Bu sabah bankta uyudum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim arkadaşlar 5-6 gündür sahurda dışarı çıkıyorlardı sabah 7-8'e kadar dolaşıyorlardı dışarıda.Bir kere dedim bende çıktım işte uyuyamamıştım zaten uyku yoktu yedim yemeğimi içtim suyumu ettim niyetimi çıktım dışarı.Doğukışla diye büyük bir alan var burada(Kocaeli/İzmit)

Hava kapkaranlık.2 güvenlik görevlisi langırt oynuyorlar :D Biz parkta oturmuş muhabbet ediyoruz sonra canımız sıkıldı ebelemecilik oynadık(yaşımız 15-16)yani oyunun yaş ile alakası yok bence.Basket sahaları hemen yanında da banklar vardı.Gittik oraya keşke gitmeseydim.2 tane arkadaş benim yani birini hatta baya iyi tanıyorum banklarda yatmış uyuyorlar :( O yakın tanıdığımın ailesi ile sorunları olduğunu falan biliyordum.Öbürü de 8 aydır mı ne eve falan gitmiyormuş böyle üzüldüm işte.

Biz de yattık biraz uyumaya çalıştık ama arkadaş değil mi o ona laf atıyor o ona uyuyamadık iki saat.Çıkardım ceketi benim arkadaşa verdim üşüyordu.Sonra saat 7 gibi aldım ceketi geri döndük.Caddeye çıktık.Sokak bomboş.Oturduk kenara öyle muhabbet ediyoruz derken saat 7 buçuğa doğru döndüm eve taktım kulaklığı aldım htc wildfire s'imi elime :D uyudum.Ama harbi üzüldüm o çocuklara.

Eve falan gitmediğini biliyordum ama yani bankta uyuma olayını gerçekten gördüm ve de ben de yaşadım uyudum.Hiç yoktan azcık daldım.Arkadaşlar falan hep beraber yattık biraz banklarda.Alarm kurup kalkacaktık ama kimse uyumadı ki adam gibi :D

Bir daha da çıkmam sabah sanırım dışarı... Bilmiyorum ama annem babam evde uyurken ben gittim banklarda uyudum.Aslında kötü bir şey değil güzel bir şey de değil sadece biraz garip, acayip bir şey.Söylemek istedim işte. :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Allah banklarda yatırmasın..:)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bankta yatmadım da sabahladığım çok olmuştur. Bir keresinde de trenle istanbuldan eskişehire memlekete döndüydük arkadaşlarla ama saat 3 mü neydi döndüğümüzde sahur yaptık bir şeyler alarak. Sonra bir arkadaşın evi yakındı onlarda kalmayı düşünüyorduk bir günlüğüne ama 4 kişi ayıp olur felan derken bir de heyacan olsun diye porsuğa karşı banklarda oturup sohbet ettik felan derken 7 de minübüsler başlıyor çalışmaya atladık gittik evlere sonra bir uyudum akşama kadar.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben hap aşti'de uyudum arkadeşş :D Onun için hep biletimi önceden almaya çalışıyommm :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
17 ağustos depreminde bende parkta yatmıştım Allah o kötü günleri tekrar yaşatmasın.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bir daha yok o denemeydi.Annem babam evde sıcacık yatakta ben dışarda soğukta bankta. :D Doğrusu ben üşümüyordum üstüne ceketim vardı ama olsun.Garip olansa gecede uyumadığım halde anca eve gelip yatağa yattığımda uykum geldi.Yoksa akşama kadar uyanık kalırdım aynı şekil.Bizim banklarla işimiz yoktu zaten.Dışarda duracaktık hadi kışlaya gidek dedik.Gittik muhabbet falan derken arkadaşları gördük banklarda.Sonra arkadaşın teki hadi lan biz de yatalım uyuyalım alarm kurar kalkarız dedi.İnşaallah hep eğlence amaçlı olur böyle olaylar.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ha bir kere de londradayken son metroyu kacirdik dedik napak napak. Otobuse binsek bir dert tee 4 zone da oturuyom hic otobuse binip eve kadar gitmemisim yani bilmiyom kac numara ayni dert arkadasta da var rastgele otobuslere atlayip otobuslerde uyuduk. Sabah olunca da dil okuluna gittik ama hala uykuluyuz. Cok feci bir seydi bir daha tovbe ettim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben kendi yatağım dışında fena yadırgıyorum ve uyku var ya uyku iyi olmazsa günün cehennem gibi geçer..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
İstanbul'da ve Ankara'da çok uyudum garlarda :D