun exe dosyalarini bulur ve byte kodlamasini ters cevirir. ayni seyi inf ve dll dosyalari icinde yapar. Bu ne olur? virusmu

ha ben fantaziye kacirayim bunu :)
ARES ile file joiner olayina yogunlasalim sonra bu virusu bir mp3 bir video yada bir resim dosyasina gomelim ne oldu simdi bu?

Benim niyetim kotu degil kusura bakma ;)

rezil oldugunu kabul etmekte bir erdemdir unutma. ben bu programi yazan arkadaslari rezil etmek icin yapmadim. ben seni rezil etmek icin yaptim bunu.

sokaktaki cocuga soyle bakalim %100 koruma saglayacak virus programi cikti diye sana ne cevap verecek :D

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birkac baslik once calisir calismaz muhabbeti yapiyordun simdi virus haline mi getir diyorsun..
ARES diye bir adam vardi belki tanirsin bi sitede super moderatorluk yapiyordu

virusleri undetect ediyordu bu arkadasimiz. ozellikle istedigin trojanlari.

herneyse ben calismasini ispatladim ama su da yapilamaz degil bak simdi sana fantazinin yollari.

program acilir acilmaz pc'ndeki butun exe dosyalarini bulur ve byte kodlamasini ters cevirir. ayni seyi inf ve dll dosyalari icinde yapar. Bu ne olur? virusmu

ha ben fantaziye kacirayim bunu :)
ARES ile file joiner olayina yogunlasalim sonra bu virusu bir mp3 bir video yada bir resim dosyasina gomelim ne oldu simdi bu?

Benim niyetim kotu degil kusura bakma ;)

rezil oldugunu kabul etmekte bir erdemdir unutma. ben bu programi yazan arkadaslari rezil etmek icin yapmadim. ben seni rezil etmek icin yaptim bunu.

sokaktaki cocuga soyle bakalim %100 koruma saglayacak virus programi cikti diye sana ne cevap verecek :D

aklınız sıra beni rezil ettiğinizi düşünüyorsunuz konuya ilk zıplayan ve virüs yazarım diyen sen ve cgrszone değilmisiniz? o yazdığınız uygulamayı herkesin indirip kulanmasını rica ediyorum.herkes kendi gözüyle görsün sizin saçmalığınızı.programı silip kendini onun yerine kopyalayan program :D:D buda virüsmüş :D sözümün arkasındayım erkekseniz onu dosya virüsü haline getirin. komik insanlar sizi ...

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklınız sıra beni rezil ettiğinizi düşünüyorsunuz konuya ilk zıplayan ve virüs yazarım diyen sen ve cgrszone değilmisiniz? o yazdığınız uygulamayı herkesin indirip kulanmasını rica ediyorum.herkes kendi gözüyle görsün sizin saçmalığınızı.programı silip kendini onun yerine kopyalayan program :D:D buda virüsmüş :D sözümün arkasındayım erkekseniz onu dosya virüsü haline getirin. komik insanlar sizi ...

virusun amaci nedir dosyaya zarar vermek degilmi ?
biz dosyaya zarar verilecegini gostermek istedik. ve gosterdikte
.net 3.5 den anlamayan insanlarla kalkipta pek kafa patlatmazdik boyle konularda ama sana ayri bir ilgimiz cikti
malum programi yazanlarla ayni sehirdensin diyelim :) kaba tabir olarak :)

vallahi 2 3 sayfa onceleri yazdiginiz sey calismiyor bile lafini ben uzerime alindim. nasil calismiyormus yoksa karsimdaki mi beceriksiz diye irdeledim.. arkasindan video cekme geregi duydum :)

sana cok basit orneklerde verebilirdim.. ornegin aids gibi. insan bagisiklik sistemi de coker yani. ki ben sizin ovdugunuz programdan inan bir halt anlamadim. mantigini bana benimsetemedi ki program.

daha fazla bazi seyleri ayrintili yazamayacagiz kusura bakma cunku forumu takip eden arkadaslari farkli yonlerde yonlendirmek istemiyorum. ne demek istedigimi cok iyi anladin sanirim.

herneyse sen savunmaya devam edersin ben etmem elin oglu 2 gunde patlatir o programi adi da aids olur farkina bile varamazsin.. programin guvenilir hicbir kismi yok.

Reaksiyon puanı
189
al sana koddan küçücük bir parça visual basic kodudur.

