Bu Saatten Sonra Samsung Galaxy S3 Alınır mı?

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 ü bekle derim. büyük ihtimal android çıkar en güncel işletim sistemiyle kullanırsın telefonu... ayrıca s3'de ram 1gb. su an için sıkıntı oluşturmasa da ileride fark ortaya çıkacaktır. biraz bekle para biriktir alacaksan s4 al... hatta note 2 de düşün büyüklüğü o kadar da sorun çıkarmıyor. 2 aydır kullanıyorum.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada özelden veya burdan site verimisin bende alcamda
kadıköy'de çarşı iletişim var. sahibinden.com'daki mağazasını vereyim http://muratcura.sahibinden.com/ kayıt ile ilgili bir sorun çıktığında kendisi aylar sonra bile hallediyor mutlaka. takas konusunda da yardımcı oluyor, 2. el ve 0 sıfır cihazları hem garantili hem de garantisiz olarak bulabilirsin. Israrla ters konuşmaya çalışmazsan eğer Murat Abi çok da cana yakın biridir :)

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu almadım ama s4 ü de beklemeyeceğim. En geç 15 tatili dönüşü alacağım.Şu anda akımda s3 veya note 2 var.İki telefonu da kullandım .Note 2 benim için büyük değil yani boyut sıkıntısı yok ama biraz daha pahalı ve en önemlisi SİYAH renk yok :( Şu anki arc s beyaz ve bıktım beyazdan siyah istiyorum note 2 almama sebebim o ama sizler başka note 2 avantajları varsa ve söylerseniz fikrim değişebilir.Yani konu bundan sonra Siyah S3 mü ?Note 2 mi? (Bu arada arkadaşım tit. note 2 var ama pek hoşuma gitmedi açıkçası)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
boyutunu sorun etmıyorsan note 2 al şahsen ben s3 alcam benım ıçın bı telfonun boyutu 5.0 inçi geçmıcek geçersede tablet gibioluyor tabletım var zten :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
butür oyuncu birisine güzel bir cevap okumuştum onu ileteyim
"oyun için psp telefon da nokia 1100 alırsın hem oyun sorunun olmaz hemde şarz derdin olmaz"
diyordu :) :) :)

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende beyaz rengi var, kahverengi not defteri havasında da deri bir kılıf almıştım ve sahiden not defteri havası da veriyor o kılıf ile beraber :) s3e göre avantajlarını söyleyeyim, 3100 mAh batarya ayrı bir şey zaten. ekran olarak her ikisi hd olmasına rağmen teknoloji bakımından daha iyi ekrana sahip. kalem çok farklı bir faktör zaten ve algılama konusunda çok iyi olduğunu açık bir şekilde belirteyim. 2 gb ram hususu sahiden çok önemli bu mutlaka aklında olsun çünkü bu telefonu zorlaman için çok özel çaba sarf etmen gerekiyor. bi de güncelleme alma açısından s3e oranla daha çabuk güncelleme veriyor samsung. son olarak da hocam 5.5 niç ekranda video, film izlemek gibisi yok :)

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note2'nin en büyük avantajı 2gb ram... şu an hiçbir şekilde ram sıkıntısı çekmiyorum. ileride de güncellemelerde ve çıkacak oyunlarda etkili olacaktır. sonuçta 1500 tl vereceksin. uzun süreli düşün.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumlardan ve araştırdığım kadarıyla anladığım bana göre en önemli fark 2 gb ram.Bu ekstra 1 gb ram çok mu fark eder?Bir sene sonraki oyunlar s3 ü zorlar mı?Aralarındaki fark çok mu?Çünkü gönlüm siyah s3 te ama almışken hata yapmayayım daha ileri dönük olsun diyorum.Özellikle note 2 deki home tuşu ne çirkindir öyle :)

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bazen ram kullanımını kontrol ediyoum ara sıra da olsa 1gb'ın üstüne çıkıyor. bu demektir ki şu an bile note 2 farkını belli ediyor. Ayrıca telefonunda oyun oynamayı seven biriysen hem performans hem de büyük ekran artı getirecektir. bu ram olayı ileride android güncellemelerinde bile etkili olabilir. note 2 almamak için sadece 2 nedenin olabilir. "büyük telefonlara karşı ciddi bir önyargın vardır" ya da "herkesin telefonun büyüklüğü konusunda gereksiz yorumlarını çekmek zorunda kalırsın"

note2 çok iyi bir telefon ama son olarak yine de s4 ü bekle derim özellikle 5" olarak gelirse tadından yenmez.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefonu almadım ama s4 ü de beklemeyeceğim. En geç 15 tatili dönüşü alacağım.Şu anda akımda s3 veya note 2 var.İki telefonu da kullandım .Note 2 benim için büyük değil yani boyut sıkıntısı yok ama biraz daha pahalı ve en önemlisi SİYAH renk yok :( Şu anki arc s beyaz ve bıktım beyazdan siyah istiyorum note 2 almama sebebim o ama sizler başka note 2 avantajları varsa ve söylerseniz fikrim değişebilir.Yani konu bundan sonra Siyah S3 mü ?Note 2 mi? (Bu arada arkadaşım tit. note 2 var ama pek hoşuma gitmedi açıkçası)
Grisi var Note'un da ama beyazı daha güzel diyebilirim :)

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grisi var Note'un da ama beyazı daha güzel diyebilirim :)
Note 2 nin siyahı olsa bir de home tuşu s3 teki gibi daha yuvarlak olsa hiç düşünmeden alırım.Şu anda beyaz telefon kullandığım için cidden sıkıldım beyaz telefondan, siyah istiyorum.Bir de S3 ün alt tasarımı ve home tuşu çok çok daha güzel.Ben şu anda aslında sadece 1gb ram farkı ve tasarım-renk konusunda karar veremiyorum :)

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
8 cekirdek neymis la :D tuzsuz al da bari , dudaklarin hep siser bak yoksa at kadar olur :D