emin:)
Profesör
Arkadaşlar ben 2013-2016 Arasında kovboy temalı bir oyun oynuyordum.Ciddi anlamda mükemmel bir oyundu.Slowmotion ile zıplayıp adam felan öldürüyoduk.Bulan Arkadaşların Hepsine 'Discord Nitro' vericem.
Kanka ciddimisin?
kanka rdr2 2019 da çıktı
Max Payne olabilir mi?Arkadaşlar ben 2013-2016 Arasında kovboy temalı bir oyun oynuyordum.Ciddi anlamda mükemmel bir oyundu.Slowmotion ile zıplayıp adam felan öldürüyoduk.Bulan Arkadaşların Hepsine 'Discord Nitro' vericem.
Max payne olabilir mi? ondada slowmo zıplayarak ateş ediyorsun.Kanka ciddimisin?
Call of juarez gunslinger olabilir bi aralar bende oynuyordumArkadaşlar ben 2013-2016 Arasında kovboy temalı bir oyun oynuyordum.Ciddi anlamda mükemmel bir oyundu.Slowmotion ile zıplayıp adam felan öldürüyoduk.Bulan Arkadaşların Hepsine 'Discord Nitro' vericem.
Bizimkisi amme hizmeti.Ooo herkese discord nitro mu geliyor yoksa
İlk ben dedim hocam alırım nitroyu ?Ooo herkese discord nitro mu geliyor yoksa
Şaka bir yana buldunuzmu oyunu @EminSKaleİlk ben dedim hocam alırım nitroyu ?
Herkesin bildiğini gören @EminSKale odadan ayrılır.İlk ben dedim hocam alırım nitroyu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka bir yana buldunuzmu oyunu @EminSKale
Call of Juarez olabilirmi? ya da rdr1 veya rdr revolverArkadaşlar ben 2013-2016 Arasında kovboy temalı bir oyun oynuyordum.Ciddi anlamda mükemmel bir oyundu.Slowmotion ile zıplayıp adam felan öldürüyoduk.Bulan Arkadaşların Hepsine 'Discord Nitro' vericem.