'Bu sisteme virüs giremez' diyorlar...

Reaksiyon puanı
189
dur ben biraz uğraşayım şu yazılımla. sonuçta bağışıklık sistemi devre dışı bırakılırsa pc her türlü çökertilebilir yada verilere zarar verilebilir ki zor olduğunu hiç zannetmiyorum. bu olay 2-3 kişinin yapacağı kolay birşey değil...

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Ben İskenderun'da yaşıyorum gidip virüs bulaştiriyim bilgisayarlarına :D

Şaka bir yana bi ara gidip görüşeyim neymiş ne değilmiş, öğrenelim.

Reaksiyon puanı
189
ben şu an sanal bir sistem üzerine kuruyorum. bakalım ne kadar güvenli. bir virüs (zararlı kod) kodlayarak sistemi devre dışı bırakmayı deneyeceğim eğer kalırsa ardından sistemi çökertmeyi veya bağışıklık kazandırdığı uygulamalardan birini bozmayı deneyeceğim. eğer dedikleri kadar başarılı ise korumanın hiç bir şekilde durmaması gerekir ki benim yapacağım saldırıları önlesin...

edit:
ucretsiz sürümde realtime koruma yok. bırak onu koruma altına aldığı dosyaların üzerine byte yazdırıp onar dedim program bana bakıyodu ben programa bakıyodum bozulan dosya da cabası...

programın ne mantıkla yapıldığını hala anlyamadım maksat dosyaları korumak mı madem tam koruma yapabildiği dosyaları onaramıyor ne işe yarıyor sorgulamak gerekir...

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
edit:
ucretsiz sürümde realtime koruma yok. bırak onu koruma altına aldığı dosyaların üzerine byte yazdırıp onar dedim program bana bakıyodu ben programa bakıyodum bozulan dosya da cabası...

programın ne mantıkla yapıldığını hala anlyamadım maksat dosyaları korumak mı madem tam koruma yapabildiği dosyaları onaramıyor ne işe yarıyor sorgulamak gerekir...

sadece bu program değil hangi antivirüs programının dosyalarına üzerine kod yazarsan yada kendin bir dosya silersen program herhangi bişey yapamaz ve bozulur(yedekleme programları hariç). bahsi geçen program realtime da çalışmıyor çünkü antivirüs değil,sadece koruduğu bir programa virüs müdahalesi sezdiğinde çalışıyor.aslında mantık çok güzel çünkü antivirüsler gibi realtime da çalışarak pc yi boşu boşuna yormuyor.sadece işi çıktığında çalışıyor.biraz daha üzerinde inceleme yapalım bakalım daha neleri çıkacak.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben bu programı 2-3 ay önce denemiştim.bi faydasını göremedim çünkü kullanamadım.ama şu var ki kurduğunuzda bütün dosya ve klasörlere yerleşiyor.kalkması uzun sürüyor.

lekemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetin varsa Virüsünde vardır arkadaşım :) Virüssüz bilgisayar Balkonsuz eve benzer :) :)

Reaksiyon puanı
189
sadece bu program değil hangi antivirüs programının dosyalarına üzerine kod yazarsan yada kendin bir dosya silersen program herhangi bişey yapamaz ve bozulur(yedekleme programları hariç). bahsi geçen program realtime da çalışmıyor çünkü antivirüs değil,sadece koruduğu bir programa virüs müdahalesi sezdiğinde çalışıyor.aslında mantık çok güzel çünkü antivirüsler gibi realtime da çalışarak pc yi boşu boşuna yormuyor.sadece işi çıktığında çalışıyor.biraz daha üzerinde inceleme yapalım bakalım daha neleri çıkacak.
iyide virüsün sisteme nasıl zarar vereceğini bilemezsin ki. ben bir virüs yaparım tüm exelerin içini sıfırlar. buyrun çözün. :D saçma bir mantık bence...

bu arada bilgisayar olayını biyolojiyle kıyaslamayın bağışıklık olayı o kadar kolay çözülebilecek birşey değil. onun dışında zaten virüs dediğimiz hadiseler çeşit çeşit. ben şimdiden bu programı alt eden bir tane yazdım bile :D:D

