Bu Saatten Sonra Samsung Galaxy S3 Alınır mı?

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba!
Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere samsung galaxy s3 almak istiyorum.Ancak bir kaç sorum var.
Malum galaxy s3 çıkalı baya oldu 3 ay sonra da büyük ihtimalle s4 tanıtılacak.Aldıktan 3 ay sonra telefon çok eski gelir mi?Yani geç mi kaldım?
Bu arada istanbul bilişimden 1399 tl ye almak istiyorum dezavantajı var mıdır ve garanti olayını tam çözemedim.Şuanda Sony Ericsson Xperia Arc S kullanıyorum kendisi beni her ne kadar androidden soğutsa da gönlüm hala androidde.
Bir diyorum S4 çıkar 8 çekirdekli işlemci, benim s3 anında gözümden düşer...
Bir de diyorum Xperia Z, Nexus 4 hepsinde 4 çekirdek var al s3'ü rahat kullanırsın 2 sene...
Başka bir telefon önermezseniz sevinirim.(Kafamın karışmasından korkuyorum (: )
Şimdiden teşekkürler...
Edit: Bir de internetten değil mağazasından alacağım fiyat veya garanti farklılığı olurmu? Garanti detaylarını bilen veya istanbul bilişimden s3 alan var mı?Lütfen arkadaşlar yarın airport avm den alabilirim :)

bera_ramazan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
Senin durumun yazın sonunda elbise almaya benziyor, yazlık alsan geçti kışlık alsan daha erken

S4 seni cazb edermi bilmem belkide hiç hoşumuza gitmeyen bir şekli veya özelliği vardır. S4 tanıtılır reklamı yapılır ve ülkemize gelmesi yazı bulur belkide daha sonra da ilk çıkış fiyatı en az 2200 lira olur diye tahmin ediyorum nitekim S3 1999 tl den açıldı

yani anlayacağın kardeş S4 çıkınca S5 nin dedikoduları çıkacak insan hep en iisini ister onada 16 mpx der 8 çekirdekli sinemada çıtlat çıtlat bitmez :)

sen s3 ünü al s4 çıktıktan sonra zaten fiyatının düşmesini beklersin bu bence bir yıldan fazla alır.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Note2 al tüm sıkıntıların bitsin
Arkadaşımda Note 2 var süper bir telefon ama
1 Pahalı (Şu anda S3 ü zar zor alıyorum 1400 e)
2 Cidden cepte sırıtıyor.
Note 2 ye kötü demiyorum asla da demem. GTA Vice City gibi oyunların note 2 deki zevki tartışılmaz ama gönlüm ve cüzdanım s3'ten yana dostum :)

Senin durumun yazın sonunda elbise almaya benziyor, yazlık alsan geçti kışlık alsan daha erken

S4 seni cazb edermi bilmem belkide hiç hoşumuza gitmeyen bir şekli veya özelliği vardır. S4 tanıtılır reklamı yapılır ve ülkemize gelmesi yazı bulur belkide daha sonra da ilk çıkış fiyatı en az 2200 lira olur diye tahmin ediyorum nitekim S3 1999 tl den açıldı

yani anlayacağın kardeş S4 çıkınca S5 nin dedikoduları çıkacak insan hep en iisini ister onada 16 mpx der 8 çekirdekli sinemada çıtlat çıtlat bitmez :)

sen s3 ünü al s4 çıktıktan sonra zaten fiyatının düşmesini beklersin bu bence bir yıldan fazla alır.
Dostum durumumu çok iyi açıklamışsın :)
Bendeki korkunun nedeni geçen sene yurt dışından iPhone 4S alacakken sabredemeyip Arc S aldım ve aldığım gün Temple Run da kastığı için soğudum.
Oysa bekleseydim şimdi en azından gta vice city oynayabilecek bir telefonum olurdu ;)
Şimdide ondan korkuyorum babamda kızıyor çabuk karar verme, sabret yenisini al diyor ama 2200 tl ye S4 beni aşar :)