My.Computer.FileSystem.WriteAllBytes

ne işe yarıyomuş bak ondan sonra konuş sivri zeka arkadaşım...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Programın çalışma mantığı her ne kadar akıl almaz gibi gelsede çok basit ve pratik. Ancak şuan için bir işe yaradığı söz konusu değil belki yakın bir zamanda bir işe yarar.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
cgrszone'nin gönderdiği exe calışıyor, dendiği gibi exe'nin yerine geçiyor manual yapılıyor ama bunu sadece göstermek amaçlı olduğunun olayın exe yi bozabiliyormu bozamıyormu kısmına bakmak lazım ben denedim bozuldu ve düzelmedi. yalnız bendeki exe bahsedilen koruma yazılımı ile korunmuyordu. korunan bi exe'de denemek için kurmam lazım. denemek için kuran arkadaşlar koruman altındaki bi exe ye cgrszone'nin programı ile deneyip deneyimlerini paylaşırsa daha stabil hale gelir sanırım konu :)

Reaksiyon puanı
189
benim programın dosyayı silip kendini üzerine kopyalmıyor. kopyala yapıştır olayı değil. kendi bytelerını okuyup daha sonra diğer bozulacak exenin üzerine tüm bytelerını yazıyor. exe kendi tüm bytelerını aynen uzerine yazdığı için de headerlar değişiyor ve doğal olarak kendini kopyalamış gibi görünüyor. çünkü kendi yapısının aynısı dier dosyaya aktarılıyor.

bu yaptığı işlem kopyala yapıştıra göre daha kötü nedenini oracak olursanız da dosyanın hdd'de durduğu lokasyon üzerine yazıldığı için dosya recovery işlemi ile de geri dönmez. (teorik olarak)

anlatmak istediğim virüs dediğin kodun sisteme nasıl saldıracağını bilemezsin ve buna rağmen gidip de anti virüsleri çöpe atın yazdığımız program exeleri koruyor diyemezsin.

daha da saçma sapan bir bozma şekli istiyosanız onu da yaparım çok mu zor :D benim ilk yaptığımde ben kendimi yayayım dedim :D

mesela örnek algoritma (kodlanabilir gayet de kolaydır):
dosya çalıştığında bilgisayarı tarar tim exe dosyalarını ve dll dosyalarını bulur ve içlerini okur. sonra her okuduğu dosyanın byte kodlarının yarısını siler ve tekrar kendi üzerine yazar. (olaya exe dosyası ile bakmayadabilirsiniz her dosyaya yapılabilir). bu durumda ne oldu headerlar yarım kaldı dosya sonu olmadığı için dosyanın CRC'si bozuldu ve dosya hiç çalışmayacak şekilde patladı.

sonuç bilgisayarda erişilebilen tüm exe ve dll dosyaları patladı. eee nerde koruma. bunu mantık olarak şu anda hiç bir anti virüs programı engelleyemez çünkü normal bir programın yapması gereken işlemleri yapıyo ama amaç zarar vermeye ayarlanmış.

kısacası demek istediğim saldırı şekilleri farklı farklıdır sizinki belki 1 yöntemi koruyabiliyordur ama başka yöntem ile korudunuz dosyalar ve geri kalan diğer dosyaların tümüne zarar verilebilir.

başından beri anlatmak istediğim bu ama koruyucu bir zihniyet ile bakınca her şeyde kusur bulmaya çalışıyorsunuz ve diğer olabilecek şeyleri görmezden geliyorsunuz...

umarım kafanızdaki soru işaretlerini gidermiştir...

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cgrszone'nin gönderdiği exe calışıyor, dendiği gibi exe'nin yerine geçiyor manual yapılıyor ama bunu sadece göstermek amaçlı olduğunun olayın exe yi bozabiliyormu bozamıyormu kısmına bakmak lazım ben denedim bozuldu ve düzelmedi. yalnız bendeki exe bahsedilen koruma yazılımı ile korunmuyordu. korunan bi exe'de denemek için kurmam lazım. denemek için kuran arkadaşlar koruman altındaki bi exe ye cgrszone'nin programı ile deneyip deneyimlerini paylaşırsa daha stabil hale gelir sanırım konu :)

bende seninle aynı fikirdeyim.
cgrszone'nin programını bugün çalıştırdım.Fakat anlatmak istediğim şey şu; cgrszone'nin yazdığı program ne şekilde ve ne şartta korunursa konursun hedef exe yi silip yerine kendisini ekliyor yani sen dünyayı jandarma diye o exe nin başına diksen yazdığı uygulama bunu yapacak.yazılma mantığı bu çünkü.Bu davranış bir virüs davranışı değil.Aranızda virüs yapısı yada virüslerle çalışmış arkadaşlar varmı bilmiyorum,anlatmak istediğim şayet cgrszone'nin yazdığı program dosya virüsü haline gelirse ve virüs davranışları sergileyerek exe ye bulaşırsa antikor buna tepki verir.Yoksa bende biliyorum böyle birprogram yazıp istediğim exe yi silmeyi.Antikor virüs davranışlarına göre hareket ediyor.Dıştan yapılmış bir müdahaleye karşı ancak yedekleme programları tepki verir ve eski haline çevirir.Fakat bunu nedense bu artistlere anlatamadım.Yazdıkları exe yi çevirsinler dosya virüsüne, virüsler gibi tepki versin sen o zaman incele.