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyide virüsün sisteme nasıl zarar vereceğini bilemezsin ki. ben bir virüs yaparım tüm exelerin içini sıfırlar. buyrun çözün. :D saçma bir mantık bence...

bu arada bilgisayar olayını biyolojiyle kıyaslamayın bağışıklık olayı o kadar kolay çözülebilecek birşey değil. onun dışında zaten virüs dediğimiz hadiseler çeşit çeşit. ben şimdiden bu programı alt eden bir tane yazdım bile :D:D

helal olsun o zaman sana.peki nerden bilecez doğru söylediğini.bende iki buçuk aydır bunun anti siyle ilgileniyorum ama yapamadım.doğru söylediğini gösteren bir video görüntüsü yada benzer birşey varmı?

Reaksiyon puanı
189
henüz yok :D ama notepad'in byte kodlarını exe yazdırınca aynen üzerinde kalıyo isteyen deneyebilir. hatta aç hex editörde üzerine byte yaz exenin birşey değiştirmediğini göreceksin.

bu mantıkla gidersek exe'nin içindeki tüm byte'ları silen bir yazılım yapmak ne kadar zor olabilir ki (bilene).

o yüzden mantığını pek iç açıcı bulmadım yazılımın. garip geldi hatta. virüs dediğimiz program her türlü zararı verebilecek bir yazılım. neyi nasıl yapacağını nasıl kestirebilirsin ki. bence iyi bir koruma değil. hatta windows vista içindeki UAC bile en azından program files gibi yerlerdeki bir değişikliğe izin verdirmiyor. bunun mantığı bence solda sıfır.

tabi bu benim kişisel fikrim. ben beğenmedim. zaten programı yazan kişilerle de görüşüyorum bakalım bana aklima mantığıma oturacak ve açığı olmayan bir yanıt verecekler mi?

bu iddiaların açığı var iseyen test edebilir. ben yöntemleri söyledim.

bu program hala bunu kullananın pcsine virus bulaşmaz iddiasını yapabilmesi için kırk bin fırın ekmek yemesi lazım(kaspersky, norton gibi firmalar boşuna mı kasıyolar bu kadar zamandır. akıl var mantık var...)

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
henüz yok :D ama notepad'in byte kodlarını exe yazdırınca aynen üzerinde kalıyo isteyen deneyebilir. hatta aç hex editörde üzerine byte yaz exenin birşey değiştirmediğini göreceksin.

bu mantıkla gidersek exe'nin içindeki tüm byte'ları silen bir yazılım yapmak ne kadar zor olabilir ki (bilene).

o yüzden mantığını pek iç açıcı bulmadım yazılımın. garip geldi hatta. virüs dediğimiz program her türlü zararı verebilecek bir yazılım. neyi nasıl yapacağını nasıl kestirebilirsin ki. bence iyi bir koruma değil. hatta windows vista içindeki UAC bile en azından program files gibi yerlerdeki bir değişikliğe izin verdirmiyor. bunun mantığı bence solda sıfır.

tabi bu benim kişisel fikrim. ben beğenmedim. zaten programı yazan kişilerle de görüşüyorum bakalım bana aklima mantığıma oturacak ve açığı olmayan bir yanıt verecekler mi?

bu iddiaların açığı var iseyen test edebilir. ben yöntemleri söyledim.

bu program hala bunu kullananın pcsine virus bulaşmaz iddiasını yapabilmesi için kırk bin fırın ekmek yemesi lazım(kaspersky, norton gibi firmalar boşuna mı kasıyolar bu kadar zamandır. akıl var mantık var...)

ilk önce şunu söyleyeyim,programı kıracak virüs yazdım dedin sonra lafını yedin, virüs yazma yollarını anlatmaya başladın.laf salatası yapacağına yazdığını idda ettiğin dosyayı programda uygulada sana inanayım.bu adamlarla aynı şehirde yaşıyorum ve bende geçen ay bunlarla görüştüm.bu programı akıl almaz şekilde test ettiklerine hatta piskopatlık derecesinde test ettiklerine şahit oldum.hatta sitelerinde videoları bile var.seni bilmiyorum ama ben bu programın koruduğu exe lerden antikoru söküp atmak için aylardır uğraşıyorum.ben idda ediyorum bu programın koruduğu bir uygulamaya ben virüs yazamadıysam senin kralın bile yazamaz.programın mantığına gelince 1996 yılında IBM bilgisayar firmasının başlattığı ama tamamlayamadığı projeyi bu arkadaşlarımız sonuçlandırmışlar ve ürünü hergün geliştiriyorlar aşağıdaki linkleride inceleyebilirsin.

