ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Benim arkadaşlar 5-6 gündür sahurda dışarı çıkıyorlardı sabah 7-8'e kadar dolaşıyorlardı dışarıda.Bir kere dedim bende çıktım işte uyuyamamıştım zaten uyku yoktu yedim yemeğimi içtim suyumu ettim niyetimi çıktım dışarı.Doğukışla diye büyük bir alan var burada(Kocaeli/İzmit)
Hava kapkaranlık.2 güvenlik görevlisi langırt oynuyorlar
Biz parkta oturmuş muhabbet ediyoruz sonra canımız sıkıldı ebelemecilik oynadık(yaşımız 15-16)yani oyunun yaş ile alakası yok bence.Basket sahaları hemen yanında da banklar vardı.Gittik oraya keşke gitmeseydim.2 tane arkadaş benim yani birini hatta baya iyi tanıyorum banklarda yatmış uyuyorlar
O yakın tanıdığımın ailesi ile sorunları olduğunu falan biliyordum.Öbürü de 8 aydır mı ne eve falan gitmiyormuş böyle üzüldüm işte.
Biz de yattık biraz uyumaya çalıştık ama arkadaş değil mi o ona laf atıyor o ona uyuyamadık iki saat.Çıkardım ceketi benim arkadaşa verdim üşüyordu.Sonra saat 7 gibi aldım ceketi geri döndük.Caddeye çıktık.Sokak bomboş.Oturduk kenara öyle muhabbet ediyoruz derken saat 7 buçuğa doğru döndüm eve taktım kulaklığı aldım htc wildfire s'imi elime
uyudum.Ama harbi üzüldüm o çocuklara.
Eve falan gitmediğini biliyordum ama yani bankta uyuma olayını gerçekten gördüm ve de ben de yaşadım uyudum.Hiç yoktan azcık daldım.Arkadaşlar falan hep beraber yattık biraz banklarda.Alarm kurup kalkacaktık ama kimse uyumadı ki adam gibi
Bir daha da çıkmam sabah sanırım dışarı... Bilmiyorum ama annem babam evde uyurken ben gittim banklarda uyudum.Aslında kötü bir şey değil güzel bir şey de değil sadece biraz garip, acayip bir şey.Söylemek istedim işte.
Hava kapkaranlık.2 güvenlik görevlisi langırt oynuyorlar

Biz de yattık biraz uyumaya çalıştık ama arkadaş değil mi o ona laf atıyor o ona uyuyamadık iki saat.Çıkardım ceketi benim arkadaşa verdim üşüyordu.Sonra saat 7 gibi aldım ceketi geri döndük.Caddeye çıktık.Sokak bomboş.Oturduk kenara öyle muhabbet ediyoruz derken saat 7 buçuğa doğru döndüm eve taktım kulaklığı aldım htc wildfire s'imi elime

Eve falan gitmediğini biliyordum ama yani bankta uyuma olayını gerçekten gördüm ve de ben de yaşadım uyudum.Hiç yoktan azcık daldım.Arkadaşlar falan hep beraber yattık biraz banklarda.Alarm kurup kalkacaktık ama kimse uyumadı ki adam gibi

Bir daha da çıkmam sabah sanırım dışarı... Bilmiyorum ama annem babam evde uyurken ben gittim banklarda uyudum.Aslında kötü bir şey değil güzel bir şey de değil sadece biraz garip, acayip bir şey.Söylemek istedim işte.