Reaksiyon puanı
189
bende seninle aynı fikirdeyim.
cgrszone'nin programını bugün çalıştırdım.Fakat anlatmak istediğim şey şu; cgrszone'nin yazdığı program ne şekilde ve ne şartta korunursa konursun hedef exe yi silip yerine kendisini ekliyor yani sen dünyayı jandarma diye o exe nin başına diksen yazdığı uygulama bunu yapacak.yazılma mantığı bu çünkü.Bu davranış bir virüs davranışı değil.Aranızda virüs yapısı yada virüslerle çalışmış arkadaşlar varmı bilmiyorum,anlatmak istediğim şayet cgrszone'nin yazdığı program dosya virüsü haline gelirse ve virüs davranışları sergileyerek exe ye bulaşırsa antikor buna tepki verir.Yoksa bende biliyorum böyle birprogram yazıp istediğim exe yi silmeyi.Antikor virüs davranışlarına göre hareket ediyor.Dıştan yapılmış bir müdahaleye karşı ancak yedekleme programları tepki verir ve eski haline çevirir.Fakat bunu nedense bu artistlere anlatamadım.Yazdıkları exe yi çevirsinler dosya virüsüne, virüsler gibi tepki versin sen o zaman incele.
anti virüsler çöpe attıracak bişey yok fakat ortada önu da söyleyeyim...

tek tipe karşın etkin bir program kullanmaktansa insanlar kaspersky veya gdata gibi bir çok türe karşı savaşan programları tercih edeceklerdir...

mantık çok saçma malesef...

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
1-İskenderun ,sana göre virüs nedir bilmem ama bana göre virüs sisteme her türlü zarar verebilen kod parçalarıdır. Yani buda demek oluyor ki virüslerin bir davranış şekli yok. Amaç sisteme zarar vermek. Karşıdaki insani öldürmek istiyosan sadece silah kullanmayabilirsin. Onu zehirleyebilirsin. bıçaklayabilirsin. asabilirsin. vs vs .
2-cgrszone nin yazılım bilgisi hiçe sayılacak bir bilgi değildir. Eğer ki Türk yazılımcılara saygı duyuyosan onada saygı duymalısın ki sonuçta oda bir Türk yazılımcısı.
3-Türk yazılımcılara saygı duyman güzel birşey ama şunuda unutmaki eleştiri olmadan programın kötü yanları ortaya çıkamaz.
4-cgrszone burda programı bir şekilde atlatabildiğini göstermiş. İspatını yapmış. Sen demişsin ki 2 aydır test ediyorum hiç bir açığını bulamadım. Bu testler nelerdir nasıl ve hangi ortamlarda yaptığını detaylı bir şekilde açıklayabilir misin?

Bu arada belirteyim ki ne cgrszone yi tanırım ne de sana karşı bir gıcıklığım var. Sadece kendi yaptığın testler nelerdir onları merak ediyorum.

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-İskenderun ,sana göre virüs nedir bilmem ama bana göre virüs sisteme her türlü zarar verebilen kod parçalarıdır. Yani buda demek oluyor ki virüslerin bir davranış şekli yok. Amaç sisteme zarar vermek. Karşıdaki insani öldürmek istiyosan sadece silah kullanmayabilirsin. Onu zehirleyebilirsin. bıçaklayabilirsin. asabilirsin. vs vs .
2-cgrszone nin yazılım bilgisi hiçe sayılacak bir bilgi değildir. Eğer ki Türk yazılımcılara saygı duyuyosan onada saygı duymalısın ki sonuçta oda bir Türk yazılımcısı.
3-Türk yazılımcılara saygı duyman güzel birşey ama şunuda unutmaki eleştiri olmadan programın kötü yanları ortaya çıkamaz.
4-cgrszone burda programı bir şekilde atlatabildiğini göstermiş. İspatını yapmış. Sen demişsin ki 2 aydır test ediyorum hiç bir açığını bulamadım. Bu testler nelerdir nasıl ve hangi ortamlarda yaptığını detaylı bir şekilde açıklayabilir misin?