A Biologically Inspired Immune System for Computers

IBM aims to wipe out viruses - CNET News

BİYOMİMETİK: Virüs & Bağışıklık - Populer Bilgi

yukarıdaki linkler ibm firmasının başlayıpta bitiremediği proje açıklamaları var.

burdada ibm in yapamadığını yapan arkadaşların linki ve en alttada programa virüs bulaştırlıp kurtarılırken çekilmiş videoları var.

Antikor Uygulama Güvenliği Sistemi - Antikor Nedir?

bizde yazılımcılar olarak böyle iddalı konuşanları sevmeyiz ama senin gibi desteksiz sallamıyoruz.adamların sistemlerini inceleyip açık arıyoruz.sen bize virüs yazma yolları yada programa nasıl virüs sokup bozarım hikayeleri okuyacağına yazdığını idda ettiğin virüsün videosunu yolla.iddalı konuşmayı pek sevmem ama üzerimde iki buçuk ayın stresi var.sende kalkıp bu şekilde yazınca tepkisel oldum galiba.dediğim gibi sende desteksiz sallama.

Reaksiyon puanı
189
desteksiz mi :D dene arkadaşım ben denemediğim şeyi niye sallayayım. bi de senin için video çekmekle mi uğraşacağım. adamlarla da görüşüyorum mantığı garip geldi bana korumadan kastı ne ben onu çözemedim. ben exe'yi bozduğumda neden exe (tam koruma aldığını iddia ettiği dosyada) tekrar eski düzgün halini geri almıyor. deneyin görün arkadaşım. ispata gerek yok bir tane dandik hex editör yükleyip exe'yi bozun bakalım noluyo...

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desteksiz mi :D dene arkadaşım ben denemediğim şeyi niye sallayayım. bi de senin için video çekmekle mi uğraşacağım. adamlarla da görüşüyorum mantığı garip geldi bana korumadan kastı ne ben onu çözemedim. ben exe'yi bozduğumda neden exe (tam koruma aldığını iddia ettiği dosyada) tekrar eski düzgün halini geri almıyor. deneyin görün arkadaşım. ispata gerek yok bir tane dandik hex editör yükleyip exe'yi bozun bakalım noluyo...

ister video çek ister çekme virüs yazdım diye atıp tutan sendin.bunu ispat etmediğin sürece benim için hikaye anlatan birinden başka bişey değilsin.
bu program yedekleme programı değilki kendin gidip programdan dosya sileceksin sonra tekrardan eskisi gibi olmasını bekleyeceksin.sen virüsmüsün ki antikordan böyle birşey bekliyorsun.ben her incelememde 200 farklı exe yi antikorla bağışıklayıp daha sonra virüs bulaştırıyorum.nedense exe ler kendini kurtarabiliyor.ben her denememde bağışıklanmış bir uygulamada tekbir noktayı bile değiştirtemedim.

Harzemsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iskenderunluları tebrik etmek lazım bişeyler yapmaya çalışmışlar ama iddia ettikleri şey yapılması hayal ürünü gibi olur anca. niyesini de açıklayım illaki yazılım uzmanı olmaya gerek yok zaten haber kendi içinde çelişiyo. bağışıklık kazanmak ne demek: önce virusu yersin sonra mucadele eder yapabilirsen kovarsın, bidahaki gelişine onu tanır, onceki mucadele yontemini hemen uygularsın ve boylece aynı virus birdaha giremez ve zarar veremez.bu yontemle ne olur peki: o zaman virus once girsin senin banka hesap numaralarını başkasına aktarsın sen bunu farket ama artık bi dahaki sefere sana vermem bu sefer aldın sade mi diyecek? amaç belli bi programa zarar verilmesin onu saglam tutuyum sa, onu yapan deepfreeez vs. programlar zaten mevcut. programın neyi nası neye karsı koruduguda belli degil ki zaten.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Boşuna uğraşmışlar hiçbir işe yaramaz yükledikten sonra sistemime Trojan.FakeAlert virüsü girdi !

