ConfusedLlama
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Ben aklımda iş istasyonu kurmayı planlıyorum. Bu süreçte sizlerinde bilgilerinden yararlanmak istiyorum. Almayı planladığım ürünleri sizleri yazsam bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Kasa : MSI Prospect 700R
Anakart : Asus Pro WS Z890 ACE-SE
İşlemci : Intel Ultra Core 9 285 K ( Ana kartımın desteklediği en güncel işlemci)
Ekran Kartı : NVDIA RTX 4000 ADA Generation (PNY)
Ram : 64 GB ram düşünüyorum ama kararını veremedim. Anakart 9066 MHz İşlemcim ise 6400 MT/s kadar destekliyor.
SSD : 4096 Gb Kingston Renegade G5 PCLe 5.0 M.2
Soğutma : Bilgim yok
Termal Macun: Bilgim yok
Genel olarak bilgisayarı Solidworks, Ansys, Matlab gibi programlarla birlikte ağır şekilde kullanacağım. Yeri gelecek 500 bin parçalı bir tasarım olacak, Statik analizleri, dinamik analizleri yapacağım. Bu sisteme öneri olarak verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Bu sistemler arasında uyum problemi çıkabilir mi
Kasa : MSI Prospect 700R
Anakart : Asus Pro WS Z890 ACE-SE
İşlemci : Intel Ultra Core 9 285 K ( Ana kartımın desteklediği en güncel işlemci)
Ekran Kartı : NVDIA RTX 4000 ADA Generation (PNY)
Ram : 64 GB ram düşünüyorum ama kararını veremedim. Anakart 9066 MHz İşlemcim ise 6400 MT/s kadar destekliyor.
SSD : 4096 Gb Kingston Renegade G5 PCLe 5.0 M.2
Soğutma : Bilgim yok
Termal Macun: Bilgim yok
Genel olarak bilgisayarı Solidworks, Ansys, Matlab gibi programlarla birlikte ağır şekilde kullanacağım. Yeri gelecek 500 bin parçalı bir tasarım olacak, Statik analizleri, dinamik analizleri yapacağım. Bu sisteme öneri olarak verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Bu sistemler arasında uyum problemi çıkabilir mi