Bu arada belirteyim ki ne cgrszone yi tanırım ne de sana karşı bir gıcıklığım var. Sadece kendi yaptığın testler nelerdir onları merak ediyorum.

elbette yeterki teknoloji tartışalım elimdeki her çalışmayı paylaşırım. bu konu dahilinde soruyorsan şu şekilde açıklama yapayım. konudaki program yani antikor exe virüslerini ortadan kaldırdığını idda eden bir gurubun yaptığı çalışma.
adamlar herhangi bir exe yi virüsler tarafından bozulduğu takdirde kurtardıklarını virüslerden kaynaklı zararların ise bir daha asla olmayacağını söylemişler. sizde takdir edersinizki bu söylem iddalı birşeydir.
antikorun bu versiyonu ve bundan önceki versiyonu üzerinde çalışmalarım mevcut.
bu forumda konuyu görünce iyi niyet dahilinde açıklamalara dahil olmaya çalıştım.ama konu farklı yerlere geldi.
önce şunu açıklamak istiyorum programı yazanlar "virüslerden kaynaklı bozulmaları tam olarak onardıklarını söylemişler". altını tekrar çiziyorum "virüslerden kaynaklı bozulmalar". cgrszone'nin yaptığı program bir exe yi silmek için yapılmış bir uygulama.bu uygulama virüs olarak bir programa zarar vermiyor,dolayısı ile ne antikorun nede başka bir güvenlik yazılımının ilgi alanına giren birşey değil.sadece hedef exe yi silip yerine kendini yerleştiriyor.
diğer sorulara gelince geliştirici olunması gereken forumlarda kaldıki shiftdelete.net in forumlarında yüksek kalite tartışmalar yaşandığı için geziniyoruz.konuların sulandırılması yada belden aşağı vurmalar elbetteki kaliteyi düşürdüğü gibi insanlarıda forumdan uzaklaştıracaktr.laf anlamak istemeyen yada niyeti farklı olan insanlar ortamı germekten başka bişey yapmamaktadırlar.örneğin cgrszone yazdığı uygulamanın virüs olmadığını bilmesi hedef exe yi silip kendini yerleştiren bir uygulama olduğunu bilmesi ve antikorun "virüslerden kaynaklı bozulmaları" algıladığını bilmesine rağmen art niyetli olarak iddasını sürdürmesi sonrada "gördünüzmü benim uygulamam bunu alt etti demesi gibi.ayrıca şunuda belirteyim cgrszone'nin yazdığı uygulama dünyadaki tüm exe leri silebilir.antikor değil antikorun kralı korusa siler.çünkü yazılma mantığı o.

herneyse sanırım o konu açıklığa kavuştu.ayrıca yazdığın dördüncü maddede konuyu yinede anlamadığını düşünüyorum.cgrszone'nin ispat ettiği şey uygulamaları normal şekilde silmesi. yukarıda söylediğim gibi söz konusu program "virüslerden kaynaklı bozulmalara karşı tam koruma" yaptığını idda ediyor.cgrszone'nin uygulaması her uygulamayı siler,hatta o programı tankla,topla,tüfekle korusanda siler.çünkü zararlı bir yazılım değil exe yi silip kendini yerine yazan program. o program zararlı gibi davranıp exe ye bulaşsa ve zarar vermeye kalkarsa antikorun tepki vereceğini idda ediyorum bende.

elbetteki sizlerle çalışmalarımı paylaşırım.siz sorun bilgim dahilinde programla ilgili bildiklerimi anlatayım.vaktim ve bilgim yettiği sürece geliştirici tartışmalara açığım.bundan önceki sürümünden bende şikayetçiydim ve heryerde adamlarla papaz oldum.bu sürüm daha doğrusu ücretsiz sürümde şu anda bi aksilik yakalayamadım ama daha iyi olabilir diyebileceğim yönleride yok değil.

ayrıca konu başında söylediğin "virüslerin davranış şekli yok" cümleni anlamış değilim. yazılan her kod un ister zararlı ister zararsız bir davranış şekli vardır.

antikorun tepkisini anlatabilecek video görüntüsü sitelerinde var. Antikor Uygulama GüvenliÄ�i Sistemi - Antikor Nedir? bu sayfanın altındaki video da hem virüslerden kendini kurtarabilmesi hemde virüslerden zarar gören bir uygulamanın kendini nasıl kurtardığının videosu var.

teknik konularda tartışacaksak ben hazırım.eleştirelim gerekirse yerden yere vuralım.ama kimseninde günahına girmeyelim.

Reaksiyon puanı
189
sanırım gerekli tüm açıklamalar yapıldı işin zarar kısmına ve programın vaad ettiklerine bakarak kullancak kişilerin her türlü durumu göz önüne alacağını varsayıp kullanıp kullanmama kararını kullanıcılara bırakıyorum.

İyi akşamlar...

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım gerekli tüm açıklamalar yapıldı işin zarar kısmına ve programın vaad ettiklerine bakarak kullancak kişilerin her türlü durumu göz önüne alacağını varsayıp kullanıp kullanmama kararını kullanıcılara bırakıyorum.

İyi akşamlar...

Yorumun altina imzami atiyorum. Bu kadar buyuk bir proje ve dunyada duyulmuyor nedense..

Iyi aksamlar..