Reaksiyon puanı
189
bekleyin o zaman size bir yazılım yapayım exe içindeki bytelerı sıfırlayan. o zaman da kurtarsın da görelim...

geliyor birkaç saate :D

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iskenderunluları tebrik etmek lazım bişeyler yapmaya çalışmışlar ama iddia ettikleri şey yapılması hayal ürünü gibi olur anca. niyesini de açıklayım illaki yazılım uzmanı olmaya gerek yok zaten haber kendi içinde çelişiyo. bağışıklık kazanmak ne demek: önce virusu yersin sonra mucadele eder yapabilirsen kovarsın, bidahaki gelişine onu tanır, onceki mucadele yontemini hemen uygularsın ve boylece aynı virus birdaha giremez ve zarar veremez.bu yontemle ne olur peki: o zaman virus once girsin senin banka hesap numaralarını başkasına aktarsın sen bunu farket ama artık bi dahaki sefere sana vermem bu sefer aldın sade mi diyecek? amaç belli bi programa zarar verilmesin onu saglam tutuyum sa, onu yapan deepfreeez vs. programlar zaten mevcut. programın neyi nası neye karsı koruduguda belli degil ki zaten.

Sayın arkadaşlar, kesinlikle programı savunduğum izlenimi yaratmak istemem fakat biraz öyle görünüyor.ben bu programı iki aydan uzun zamandır inceliyorum ve açığını arıyorum.
siz programın mantığını anlamadığını yazmışsınız ve gereksiz bir program olarak nitelemişsiniz.elbette buda normal.virüs girer veri çalar filan demişsiniz burası gerçekten komik.bu programı incelememin sebeplerine gelince, bu arkadaşlar dünya firmalarının yapamadıklarını yapmışlar exe güvenliğini tamamiyle sağlamışlar (daha bu yönde açık bulamadım). yedekleme yapmıyorlar yani deepfreze filan değil. virüs veritabanı olmadan antivirüslerin bile yakalayamadığı virüsleri yakalayan, threatfire ve prevx ten daha etkili.dünyada sadece bu uygulamada gördüğüm bağışıklama yöntemiyle exe yi her türden virüse karşı koruyan tek program olması.

yukarda yazdığım sebeplerden dolayı bu programı inceliyorum ve sinirlerimi bozuyor.fakat Türkiyede güvenlik yazılımı alanında böyle yazılımcı arkadaşlarımın olmasıda bana bir okadar gurur veriyor.en azından ibm in yapmak isteyipte yapamadığını tamamlayan insanlarımız var.bu programın her inceleme raporunu yazılım geliştiricilerine gönderiyorum.çorbada tuzum olsun.ayrıca şunuda açık yüreklilikle söyleyebilirimki bu program geliştirildiği takdirde yani virüsler dışında trojan özelliği eklenirse antivirüsler tarihin çöp tenekesine giderler.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Dediklerin göre koruyucu bir etkisi var. Bir ara indirip denemek lazım..

rethun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hadi diyelimki bilgisayarın dosyalarına zarar veren virüsü halletti. Peki bilgi çalmaya çalışan trojan ve keylogger nasıl engelliyecek ? Onlar dosyalara zarar vermiyor.

Harzemsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iskenderun adlı uye programı koruyup korumamak problem degil aksine koruman iyi bişey olurdu bence. ama burada eleştiri yapmak lazım ki açıkları gorup daha iyisi yapılsın. anladıgım kadarıyla sadece belli bi programı (exe,dll vs)koruyan bi sistem dusunmusler(teorik olarak). peki tam olarak ne yapıyor onu anlayamadım? exenin hex kodlarını gostermesini mi yoksa uzerinde degisiklik yapılmasını mi engelliyor?nedir yani tam olarak? hic bi virus giremez derken amaç ne?

Reaksiyon puanı
189
Buyrun istediğiniz program. uğraşıp sizin için c++ yazamadık ama idare edin. VB.Net 2008 .Net Framework 3.5 ile yazdım .Net Framework 3.5 kurulu olmayan deneyemez.