Garavel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olayı birde firmware konusundan ele alacak olursak,samsung firmware konusunda çok sıkıntılı bir şirket bence.S2'ye bile daha şubatta veya martta JB gelicek.
Bence Sony Xperia S al geç.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam nexus 4 al derdin kalmasın. teknosa bile 1400 getirmeye başladı. daha uyguna da bulursun :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nexus 4 al.Eğer bütçen kısıtlı değilse Xperia Z,Galaxy S4,HTC M7'yi bekle.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olayı birde firmware konusundan ele alacak olursak,samsung firmware konusunda çok sıkıntılı bir şirket bence.S2'ye bile daha şubatta veya martta JB gelicek.
Bence Sony Xperia S al geç.
Çok büyük konuşmayayım ama bir daha %99 Sony almam :) (tecrübe konuşuyor)

hocam nexus 4 al derdin kalmasın. teknosa bile 1400 getirmeye başladı. daha uyguna da bulursun :)
Nexus 4 hoşuma gitmiyor bir de oyun performansı kötü GTA Vice City de kasıyor :)

Nexus 4 al.Eğer bütçen kısıtlı değilse Xperia Z,Galaxy S4,HTC M7'yi bekle.
Sebep belirtirsen çok mutlu olurum dostum:)

Bu arada arkadaşlar lütfen sorduğum soru haricinde başka telefon önermeyin yeteri kadar araştırdım :)

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaklasik 1,5 yildir önce ilk defa parasini kendimin ödedigi (daha öncekiler eski yada bir arkadasin kullandigi eski telefonu gibi biseyler oluyordu) bir telefon aldim, kendimce arastirmalarimin sonucinda önceleri HTC ler cok hosuma giderdi favorim HTC di, lakin hem fiyat yüksekligi hemde dahili hafiza dan dolayi Samsung Galaxy S aldim, telefon her kadar ucuz basit görünsede bence cok kaliteli suana kadar cevremdeki diger kisileri ait telefonlarida kullandim belki aliskanlik da olabilir hic birisi kendimin kullandigi kadar rahat gelmiyor bana, Rom yükleme sevdasini saymiyorum bile, ayrica SAR degeri en düsük telefonlardan bir tanesi, telefon secimlerinde bunun da önemi yüksek olmali...

Yakin zamanda Note 2 devam etmeye düsünüyorum, her ne kadar piyasanin en basit telefon markasi olarak görünsede. Neden se bazi Iphone kullanicilar Samsung ( android) kullanmaya basladi, herhalde iphone nun kalitesinden SIKILDILAR.

CasperCrazy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z yi beklemeni şiddetle tavsiye ederim.. s3 almaktan vazgeçirdi beni..

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
S3 al 1400'e İstanbul bilişim nasıl bilmiyorum ama media mark gibi mağazalardan indirim kovalarsan 1400 tl ye samsung garanti bayi alabilirsin indirim bekleyemem ne zaman olcağı belli değil diyorsan bide bonubon ve kliksa'da var paralel ithalat sabancı ve doğuş grubunun olduğu için tanınmış holdinglerin altında satış yaptıkları için garanti de çok fazla sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.

Telefon eskimez, bu kadar çabuk tüketmeyin şu ürünleri deli oluyorum tam kapitalist rejimin yarattığı en güzel bilinçsiz tüketici profili Türkiye'de var iyi bir pazarlama ve reklamla her şeyi satıp attırırsın bizim insanlarımıza

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşımda Note 2 var süper bir telefon ama
1 Pahalı (Şu anda S3 ü zar zor alıyorum 1400 e)
2 Cidden cepte sırıtıyor.
Note 2 ye kötü demiyorum asla da demem. GTA Vice City gibi oyunların note 2 deki zevki tartışılmaz ama gönlüm ve cüzdanım s3'ten yana dostum :)

