Bu sisteme ekran kartı almak yeterli mi?

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben mount and blade tarzı oyunlar seviyorum fakat bilgisayar kaldırmıyor bazıları ekran kartını değiştir falan diyor benimde ekran kartım bundan 1 sene önce yanmıştı ve yedek ekran kartıyla idare ediyordum önceki ekran kartımla oyun oynayabiliyordum fakat normal bir grafikte (bu arada ekran kartım sapphire 3450 serisi) ama sadece ekran kartı mı problem? yine aynı marka ekran kartı alsam benim için yeter mi daha neler yapmam lazım? Teşekkürler.

Sistemim;

Ekli dosyalar

• fdfdf.png
    fdfdf.png
    36.8 KB · Görüntüleme: 492
  • dd.png
    dd.png
    61 KB · Görüntüleme: 582

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu iki şeyi yükseltmem yeterli mi sonuçta ben ağım şağım bir gamer pcsi istemiyorum yani anladın sen beni hocam :) Cevaplarsan sevinirim :) Teşekkürler.

alihsantem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir oyunu açmak için ekran kartı gereklidir R7 240 ucuz ve iyi bir ekran kartı, işlemciyi istersen yükseltmeyebilirsiz

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bu işlemci ile biraz zor oynarsın. Bütçen nedir "maksimum" ? Çok fazla açılmana gerek yok ama eğer oyun oynayacaksan biraz paraya kıyacaksın. Şu anki işlemcine ekran kartı alsan da dar boğaz yapacak. Önce bir bilgisayara en fazla ne kadar vermeye hazır olduğuna karar ver. Eğer half life tarzı oyunlar oynayacaksan bu sistem de yeter sanıyorum.