Çalışma mantığını da yazayım sizlere:
Programı açtıktan sonra herhangi bir exe dosyasını açtırıp patlat tuşuna bastıktan sonra program kendi bytelarını diğer exe'nin bytelerı üzerine yazar.

Bakın gayet açık ve net...

Bir vürus bunu yapıp kendini yayabilir mi yayabilir. içinde zaarlı kod varsa bilgisayardan veri çalabilir mi çalabilir. buyrun deneyin.

Kendi programın gayet güvenlidir amacı sadece çeştiğiniz exeyi kendisini kullanarak çoğaltmak...

Önemli Not: Bozmayı deneyeceğiniz dosyayı önceden yedekleyin ki dosya gümbürtüye gitmesin :D

Buyrun link:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanka ne kasiyosun ya :) mantigi cozemedik daha bu programin gece gece ugrastigin ise bak saat olmus 4:30 :D git yat manyakmisin
5 para etmez programlar icin 10 dk kafa bile patlatilmaz ;)

Reaksiyon puanı
189
yok ben arkadaşların surat ifadesini merak ediyorum :D

sırf mor'un da bir renk olduğunu anlasınlar istedim...

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mor nasil renk :) Senin icin arastirdim :

Mor, mavi ve kırmızı renklerin arasında bulunan, elektromanyetik tayf'da daha çok kırmızıya yakın olan renge verilen isimdir.
Mor renginin hex değeri "#660099", RGB değeri "102, 0, 153", ve CMYK değeri "50, 153, 0, 102" dir.

Kelimenin kökeni
Farsça "demir pası" anlamındaki "mur" sözcüğünün Türkçede "mor" olduğu sanılmaktadır.

kaynak : gugil & vikipediya organizey$in

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buyrun istediğiniz program. uğraşıp sizin için c++ yazamadık ama idare edin. VB.Net 2008 .Net Framework 3.5 ile yazdım .Net Framework 3.5 kurulu olmayan deneyemez.

Çalışma mantığını da yazayım sizlere:
Programı açtıktan sonra herhangi bir exe dosyasını açtırıp patlat tuşuna bastıktan sonra program kendi bytelarını diğer exe'nin bytelerı üzerine yazar.

Bakın gayet açık ve net...

Bir vürus bunu yapıp kendini yayabilir mi yayabilir. içinde zaarlı kod varsa bilgisayardan veri çalabilir mi çalabilir. buyrun deneyin.

Kendi programın gayet güvenlidir amacı sadece çeştiğiniz exeyi kendisini kullanarak çoğaltmak...

Önemli Not: Bozmayı deneyeceğiniz dosyayı önceden yedekleyin ki dosya gümbürtüye gitmesin :D

Buyrun link:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

sen kamera şakasımısın :) o exe çalışmadı bile.sen tekrar kotrol et yolla.5 para etmez Lamagro yada söyle bakim çalışmışmı yazdığın program kendi pc sinde :D yoksa mor rengin sevdasına kapılıp kendini araştırmayamı vermiş.

neyse benim çalışmam lazım. sende şu exe yi doğru düzgün yazda bi bakalım nesin nesiymiş. 5 kuruşluk Lamagro danda yardım alki programın değeri 6 kuruş olsun.

bak tekrar söylüyorum bu programı savunuyor pozisyonuna sokmayın beni.adam gibi teknolojiyi tartışın.yapılmış bir ürüne çamur atmak,5 kuruşluk demek terbiyesizliktir.adamlar virüsmü yayıyorki emeklerine hakaret ediyorsunuz.sizin yazılımcı olduğunuzdan bile şüpheliyim.dünyanın hiçbir yerinde bir yazılımcı bir programı bu şekilde incelemez.ağzını açan ben daha iyisini yaparım diyor yada bir virüs yazarım bu programı rezil ederim diyor.bende programın açığını arıyorum peki ben niye hakaret etmiyorum yada ben niye sizin gibi artistik yapmıyorum.emeğe saygınız olsun.mor renk yakışırmıymış? artist herifler yolladığınız exe çalışmıyor bile kime hava atıyorsunuz.