Dostum durumumu çok iyi açıklamışsın :)
Bendeki korkunun nedeni geçen sene yurt dışından iPhone 4S alacakken sabredemeyip Arc S aldım ve aldığım gün Temple Run da kastığı için soğudum.
Oysa bekleseydim şimdi en azından gta vice city oynayabilecek bir telefonum olurdu ;)
Şimdide ondan korkuyorum babamda kızıyor çabuk karar verme, sabret yenisini al diyor ama 2200 tl ye S4 beni aşar :)
gönül ister ki nexus 4 al der ama gel gör ki yok...Teknosanınki de hemen bitti,turkcell'den ilk kez telefon alacağım getirirlerse...Ama sen bilirsin :D

ardatoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 al geç kardeşim.. ben note 2 kullanıyorum cok memnunum fakat bütcen yokmuş s3 al üzülmezsin.
gayet güzel.. s3 ün minisi de var o bile güzel yani sen boşver al s3 ü bak keyfine :)

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Xperia Z almama nedenim
iPhone 5 ve Galaxy S3 ile karşılaştırma videosu (pocketnow) var orada ikiside xperia z yi geçti.Xperia Z çok güzel evet ama bence sony hala yazılım konusunda bir adım geride.
Özellikleri nexus 4 le aynı o yuzden oyunlarda kasma olabilir
Nexus 4 almama nedenim
arkası cam = tehlikeli :)
arkası cam olduğu için masanın üzerinde çok kayıyor =tehlikeli
Oyun performansı iyi değil.
Kısacası ben ya S3 ya da S4 arasında kaldım :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
S4 bekle.S4 de 2000 lira civari piyasaya giris yapar.Butcen S3 e anca yetiyorsa S4 u yurtdisi alirsin.1500 lira civarlarinda olur.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 bekle.S4 de 2000 lira civari piyasaya giris yapar.Butcen S3 e anca yetiyorsa S4 u yurtdisi alirsin.1500 lira civarlarinda olur.
Yurt dışından almayı düşünmüyorum çünkü pasaportla filen uğraşması zor ve zaman alıyor.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Yurt dışından almayı düşünmüyorum çünkü pasaportla filen uğraşması zor ve zaman alıyor.

Normal telefoncularda satılan pasaport kayıtlı olanlardan bahsediyorum.Avrupa'dan getirilen cihazların 1 yıl uluslararası garantisi oluyor.Bende aynı şekilde aldım.Bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.Sen bilirsin tabi ki.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal telefoncularda satılan pasaport kayıtlı olanlardan bahsediyorum.Avrupa'dan getirilen cihazların 1 yıl uluslararası garantisi oluyor.Bende aynı şekilde aldım.Bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.Sen bilirsin tabi ki.
Onlara da güvenmiyorum çünkü geçen sene bir tanıdık telefoncudan yurtdışı kayıtlı iPhone 4 almıştı.Telefon kayıtlıydı ama aynı pasaporta 12 iPhone kaydetmişler.Haliyle elinde patladı uğraştı baya...Yani telefoncu da riskli :)

endiresli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1)ben alalı 3ay oldu eğer almamıs olsaydım şu an alırdım.
2)istanbul bilişim bir cok ürünü kendisi ithal ediyor ve distribitör garantili olmuyor yani sadece istanbul bilişimde gecerli bir garanti oluyor. alırken distribitör ürünü olup olmadğından emin ol derim.
ben bütün ürünlerimi www.yukselim.com dan alıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ağustotan beri dilimde s3. çevremdeki herkes bıktı:) neyse işin içine girdik araştırmalar araştırmalar tam karar verdik derken s4 ü duyduk. şimdi onu bekliyorum. o da çıkınca 6 ayda indirime girmesini beklerim, velasıl daha 1 yıl var androide geçmeme ya sabır:))

endiresli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağustotan beri dilimde s3. çevremdeki herkes bıktı:) neyse işin içine girdik araştırmalar araştırmalar tam karar verdik derken s4 ü duyduk. şimdi onu bekliyorum. o da çıkınca 6 ayda indirime girmesini beklerim, velasıl daha 1 yıl var androide geçmeme ya sabır:))
bir yıl sonrada s5 söylentileri çıkar onu beklersiniz :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben olsam S IV derim :) Muhteşem olacağa benziyor dostum :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bukadar bekledin bence biraz daha bekle

