craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
programı çalıştıramayacak kapasiten olmadığı belli hala ispat istiyosan moru pigmentlerine kadar ayırıp gösteren bir video çekiyor lamagro yakında kulp'u takar merak (hoş ben zaten taktım da inatla ikinciyi isteyince dayanamadık bu kadar ısrar'a) etme...birincisi terbiyeni takınacaksın. ikincisi senin program halen çalışmıyor. üçüncüsü beni aracı kullanmayacaksın hani adamlarla sen görüşüyordun kendin muhattap olsana.madem programı kırdın helal olsun sana ama nedense ben senin programı çalıştıramadım. çünkü çalışmıyor. dürdüncüsü antikorlu bir programa ben virüs dahil herhangi bi kod yapıştırtamadım madem sen yapmışsın helal olsun sana. beşincisi adım gibi biliyorumki sen yalan söylüyorsun. altıncısı artık hırlayana zırlayana cevap veremeyecem çünkü uyumam lazım. seni tebrik ediyorum çalışmayan programla bağışıklanmış bir dosyayı nasıl bozdun hadi cümleten iyi geceler yarın mesaiden sonra görüşmek üzere
gazla çalışmıyoruz. kendi arkalarını gelsin kendileri toplasınlar....uyumadan aklıma geldide tekrar girdim foruma.madem böyle bişey yapmışsın adamların forumları var sitelerinde girip yazsana.adamlar büyük konuşmuşlar,zaten hepimiz o yüzden tahrik olup programın üstüne gitmiyormuyuz.madem sen adamların açığını yakaladın git muhataplarına yaz bakalım.forumlarına yaz rezil et adamları.hadi tekrar iyi geceler.