Ayrıca söylediklerim halen geçerli,ben bile yapamadıktan sonra senin kralın bile antikorlanmış bir programı bozamaz.bunu ispat etmezsen mor rengin kime yakışıp kime yakışmadığınıda ispat etmiş olursun.boş,hikayeden çalışmayan programlar gönderipte bu antikoru bozar deyip hava atmayın.bu alemde sizin gibi forumlarda boş atıp dolu tutmaya çalışan çok adam gördüm ben.

Reaksiyon puanı
189
madem çalışmadı bilgidsayarında .net framework yüklü değildir. bak ne yazdım oraya bilgisayarında .net framework 3.5 olmayan deneyemez çünkü çalışmaz senin için uğraşıp c++ yazamıcam kusura bakma. ama önemli olan niyet benim program dediğimi yapıyo mu yapıyo c++ da kodlanabilir mi kodlanabilir. o zaman her pc de çalışır mı çalışır.

çalışmıyo değil çalıştıramadım demen lazım. ben senin istediğini yaptım çalışması için gerekenler de yazdım. pc'sinde .net framework olan arkadaşlar denesinler...

bu arada kendi beceremediğin şeyi de bize mâl etmenin anlamı yok...

bu arada demişsin ki "ben bile yapamadıktan sonra senin kralın bile antikorlanmış bir programı bozamaz" .net framework'u bilmeyen kişiden de bu laf beklenirdi.

Sen zaten yapamazsın boşuna kasma torun...

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
insan bağışıklığı gibi haa... vay anasını bee.. o kadar bağışık yaratıklarız ki dünyanın 1/3'ü tüberkuloz :!

bu bağışıklık sisteminden ilham alınarak yazılacak program ne denli olur varın siz hesap edin ..

asıl konuya dönecek olursak..
* gugıla rakip olacak arama motoru da yaptı bizimkiler -birçok kez-
* milli/ulusal işletim sistemi de yaptı.. -yerelleştirmesi dahi yeterli değil :)-
* oldu olacak bir nevi antivirüs-deep freeze arası program mı yapamayacaklar..

gece gece beni güldürdüler ya, Allah da onları güldürsün.. klasik bir ifade vardır;
if its run its unpackable..
buna benzer olarak çalışan sistemden bahsediyorsak çökmesi de, virüs kapması da normaldir..

ama şaşırmamak gerek.. okuyun şu ttürkler uzayda yı.. tüm soruların cevabı var.. :lol:

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakın nette gezerken ne buldum :)

Antivirüs Yazılımları Tarihe mi Karışıyor? - Tek Kişilik Yazılımevi BLOG | CHIP Online

bide en komiğide şu forumdaki konu. adamlar antivirüsler olmadan kendi kendini virüslerden koruyan program bile yapmışlar :D:D

CHIP Online Forum - Antivirüs Yazılımları Tarihe mi Karışıyor?

klasik bi söz olacak ama ben böyle birşey yapılabileceğini tahmin ediyordum :)

adamlar haklı tabi çalışıyorlar.kervanın bişekilde yürümesi lazım zırlayanı var hırlayanı var.

ama bu çalışmaları beni gerçekten şaşırttı.

ya arkadaşım sen bana neyi ispatlamak istediğini önce bi anlat.programı inceleyeceksen sana yardım edeyim yada sen bana yardım et.yok bok atacam artistik yapacam diyorsan açık açık anlat.senin niyetin ne? bak baştan söyleyeyim Türk yazılımı ve yazılmcılığı konusunda hassasımdır.virüs yaymadıktan sonra her yazılımcıyı kollarım.senin gibilerinde ezmesine izin vermem.sen bana bi anlat bakalım niyetin ne? bu programı yazanları ezeceksen sanırım geç kaldın atı alan üsküdarı geçmiş.adamlar senin efendilerinin bile rüyasında göremeyeceği yapmışlar.helebi anlat bakalım senin niyetin ne ?

insan bağışıklığı gibi haa... vay anasını bee.. o kadar bağışık yaratıklarız ki dünyanın 1/3'ü tüberkuloz :!

bu bağışıklık sisteminden ilham alınarak yazılacak program ne denli olur varın siz hesap edin ..