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3 kullanıcısıyım ben olsam s3 almam s4 yada xperia z nexus 4 e bakarım ama bir daha sony almam demişsin bende sonynin televizyonundan başka ürününü kullanmam da bu sefer z yi güzel yapmışlar.Tam durumunuda bilmiyoruz bütçem yok diyorsun taksit felan yaparsın ne bilim öğrenciysen derslerin iyiyse babana sölersin derslerim iyi hediye olarak atıyorum s4 alıcam su kadarım var bunun ustunu tamamlar mısınız gibilerinden ama bu saatten sonra artık s3 alınmaz.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok büyük konuşmayayım ama bir daha %99 Sony almam :) (tecrübe konuşuyor)

Nexus 4 hoşuma gitmiyor bir de oyun performansı kötü GTA Vice City de kasıyor :)

Sebep belirtirsen çok mutlu olurum dostum:)

Bu arada arkadaşlar lütfen sorduğum soru haricinde başka telefon önermeyin yeteri kadar araştırdım :)
Xperia Z,Galaxy S4,HTC M7 gibi üstün özelliklere sahip cihazlar ortalama 2.000-₺2.300'ya gelecek gibi duruyor.Bütçen yetiyorsa çok güzel telefonlar.Ama bütçen kısıtlıysa hiç bekleme.₺1500'ya düşmez.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünkü yorumlarda daha çok s3 al denirken bugünkü yorumlarda s4 al diyor...
Kafam cidden karışık.Tek istediğim pişman olmamak ama bilmiyorum bugün s3 almak istiyorum aslında ama bir yandan da yine sabırsızlık yapmayayım diyorum...

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir saat sonra Airport'a gideceğim.Şu anda kesin bir kararım yok eğer siyah s3 bulursam mağazada bir kurcalarım. Bir de şimdi yolda babamı ikna etmem lazım çok işim var çok :)

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen almışsın şimdiye bilemiyorum ama şöyle bir durum özeti geçeyim senin için :) kullandığım son 3 telefon sırasıyla, Htc One X-Galaxy S3-Galaxy Note 2. Hepsinden de son derece memnun olduğumu belirteyim ama yeri hep ayrı kalacak olan telefon One X. Tasarım ve arayüz olarak çok güzel cihazdı. Aşırı kullanan biri olarak şarz konusunda çok sıkıntı yaşadım maalesef. Galaxy Note 2 bu 3ü arasında en iyisi açık bir şekilde. S3 ise aksesuar ve yazılım desteği ile çok az daha ön planda diyebilirim One X e oranla ama note 2 bu iki konuda da daha iyi 2sinden. Ayrıca yurtdışı cihaz satan güvenilir yerler de söyleyebilirim. 2,5 yıldır sorunsuz alışveriş yaptığım yerler var.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Muhtemelen almışsın şimdiye bilemiyorum ama şöyle bir durum özeti geçeyim senin için :) kullandığım son 3 telefon sırasıyla, Htc One X-Galaxy S3-Galaxy Note 2. Hepsinden de son derece memnun olduğumu belirteyim ama yeri hep ayrı kalacak olan telefon One X. Tasarım ve arayüz olarak çok güzel cihazdı. Aşırı kullanan biri olarak şarz konusunda çok sıkıntı yaşadım maalesef. Galaxy Note 2 bu 3ü arasında en iyisi açık bir şekilde. S3 ise aksesuar ve yazılım desteği ile çok az daha ön planda diyebilirim One X e oranla ama note 2 bu iki konuda da daha iyi 2sinden. Ayrıca yurtdışı cihaz satan güvenilir yerler de söyleyebilirim. 2,5 yıldır sorunsuz alışveriş yaptığım yerler var.
banada özelden veya burdan site verimisin bende alcamda