Bu ne biçim karaktersizliktir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
@Usain bunu da buraya yapıştırmama müsade et lütfen, değerli adminimiz. :)

1587672689829.png

1587672735083.png

Kaynak:

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
"Yine kendi düşünce aleminde kurmaca bir dünyada bizi olmadığımız şeylerle yargılayıp, idam etmediğin kalmış, hatta hatta sürgüne layık bulmuşsunuz beyefendi..." Bana hayal dünyasında yaşıyorsun diyene bakın. Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı hayal gören sensin.Ayrıca ben dini değerlere ne zaman hakaret etmişim ? İki seneden beri sınava hazırlandığım için bu yıl da oruç tutamayacağım diye üzülen biriyim ben dini değerlere niye saygısızlık edeyim. Şahsıma ettiğin bunca lafı sadece her milli bayramda Atatürk'e laf edip işin içine dini sokanlara "din budalası" dediğim için ve Türk bayramlarını dini bayramlardan üstün gördüğüm için söylüyorsan sana bravo kim kimin fikirlerine saygı göstermiyor çok açık.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bakın, isteyen istediğini düşünebilir, bana göre de kandiller bu günlerden daha önemli.
Ama bunun aksini iddia eden birini kesinlikle yargılayamazsınız.
Ben yargılarım sen kimsin daha üstün görüyosun sen önce müslüman sonra türksün sen gel bu günleri dini günlerden yüksek gör sonra dara düşüp sıkışınca Allahım yardım et de iki yüzlülük bu başka bişey değil

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Benim için herhangi bi şanı yok senede bi gün bikaç saatlik şovdan sonra kapanıp gidiyor sevinen sevinsin benim umrumda değil böyle dedim diye sakın ola milli değerlerimi yargılamaya kalkma ben şanlı ecdadımın torunuyum onların açtığı yoldan ilerliyorum.Bana dokunmayacak kime dokunacak sen nası Allahın mübarek günlerini böyle günlerden önemsiz görürsün sen kimsin tövbe haşa atanmı yarattı seni kendinize gelin benim görevim uyarmak he yaparsın yapmazsın orası Allahla senin aranda hadi eyvallah
Sen şanlı ecdadının torunu olsan bayramlara şov demezsin, umurumda değil demezsin, sadece benim Ata'mmış gibi bir de ne haddineyse küçük harf ile yazmasın. İstediğim şekilde görürüm sana mı kaldı tasası ?
Uyarmak da sana kalmadı kimden aldın bu hakkı ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şunu çok merak ediyorum bu törene katılanlardan 15-20 kişinin 5-6 gün sonra KORONA olduğu ortaya çıkarsa genede böyle körlemesine bu olayı savunacakmısınız ? O törene katılanların çoğu 60-70 yaşlarında insanlar normalde onların akranlarının sokağa çıkması bile yasak iken orada dib dime aralarında mesafe olmadan saatlece tören yapılmasını doğru bulmakta artık ne bileyim...

Koronadan öldülersede 23 Nisan için öldüler mubarek insanlar onlar flan deyip heykelini mi dikeceksiniz yoksa ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Ben yargılarım sen kimsin daha üstün görüyosun sen önce müslüman sonra türksün sen gel bu günleri dini günlerden yüksek gör sonra dara düşüp sıkışınca Allahım yardım et de iki yüzlülük bu başka bişey değil
Hayır benim Türkçeyi mundar eden arkadaşım ben ilk önce Türk'üm sonra Müslüman.
Benim gece gece tepemin tasını attırma efendi ol, terbiyeli ol.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Sen şanlı ecdadının torunu olsan bayramlara şov demezsin, umurumda değil demezsin, sadece benim Ata'mmış gibi bir de ne haddineyse küçük harf ile yazmasın. İstediğim şekilde görürüm sana mı kaldı tasası ?
Uyarmak da sana kalmadı kimden aldın bu hakkı ?
Benim şanlı ecdadımın böyle boş günlerle işi olmaz tarihe çok sağlam kazık çaktık istanbulun fethi gibi kutlayacaksak ona kutlarım 23 nisan la falan işim olmaz senin atan olabilir sevmek zorunda değilim benim şanlı tarihim bana yeter putperestlerle işimiz olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi günleri kandillerden yüksek görmüşüm? Okuma yazmanız var mı?

Allah mısınız?
Bunu yalnızca Allah yargılayabilir.
Ben sana demedim arkadaşa söyledim

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Benim şanlı ecdadımın böyle boş günlerle işi olmaz tarihe çok sağlam kazık çaktık istanbulun fethi gibi kutlayacaksak ona kutlarım 23 nisan la falan işim olmaz senin atan olabilir sevmek zorunda değilim benim şanlı tarihim bana yeter putperestlerle işimiz olmaz
Yazık, bunca yıl hala daha Atatürk'ün yüceliğini anlayamamış olman çok acınası. Senin gibi hadsiz, saygısız,aile terbiyesinden yoksun, vatan millet düşmanı bir kişiyle bir dakika daha muhattap olmam.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hayır benim Türkçeyi mundar eden arkadaşım ben ilk önce Türk'üm sonra Müslüman.
Benim gece gece tepemin tasını attırma efendi ol, terbiyeli ol.
Senin algılarında sorun var eğer anlamadıysan tekrar söylerim, Ben yargılarım sen kimsinki böyle günleri Allahın mübarek günlerinden daha üstün görüyosun,başınız sıkışınca Allahım yardım et demeyi iyi biliyorsunuz iki yüzlüsünüz. Ya bebe işine git Mübarek gün ayarlarımla oynama hadi sen git şiir falan ezberle atanın ruhuna okursun

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
@Usain bunu da buraya yapıştırmama müsade et lütfen, değerli adminimiz. :)

Ekli dosyayı görüntüle 94833

Ekli dosyayı görüntüle 94834

Kaynak:

Benimle hdpyi niye ilişkilendiriyorsun ki?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bomboş Atamız muhabbetine hiiiiç ama hiç girmeyin. Cami yasaksa Anıtkabir de yasak bu kadar basit.

Çin virüsü ne cami dinler ne Atatürk dinler dümdüz eder geçer. Diyanetin bomboş seçmece cuması gibi bu olay da tamamıyla saçmalıktı. Vıdı vıdı yapmaya gerek yok SAÇMALIKTI. Bak şimdiden söylüyorum üzerime atlayan sözde Atatürkçü olursa gününü gösteririm.

Atatürk ne diyor? Bilimle sözlerim çelişirse bilimi seçin diyor. Bilim ne diyor? Evde kalın diyor. Bizimkiler ne yapıyor? Kabir ziyaretine gidiyor. Kafa bu kadar.

Camiden izmir marşı okunmasına gelince. Bizzat Atatürk'ün kararı ile hutbelerde Atatürk isminin okutulması YA SAK TIR. Siz de kalkmış izmir marşını minareden okutulmasını normal karşılıyorsunuz. Oldu canım başka isteğin? Ayrıca mescitler Allah'ın mülküdür herşeyin olduğu gibi ama mescitlerin daha bir önemi ve özel konumu var. Siz kalkmış izmir marşı çalsın diyorsunuz olacak iş mi?

Şu siyasilerden emin olun birine çin virüsü bulaşmıştır. Çıkar yakında kokusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...