asıl konuya dönecek olursak..
* gugıla rakip olacak arama motoru da yaptı bizimkiler -birçok kez-
* milli/ulusal işletim sistemi de yaptı.. -yerelleştirmesi dahi yeterli değil :)-
* oldu olacak bir nevi antivirüs-deep freeze arası program mı yapamayacaklar..

gece gece beni güldürdüler ya, Allah da onları güldürsün.. klasik bir ifade vardır;
if its run its unpackable..
buna benzer olarak çalışan sistemden bahsediyorsak çökmesi de, virüs kapması da normaldir..

ama şaşırmamak gerek.. okuyun şu ttürkler uzayda yı.. tüm soruların cevabı var.. :lol:

bak sana bi hikaye anlatayım. hazarfen ahmet çelebi kanat takıp galata kulesinden uçtuktan sonra sultan 4. Murat onu izlemiş ve onu takdir ederek mükafatlandırmış.daha sonra senin zihniyetinde olan insanlar sultanı kışkırtarak bu adam iblis, bu adamın kafası çok çalışıyor diyerek adamı cezayire sürgüne göndertmişler.
İşte senin zihniyetindeki insanlar olmasaydı, yani ülkesindeki gelişelerle dalga geçen Türklüğü ile dalga geçen tipler, bugün Boeing ve Airbus firmaları bizim ülkemizde ve Türk malı olacaktı.aynen senin dediğin gibi bu hikayeyi bana anımsatarak beni güldürdün Allahta seni güldürsün.

Reaksiyon puanı
189
hayırdır program çalıştı galiba geri vites yapmışız :D hırlayıp zırlamana gerek yok siz yapmışsınız güya bende çalışmadığını ispatladım düzeltsin göreyim.

virüs dediğin zımbırtı bir program kodundan ibaret. her şeyi de yapabilirsin bununla ben virüs diye exelere zarar verebilecek bişi yaptım ki daha uç noktalara bile getirebilirim ama sen illa altında bişi arıyosan orasını da sana bırakıyorum.

ben de diyorum ki benim programın bozduğu exeyi antikor zımbırtısı düzeltemez. bunu görmezden geleceğinize söyle o savunduğun programı yazanlara da adam gibi bişi yapsınlar da millete yarasın. böyle boş işlerle uğraşmasınlar...

İskenderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırdır program çalıştı galiba geri vites yapmışız :D hırlayıp zırlamana gerek yok siz yapmışsınız güya bende çalışmadığını ispatladım düzeltsin göreyim.

virüs dediğin zımbırtı bir program kodundan ibaret. her şeyi de yapabilirsin bununla ben virüs diye exelere zarar verebilecek bişi yaptım ki daha uç noktalara bile getirebilirim ama sen illa altında bişi arıyosan orasını da sana bırakıyorum.

ben de diyorum ki benim programın bozduğu exeyi antikor zımbırtısı düzeltemez. bunu görmezden geleceğinize söyle o savunduğun programı yazanlara da adam gibi bişi yapsınlar da millete yarasın. böyle boş işlerle uğraşmasınlar...

birincisi terbiyeni takınacaksın. ikincisi senin program halen çalışmıyor. üçüncüsü beni aracı kullanmayacaksın hani adamlarla sen görüşüyordun kendin muhattap olsana.madem programı kırdın helal olsun sana :) ama nedense ben senin programı çalıştıramadım. çünkü çalışmıyor. dürdüncüsü antikorlu bir programa ben virüs dahil herhangi bi kod yapıştırtamadım madem sen yapmışsın helal olsun sana. beşincisi adım gibi biliyorumki sen yalan söylüyorsun. altıncısı artık hırlayana zırlayana cevap veremeyecem çünkü uyumam lazım. seni tebrik ediyorum çalışmayan programla bağışıklanmış bir dosyayı nasıl bozdun :) hadi cümleten iyi geceler yarın mesaiden sonra görüşmek üzere :D

uyumadan aklıma geldide tekrar girdim foruma.madem böyle bişey yapmışsın adamların forumları var sitelerinde girip yazsana.adamlar büyük konuşmuşlar,zaten hepimiz o yüzden tahrik olup programın üstüne gitmiyormuyuz.madem sen adamların açığını yakaladın git muhataplarına yaz bakalım.forumlarına yaz rezil et adamları.hadi tekrar iyi geceler.